- 13 Şubat 2021
- 3.941
- 8.947
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #87.221
Anladım canım o zaman çalışırken özen gösterebildiğin kadar özen göstermeye çalış aman diyeyimpatlatamam rapor kuzucum maalesf bn tekim ve özel kalem görevim müdürüme ihanet edemem yani başka yer de olsam kesin ama kesin patlatırdım
amin cnm rabbim cümlemizi korusun
bnde sana onu yazacaktım biliyomusun
Doğru diyorsun aralardan sıvışırKısalar daha hızlı koşarmış kız
aynen kuzuş onun hamuru zor vallahiii her adam tutturamıyorrrNe demek bebeğim. Buzluktan çekip foto atacaktım ama oruçlu herkes onu yapamıyorum. Sen zaten neye benzediğini biliyorsun. Bu arada onun hamuru çok yağlı açılır normalde incecik farklı bir hamur olur. Ben pratik oluyor diye ekmek hamuruyla yapıyorum normaldeedaecoo da bilir hamuru farklı ama onu tutturman zor o yüzden böyle verdim
Şuan hayatta unutacağımı sanmıyorumeza 3.150 TL hatırlatayım didim unutmazsın belki
Bileğine yaz kocaman 3.150 TL diyeŞuan hayatta unutacağımı sanmıyorum
Oyy Rabbim kolay getirsinhiç sorma hep kaynayan ben oluyorumm larişkoooo
Bari sen rahat edersin canım benim gerçekten yoruluyorsunyok kuzuş sanmam bizde bi yogunluk olmaz ancak evrak işleri olur dağıtıcılar yogun olur şubelerde çok olmaz belki kapatırlar bile bir kaç tanesiini
Patates soğan yoksa herşey eksik patates soğan varsa herşey tamamSıvayın kolları
Ceza 3.150 TL hatırlatayım didim unutmazsın belki
Herşey tamam bir patates soğanımız eksikti zaten
Ay benimkide diyor tutup ensesinden duvara çiviyle asmalıydım o bücürü
Ellerimin ağzınabnde sana onu yazacaktım biliyomusunhatırlıyorsan happy mom da ne yazıyorsa yaşıyoruz zmnında demiştim bi kere sadık gebeyiz bizzzz
ohhhhhhhhh kız vallahi bnm kafamdan biri bnde söylüyorum işte patır dieee napyım içimde kalsında çatlayım mı en iyisi söylemekDün kaynanama en son isyan ettimneymiş efendim dur bakalım bizim çocuklar nasıl yaramaz olacakmış, eşleri kavga ettirirlermiş, birbirlerini azdırırlarmış bla bla bla.. Anne dedim bir kere de de ki, ikizler birbirine oyun arkadaşı olur, sen de eşin de çocukken akıllıymışsınız inşallah çocuklar da size benzer. Sürekli negatif haberlerle geliyorsun bana dedim ama tabi bunu gülerek espriyle karışık söyledim ama lafı yedi
Ara bakalım hadi yaz bana. Benim 13:50 de randevumDoğru diyorsun aralardan sıvışırbakar heralde ya dur bidaha arayayım hastaneyi
O yüzden fırından ekmek hamuru idealdiraynen kuzuş onun hamuru zor vallahiii her adam tutturamıyorrr
O beni böyle kabul ettiohhhhhhhhh kız vallahi bnm kafamdan biri bnde söylüyorum işte patır dieee napyım içimde kalsında çatlayım mı en iyisi söylemek
Ben onu vücudumun her yerine yazarımBileğine yaz kocaman 3.150 TL diye
inşallah sana benzerler simgoşummmmmmmmmmKonuşurçünkü ben de onun torununa sürekli senin torunun yaramaz diyorum
Dün açmış 2 yaşındaki çocuğun kaşını gözünü gösterdiği videoyla övünüyor. Marifet mi bu dedim? Ben 3 yaşımdayken abim anasınıfına gidiyordu, annem ona heye tablosu çarpım tablosu çalıştırırken o öğrenemezdi ben öğrenirdim, 3 yaşında bir çocuk hece tablosu çarpım tablosu biliyordu yani dedim sustu yok dedi bizimki daha bilmiyorbenden nefret etti. Ben çok bilmişim diye beni anasınıfına almadılar kız
Aradım canım randevuları doluymuşbakalım hadi yaz bana. Benim 13:50 de randevum
ağlama kıyaaaamammmmmmmAglarimmmm Baaakkkk
Ayy canımsınninşallah sana benzerler simgoşummmmmmmmmm
İsterse almasın yakarım orayı deseydinAradım canım randevuları doluymuş10.30 11.30 arası gelib aradan alır sizi dedi dün konuştuğum kız açtı yine çok şükür anlamadı senin normal kontrol dimş canım
elimden geleni yapıyorum kuzummmm düşüncen için teşkr edermmmAnladım canım o zaman çalışırken özen gösterebildiğin kadar özen göstermeye çalış aman diyeyim
Kahvaltı ettin mi kuzumelimden geleni yapıyorum kuzummmm düşüncen için teşkr edermmm
bebişimmmm aminn cümlemize inşallah yine de halimize şükür bir işimiz var olan küçük esnafa oldu çok üzülüyorumOyy Rabbim kolay getirsin
Bari sen rahat edersin canım benim gerçekten yoruluyorsun
Patates soğan yoksa herşey eksik patates soğan varsa herşey tamam
Ellerimin ağzınaçılmış durumda sadık gebe olacaz diye
aminnnnnnnnnnnn bbgmmmmAyy canımsınnseninkiler de sana benzesin
İsterse almasın yakarım orayı deseydin
yok kuzuş sabah 1 bardak süt 1 kuru incir 1 adet hurma yedm şimdi acıktım öğle yemegimi gömdüm erkenden sen yedn mi bsylerKahvaltı ettin mi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?