- 13 Şubat 2021
- 3.941
- 8.947
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #87.201
Konuşmasa iyiydi ama çenelerini bulamıyorlar nerde bıraktılarsaKonuşurçünkü ben de onun torununa sürekli senin torunun yaramaz diyorum
Dün açmış 2 yaşındaki çocuğun kaşını gözünü gösterdiği videoyla övünüyor. Marifet mi bu dedim? Ben 3 yaşımdayken abim anasınıfına gidiyordu, annem ona heye tablosu çarpım tablosu çalıştırırken o öğrenemezdi ben öğrenirdim, 3 yaşında bir çocuk hece tablosu çarpım tablosu biliyordu yani dedim sustu yok dedi bizimki daha bilmiyorbenden nefret etti. Ben çok bilmişim diye beni anasınıfına almadılar kız
Canım benim rabbim salih saliha evlat nasip etsin inşallahKonuşmasa iyiydi ama çenelerini bulamıyorlar nerde bıraktılarsa
İyi bozmuşsun kız bunların böylesine biz gibi gelinler müstahakmaaşallah kız senin çocuklarında öyle olsunlar sana hiç eziyetleri olmasın inşallah
Yok kız demem kendin yap ye gibisi var mı sen kaytaz yapıyorum diyince gözlerim açıldıOooo yansın gecelerrrrrrrr
Valla sonra deme bu larinin tarifi niye böyle oldu
Niye kız beğenmedin mi kararımıHarika
Seço çok tatlısın yaşimdi olsan yanaklarını sıkmıştım kesin
Sabah sabah öyle bir kahkaha attım ki annemi uyandırmışım
AmiiinnnCanım benim rabbim salih saliha evlat nasip etsin inşallah
GünaydınGünaydınlarrrrbiraz işlerim var öğlen sonu görüşürüz inşallah
Afiyetle yersiniz inşallah canımYok kız demem kendin yap ye gibisi var mı sen kaytaz yapıyorum diyince gözlerim açıldı
Çok beğendimNiye kız beğenmedin mi kararımıortada çocuk yok diye mi tüm bunlar
Güno bebeğim kolay gelsin gelişme olursa yaz muhakkakGünaydınlarrrrbiraz işlerim var öğlen sonu görüşürüz inşallah
Ohhh iyi yapmışsınAmiiinnn
Benim kaynana da az değil kuzum çok konuşmaz falan ama sessiz olandan kork derler alttan alttan yürütmeye çalışıyor işini oğluna ses etmez benden yürür bende eline koz vermem birde eşimin gözü kapanmadan açtım kötü ne yapsa eşim beni savunuyor o zoruna gidiyor artık
Zorluyorlar insanı işte ne yaparsınAfiyetle yersiniz inşallah canım
Çok beğendimbu planlı oluşun beni de sezeryana yöneltti
Güno bebeğim kolay gelsin gelişme olursa yaz muhakkak
Ohhh iyi yapmışsınyaşasın strateji
Çok istirham ediyorum çoluğunun çocuğunun rızkı için kafanı topla bir ceza kaç TL lütfenYaa doğru diyorsun 18 günü hep unutuyorumben kesin bu kafayla dışarı çıkıp ceza yerim bu 18 günde
Parayı sokaktan mı topluyozÇok istirham ediyorum çoluğunun çocuğunun rızkı için kafanı topla bir ceza kaç TL lütfen
Yok Anamın duası babamın gölgesi yeterParayı sokaktan mı topluyoz
Kaçarsa kovalarımAh ozan ah.. müşteri görünce dötünde kelebekler uçuşuyor var olan müşteriyi görünce dötünde fişek var kaçıyor
Yok yok doğru diyorsunÇok istirham ediyorum çoluğunun çocuğunun rızkı için kafanı topla bir ceza kaç TL lütfen
kızzzz gelip dötünü keselimm miiiiKız ben suçlu oldumkadın bana beddua etmiş bende beddua neyin etmem düzgün dille tartışırım tartışacaksam senin seviyene düşmeyeceğim dedim neymiş ben onu aşağılamışım eşine eşimi arttı velisi gibi
Ahahah zaten devlet patates ve soğan da verecekmişYok Anamın duası babamın gölgesi yeter
Kısalar daha hızlı koşarmış kızKaçarsa kovalarımzaten kısacık boyu var
hiç sorma hep kaynayan ben oluyorumm larişkooooAlırlar ya niye almasınlar? Ne yoğunluğu ya ben kan vermeye indiğimde bakıyorum hep boş
Sen kaynanayı fitle kp ye sarsın o zaman
Evet kuzuşum cinsiyete de tekrar bakacakmış
Ohh ellerinize sağlık güle güle kirletin canım
Keşkeeevallahi çok isterdim
AMannn yine arada kaynadın duyguş
Ahahahha hepimizin geldiği son nokta
patlatamam rapor kuzucum maalesf bn tekim ve özel kalem görevim müdürüme ihanet edemem yani başka yer de olsam kesin ama kesin patlatırdımAy ben şok ya şu durumda bari kapatsalar yada ne bileyim evden çalıştırsalardı bir rapor patlatsan kuzum senin için malum tehlikeli
Bununla geçmiş olsun canım benim Allah beterinden korusun, tekrarını yaşatmasın inşallah
yok kuzuş sanmam bizde bi yogunluk olmaz ancak evrak işleri olur dağıtıcılar yogun olur şubelerde çok olmaz belki kapatırlar bile bir kaç tanesiiniYoğun olur musunuz kargo dışında duyguşedaecoo
Sıvayın kollarıkızzzz gelip dötünü keselimm miiii
Ceza 3.150 TL hatırlatayım didim unutmazsın belkiYok yok doğru diyorsunbileğime falan yazıcam unutmamak için
Herşey tamam bir patates soğanımız eksikti zatenAhahah zaten devlet patates ve soğan da verecekmiş
Kısalar daha hızlı koşarmış kız
Ay benimkide diyor tutup ensesinden duvara çiviyle asmalıydım o bücürüKaçarsa kovalarımzaten kısacık boyu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?