Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh hadi inşallah larimm. Bugün pik olmamalıydı zaten. Kaynişime kalmaya gidicez. Kız geçen konuştuk daha başıma geldi
Hahaha gerçekten ağızdan çıkan her söze dikkat etmek gerekiyor
Aaa iki bibili miymişler annesii
Teyzesi 1 i henüz kesin değil ama %50 nin üzerinde
Aa şimdi anladım. Canım hamd olsun ki biriniz çalışacaksınız Rabbim hepimizi selamete çıkarsın inşallah
Oy iki delikanli mi olcakbayramdan sonra kesinlesir insallah gonlune gore saglikli sihhatli olsunlae cnmm benm
Kuzuş 1 i kesin erkek ama diğerinin biraz arkada kalıyor olmasından ötürü görüntüsü net değil ama %50 nin üzerinde erkek dedi dr. Bayramdan sonra bakacağız tekrar

Valla larimm yaa eşim epeydir görüşemiyo ailesiyle. E şimdi kapanmada geldi ya. Özledi sanırım gidip kalsakmı dedi kıyamadım bende te şimdi gitcez yarın sabah 6da gelcez

sağlıklı olsunlarda hepsine kabulüz biz

Merhametli eşşşşş düşünceliiii fedakar kadınnnnn

Kızlar, kızımın pipisi çıkmış
Annaaaam iki maviş çocik hayırlısı neyse öyle gelsinler mavi pembe farketmez sağlıkla gelsin bebişleeer
Kızlar H halleycik ameliyattan çıktı iyi çok şükür dinleniyor , biraz ağrısı var ağrı kesici yaptılar dinleniyor
bende merak etmiştim yazını gördüm şimdik, haydi geçmişolsun H halleycik , dinlenip geri dönünce bilgilendir bizi merak ettik seniii

Doğamızda var fedakarlık ya
Zaten biz de olmasak
Şimdiden nazlı arkadaki bak
He ya minnoşa bakk şimdiden nazlanıyor annesine
Amin inşallah canım benim
bugün alışverişe çıktım biraz, dışarsı deli gibi kalabalık, kapanmadan önce heryere yayalım virüsü demiş millet herhalde
Hahahah nasılsa kapanınca iyileşirler

Zaten biz de olmasak

He ya minnoşa bakk şimdiden nazlanıyor annesine

Amin inşallah canım benim

Hahahah nasılsa kapanınca iyileşirler
Gelene kadar ayrı naz gelirler ayrı naz napcaz biz bunlarla bilmem

Kız dışarısı yanıyor bir deniz havası alalım dedik sandalyeleri aldık çıktık sıcaktan eridim resmen

Yol üstünde durulan yerler var ya kuzum Arsuz yolu üzerinde kimsenin olmadığı yer bulduk oturduk allahtan şemsiye falan almıştım yoksa kafamızda yumurta pişerdi
Nerde duracağınızı bilememişsiniz bacım payidar ın orda denizkenarına çekeceksiniz mis gibi gölgelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…