- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #87.281
İnşallahhh herşey çok güzel olacak canımbeni deeeeeuzun protokol mü belli değil de aksilik olmazsa ben de başlıyorummmmmmmmmm
Portimmmm az kalmış 1-2 gün dahaDaha varmı kızlarr
Canım her ay bu değişebilir. Buna takılma vücudunu dinleme. Yeteri kadar değerlendirmişsin , inşallah bu ay gebe kalırsınkızlar cumartesi 18mm pazar akşam ovitrelle yaptım pazar pazartesi salı değerlendirdik bu ikinci ay iğne denediğim ama geçen ay sanki bi kasık ağrısı olmuştu bu ay yok valla anlamadım işe yaramış mıdır tavsiyesi olanları bekliyorum
Canım aradılar mıbeni deeeeeuzun protokol mü belli değil de aksilik olmazsa ben de başlıyorummmmmmmmmm
Benden çok güzel kaynana olurhadi ya, hayırlısı olsun kuzum senin gelinlerin mi olacak bu durumda
Evet canım kesin gibiydi ama 2 hafta sonra tekrar bakalım demişti dr. Cinsiyeti daha önce kız olarak gördüğümüz aşağıdaki bebek ve biraz arkada kaldığı için görüntüler çok net değil bundan dolayı bir çıkıntı var evet ama bazı klitoral yapılar da böyle görünebilirmiş. O yüzden %50 nin üzerinde erkek gibi dedi ama bayramdan sonra yine bakalım dedi. Ama ilk başta erkek olan kesin erkek onda farklılık yokGeçen defa gittiğinde kesin degilmiymis hakkında hayırlısı olsun canım daha net biseyde yokmuş ama sanki erkek bebebeklerin cinsiyeti daha geç belli oluyor demişlerdi kız ki mi daha geç belli oluyordu
Kuzum aslında henüz hala belli değilYaaane güzel 2 aslan annesi lariii
Aa şimdi gördüm canımKuzum aslında henüz hala belli değilüstteki açıklamamda ayrıntı yazdım
Bayramdan sonra gideceğiz aşkım. Şimdi yığılma olur gitmem.. bayramdan birkaç gün sonra giderim inşallahAa şimdi gördüm canımhayırlısı olsun inşallah bidaha ne zaman kontrol
Allahı şakacı şeylerKızlar, kızımın pipisi çıkmış
Didi birileriBayramdan sonra gideceğiz aşkım. Şimdi yığılma olur gitmem.. bayramdan birkaç gün sonra giderim inşallah
Yok aramadı ama havaya girdimPortimmmm az kalmış 1-2 gün daha
Canım her ay bu değişebilir. Buna takılma vücudunu dinleme. Yeteri kadar değerlendirmişsin , inşallah bu ay gebe kalırsın
Canım aradılar mı
Benden çok güzel kaynana olur
Evet canım kesin gibiydi ama 2 hafta sonra tekrar bakalım demişti dr. Cinsiyeti daha önce kız olarak gördüğümüz aşağıdaki bebek ve biraz arkada kaldığı için görüntüler çok net değil bundan dolayı bir çıkıntı var evet ama bazı klitoral yapılar da böyle görünebilirmiş. O yüzden %50 nin üzerinde erkek gibi dedi ama bayramdan sonra yine bakalım dedi. Ama ilk başta erkek olan kesin erkek onda farklılık yok
Kuzum aslında henüz hala belli değilüstteki açıklamamda ayrıntı yazdım
Canım sen çalışıyorsun bırakıp gidebileceğin bir işin yok ki biz duruma göre gidiyoruz işteAllahı şakacı şeylerbakalım daha kaç kere değişir pozisyonları ile alakalı olabilir. Sağlıklı olsunlar ben hala doktora gideceğim siz kaç kere gittiniz
Aynen canım ben de hemen buraya yazdım ki herkesin haberi olsunBenim de aklım ondaydı, sağolsun haber verdi
Kocam da vardı o da duydu gitmem imkansız zaten kapanma varDidi birileri
Yok aramadı ama havaya girdim
Neyse perşembe gideceğim artık oğlumu görmeye 5 hafta olduCanım sen çalışıyorsun bırakıp gidebileceğin bir işin yok ki biz duruma göre gidiyoruz işte
Aynen canım ben de hemen buraya yazdım ki herkesin haberi olsun
Kocam da vardı o da duydu gitmem imkansız zaten kapanma var
Sen saat 5 olunca dürt hayatım
Çok iyi dayanmışsın bravo vallaNeyse perşembe gideceğim artık oğlumu görmeye 5 hafta oldu
Biz de o hareketleri nasip olur da hissedersek inşallahHareket ediyor yaOnun verdiği rahatlık oldu geceleri gümbür gümbür ben yatınca yiyorum tekmeleri
Selam canım sen niye fenasın? Kız kocan çalışmayacaksw maddi olarak niye sevindinSelam kızlar,
Bende çalışıyorum manevi olarak fenayım ama maddi olarak sevindim eşim çalışmayacak çünkü.
İnşallah canım zaten bayramdan sonra 16. Haftaya giriyor oluruz yaklaşık 1 ay sonra diyelim anlarız net olarak inşallahLaRisaCca 4 lüde tam net olur kız erkek hem sağlıcaklı olsunlarda.
Oh hadi inşallah larimm. Bugün pik olmamalıydı zaten. Kaynişime kalmaya gidicez. Kız geçen konuştuk daha başıma geldiPortimmmm az kalmış 1-2 gün daha
Canım her ay bu değişebilir. Buna takılma vücudunu dinleme. Yeteri kadar değerlendirmişsin , inşallah bu ay gebe kalırsın
Canım aradılar mı
Evet canım kesin gibiydi ama 2 hafta sonra tekrar bakalım demişti dr. Cinsiyeti daha önce kız olarak gördüğümüz aşağıdaki bebek ve biraz arkada kaldığı için görüntüler çok net değil bundan dolayı bir çıkıntı var evet ama bazı klitoral yapılar da böyle görünebilirmiş. O yüzden %50 nin üzerinde erkek gibi dedi ama bayramdan sonra yine bakalım dedi. Ama ilk başta erkek olan kesin erkek onda farklılık yok
Aaa iki bibili miymişler annesiiPortimmmm az kalmış 1-2 gün daha
Canım aradılar mı
Yazım yanlışımı oldu acabaBiz de o hareketleri nasip olur da hissedersek inşallaho zaman biz dr rahat oluruz inşallah kuzum. Sizin de kavuşmanız yakın ne kadar heyecanlı oluyor ultrason buluşmaları
Selam canım sen niye fenasın? Kız kocan çalışmayacaksw maddi olarak niye sevindinkafamda deli sorular
İnşallah canım zaten bayramdan sonra 16. Haftaya giriyor oluruz yaklaşık 1 ay sonra diyelim anlarız net olarak inşallah
Oy iki delikanli mi olcakKızlar, kızımın pipisi çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?