Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum ki geçiciymiş ama ne zaman geçer meçhul
aminnnnnnnnnnnn bbgmmmm
Anaları gibim olsunlar
yok kuzuş sabah 1 bardak süt 1 kuru incir 1 adet hurma yedm şimdi acıktım öğle yemegimi gömdüm erkenden sen yedn mi bsyler
Amann aç bırakma kendini
Yedim canım kahvaltı ettim
evet bende şimdi hatırladım, bana geçen gün yaptığın tatlının tarihini atacaktın
Hangisi bebeğim hemen atayım

Evet canım. Epilepsi var bende zaten normal doğum çok zor. Birde artık sezeryanın daha risksiz olduğunu düşünüyorum artık bebek için. Bakalım tabi kısmet. Sen ne düşünüyorsun ?
Gecmis olsun canim.daha once soylemistin epilepsiyi unutmusum. Hayirlisi olsun. Benim durum da biraz karisik. amniyotik bi bant var onun suan bebege bi zarari yok ama yakin takipteyiz. Olurda bebegin yerini daraltir ve tehlikeli bi durum olusturursa mecburi sezeryan olabilir. Gonlum normal dogumdan yana.artik onada bebek karar verecek

Bilmiyorum ki geçiciymiş ama ne zaman geçer meçhul

Anaları gibim olsunlar

Amann aç bırakma kendini
Yedim canım kahvaltı ettim

Hangisi bebeğim hemen atayım
evet analarına çeksinlerrr
ayy inşallah bi an önce geçer bbgmm yarabbimmm dermansz dert vermesn

yok kuzum aç kalmam bilirsin afyt şeker olsunnn

rabbim bi an önce kurtarsın sizleri inşallah hepmizi birlikte canımmm shlls

Adını bilmiyorum ki kuzum, çiçek gibi birşeydi, gül şekline benziyordu...
Tamam canım hemencik atıyorum
evet analarına çeksinlerrr
ayy inşallah bi an önce geçer bbgmm yarabbimmm dermansz dert vermesn

yok kuzum aç kalmam bilirsin afyt şeker olsunnn
Teşekkür ederiz teyzoşumuz
yaa bakayım bnde hemencecikk iç çamaşırı da almam lazım bnmm güle güle giyin cücüşlerle annesi
Ben iç giysilerimi uzun çarşıdan almıştım yeni yeni duruyorlardı, hamilelik.. onları giymeye başladım canım

Oyy Rabbim kolay getirsin

Bari sen rahat edersin canım benim gerçekten yoruluyorsun

Patates soğan yoksa herşey eksik patates soğan varsa herşey tamam

Ellerimin ağzına çılmış durumda sadık gebe olacaz diye
Neyimiz varsa alıp götürsünler patates soğanımız kalsın bir tek

Paylaşmaya hazırım inan inan inan bir tek pattiss soğanı paylaşamam dur yarıldım kramplar giriyor
Sana kramp girmesin Ayyy sorma bende bir kahkaha patlattım kociko kafayı yedin iyice diyor birde ona patlattım kahkahayı

Sana kramp girmesin Ayyy sorma bende bir kahkaha patlattım kociko kafayı yedin iyice diyor birde ona patlattım kahkahayı
Kociler hep böyle benimki de bana anlam veremiyor
az önce hastane ile görüştüm. henüz tedavine başlayamadığımız için kapanmadan dolayı erteliyoruz dedi. devlet kapanmış yani. o kadar rapor çıkar uğraş çok çok üzgünüm
Canım üzülme bak demekki zamanı değil şuan ben de aralıkta tedavime başlamıştım 4 gün ilaç kullandım ve korona oldum. Bir daha ilaç masrafı yapmak zorunda kaldım. En azından sen böyle olmayacaksın hem kapanmadan sonra inşallah sağlıkla kontrollerine gider gelirsin daha sağlıklı bir süreçte oluruz inşallah

en azından ilaç raporum gitmesin bari boşuna acıbademle görüştüm orada yaptırmayı düşünüyorum

kahkaha atmak candır onlarda atsın kıskanç şeyler

yaa bnm çarşıya inecek vaktm yok resmennn yoksa bnde uzun çarşıdan bakmak istiyorum
Orda güzel şeyler var kuzum ama haklısın trendyolda indirim varken kaçırma
en azından ilaç raporum gitmesin bari boşuna acıbademle görüştüm orada yaptırmayı düşünüyorum
Aynen canım benim o yüzden birşey olmadıysa da hayırlısıdır
kahkaha atmak candır onlarda atsın kıskanç şeyler
İçlerinde patlatıyorlar nedendir bu gereksiz otorite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…