- 13 Şubat 2021
- 3.941
- 8.947
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #87.181
Ay ben şok ya şu durumda bari kapatsalar yada ne bileyim evden çalıştırsalardı bir rapor patlatsan kuzum senin için malum tehlikelikuzuş bn bi devlet kurumunda memurum sözleşmeli .. vatana hizmet eden bir kurum oldugundan bizi çalıştırıyorlar hep 7 senedir hiç bir şekilde kapandıgımızı görmedim..
sagol kuzum allah razı olsun ayagında çatlak var hastaneye gidickler bugn yne kırıktan şüpelenmiş doktor eğer öyleyse alçıya alacaklar
Doğru diyorsun kuzum birde sende bunaldın biraz kafa dağıt canım sonra Allahın izniyle herşey olur bebişini alırsın kucağınaKuzum hiç bilmiyorum inanki eşim biraz toplasın da ona göre plan yapalım diye düşünüyorum bu halde iken 1.5, 2 saatlik yola gidemeyiz yolculuk yasak ona kısa mesafe bile olsa
Yoğun olur musunuz kargo dışında duyguşAy ben şok ya şu durumda bari kapatsalar yada ne bileyim evden çalıştırsalardı bir rapor patlatsan kuzum senin için malum tehlikeli
Bununla geçmiş olsun canım benim Allah beterinden korusun, tekrarını yaşatmasın inşallah
Alırlar ya niye almasınlar? Ne yoğunluğu ya ben kan vermeye indiğimde bakıyorum hep boş
Sen kaynanayı fitle kp ye sarsın o zaman
Evet kuzuşum cinsiyete de tekrar bakacakmış
Ohh ellerinize sağlık güle güle kirletin canım
Keşkeeevallahi çok isterdim
AMannn yine arada kaynadın duyguş
Ahahahha hepimizin geldiği son nokta
Neyseki tamamladık birbirimiziŞimdi yazmasam kesin unuturumbiliyorsun muhteşem bir hafızam var
Davaynan vur gaffasınaKavgalılar zaten konuşmuyorlar kaynana kadın utandığından bana belli etmiyor ama kp diyor haberi yok
Zopaynan gitcektim en son kapısına
Ahahah hahaDavaynan vur gaffasına
Ne demek bebeğim. Buzluktan çekip foto atacaktım ama oruçlu herkes onu yapamıyorum. Sen zaten neye benzediğini biliyorsun. Bu arada onun hamuru çok yağlı açılır normalde incecik farklı bir hamur olur. Ben pratik oluyor diye ekmek hamuruyla yapıyorum normaldeNeyseki tamamladık birbirimizizahmet verdim sana kuzum Allah razı olsun
18 gün evde çok fırtınalı günlerle kafamı dağıtcam bebeğimDoğru diyorsun kuzum birde sende bunaldın biraz kafa dağıt canım sonra Allahın izniyle herşey olur bebişini alırsın kucağına
Bilmiyorum canım ilk polikiliniğe gittiğimde hemen randevu alabilmiştim tüpe başlamadan önce şimdide öyle olur diye açıkçası sallamadım çok pazartesi aradım bugün ameliyat günüymüş yarında 10 buçuk 11 buçuk arası polikilinikte ama dolu dediler 2 kez aradım bide belki bugün bidaha ararımırlar ya niye almasınlar? Ne yoğunluğu ya ben kan vermeye indiğimde bakıyorum hep boş
Yaa doğru diyorsun 18 günü hep unutuyorumgün evde çok fırtınalı günlerle kafamı dağıtcam bebeğim
Dün kaynanama en son isyan ettimAhahah hahanasıl güleceğim şaşırdım
Oruçlu olanlara kıyamam en yisini yapmışsınNe demek bebeğim. Buzluktan çekip foto atacaktım ama oruçlu herkes onu yapamıyorum. Sen zaten neye benzediğini biliyorsun. Bu arada onun hamuru çok yağlı açılır normalde incecik farklı bir hamur olur. Ben pratik oluyor diye ekmek hamuruyla yapıyorum normaldeedaecoo da bilir hamuru farklı ama onu tutturman zor o yüzden böyle verdim
İyi yapmışsın çokta güzel olmuş kız espri ile karışık söylemeyince anlamıyorlarDün kaynanama en son isyan ettimneymiş efendim dur bakalım bizim çocuklar nasıl yaramaz olacakmış, eşleri kavga ettirirlermiş, birbirlerini azdırırlarmış bla bla bla.. Anne dedim bir kere de de ki, ikizler birbirine oyun arkadaşı olur, sen de eşin de çocukken akıllıymışsınız inşallah çocuklar da size benzer. Sürekli negatif haberlerle geliyorsun bana dedim ama tabi bunu gülerek espriyle karışık söyledim ama lafı yedi
Ooo buralar yangın yeri diyorsun18 gün evde çok fırtınalı günlerle kafamı dağıtcam bebeğim
Bilmiyorum canım ilk polikiliniğe gittiğimde hemen randevu alabilmiştim tüpe başlamadan önce şimdide öyle olur diye açıkçası sallamadım çok pazartesi aradım bugün ameliyat günüymüş yarında 10 buçuk 11 buçuk arası polikilinikte ama dolu dediler 2 kez aradım bide belki bugün bidaha ararımhep farklı biri çıkıyor zaten danışmada çakmazlar
Aşkım benimOruçlu olanlara kıyamam en yisini yapmışsın
Tereyağıyla açıldığını biliyorum kuzum o yüzden de daha güzel oluyordu sanki. Hamurla uğraşmaktansa bence böyleside güzel olacaktır ki olmasa sen yapmazdın
Konuşurİyi yapmışsın çokta güzel olmuş kız espri ile karışık söylemeyince anlamıyorlarikizler oyun arkadaşı oluyorlar bir süre sonra zaten kuzum o seni telaşlandırma derdine düşmüş herhalde ama yememişsin oda ona yetmiştir bir süre konuşmaz sanki
Hemde ne yangın karışımları da yutuyoruzOoo buralar yangın yeri diyorsun
Ah ozan ah.. müşteri görünce dötünde kelebekler uçuşuyor var olan müşteriyi görünce dötünde fişek var kaçıyor
Aşkım benimemin ol hamuru incecik açarsan böyle de güzel ama bak bu önemli incecik
Oooo yansın gecelerrrrrrrrHemde ne yangın karışımları da yutuyoruz
Ayyy Allahım sabah sabah gülmekten karnıma ağrılar girdiAllaha seni böyle güldürsün larim
İncecikarkadaki manzarayı görmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?