- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #87.301
Hahaha gerçekten ağızdan çıkan her söze dikkat etmek gerekiyorOh hadi inşallah larimm. Bugün pik olmamalıydı zaten. Kaynişime kalmaya gidicez. Kız geçen konuştuk daha başıma geldi
Teyzesi 1 i henüz kesin değil ama %50 nin üzerindeAaa iki bibili miymişler annesii
Aa şimdi anladım. Canım hamd olsun ki biriniz çalışacaksınızYazım yanlışımı oldu acaba
çalışacağım die manevi olarak fenayım..
ben çalışacağım eşim çalışmayacak ya hiç yoktan bir gelir gelecek diye sevindim ya bende çalışmasa idim ne olurdu ?
Kuzuş 1 i kesin erkek ama diğerinin biraz arkada kalıyor olmasından ötürü görüntüsü net değilOy iki delikanli mi olcakbayramdan sonra kesinlesir insallah gonlune gore saglikli sihhatli olsunlae cnmm benm
Yaa çok sevindim sabrın sonu selamet Allahın izniylebeni deeeeeuzun protokol mü belli değil de aksilik olmazsa ben de başlıyorummmmmmmmmm
iki oğlan anası mı olacakmış lariş hay maaşallahKızlar, kızımın pipisi çıkmış
Valla larimm yaa eşim epeydir görüşemiyo ailesiyle. E şimdi kapanmada geldi ya. Özledi sanırım gidip kalsakmı dedi kıyamadım bende te şimdi gitcez yarın sabah 6da gelcezHahaha gerçekten ağızdan çıkan her söze dikkat etmek gerekiyor
Teyzesi 1 i henüz kesin değil ama %50 nin üzerinde
Aa şimdi anladım. Canım hamd olsun ki biriniz çalışacaksınızRabbim hepimizi selamete çıkarsın inşallah
Kuzuş 1 i kesin erkek ama diğerinin biraz arkada kalıyor olmasından ötürü görüntüsü net değilama %50 nin üzerinde erkek dedi dr. Bayramdan sonra bakacağız tekrar
Kuzuş 1 i kesin erkek ama diğerinin biraz arkada kalıyor olmasından ötürü görüntüsü net değiliki oğlan anası mı olacakmış lariş hay maaşallah
Merhametli eşşşşşValla larimm yaa eşim epeydir görüşemiyo ailesiyle. E şimdi kapanmada geldi ya. Özledi sanırım gidip kalsakmı dedi kıyamadım bende te şimdi gitcez yarın sabah 6da gelcez
sağlıklı olsunlarda hepsine kabulüz biz
Doğamızda var fedakarlık yaMerhametli eşşşşşdüşünceliiii fedakar kadınnnnn
Şimdiden nazlı arkadaki bakKuzuş 1 i kesin erkek ama diğerinin biraz arkada kalıyor olmasından ötürü görüntüsü net değilama %50 nin üzerinde erkek dedi dr. Bayramdan sonra bakacağız
Annaaaam iki maviş çocikKızlar, kızımın pipisi çıkmış
bende merak etmiştim yazını gördüm şimdik, haydi geçmişolsun H halleycik , dinlenip geri dönünce bilgilendir bizi merak ettik seniii
Zaten biz de olmasakDoğamızda var fedakarlık ya
He ya minnoşa bakk şimdiden nazlanıyor annesineŞimdiden nazlı arkadaki bak
Amin inşallah canım benim
Hahahah nasılsa kapanınca iyileşirlerbugün alışverişe çıktım biraz, dışarsı deli gibi kalabalık, kapanmadan önce heryere yayalım virüsü demiş millet herhalde
Gelene kadar ayrı naz gelirler ayrı naz napcaz biz bunlarla bilmemZaten biz de olmasak
He ya minnoşa bakk şimdiden nazlanıyor annesine
Amin inşallah canım benim
Hahahah nasılsa kapanınca iyileşirler
Oooo valla helal olsunya sorma biz napcas kapanıncavalla sıkıntıdan patladık zaten, nasıl geçicek bakalım hadi hayırlısı
bakınııız bugün görevimi tamamladıım
Eki Görüntüle 2835582 Ekip tamam
Nerde oturdunuzGelene kadar ayrı naz gelirler ayrı naz napcaz biz bunlarla bilmem
Kız dışarısı yanıyor bir deniz havası alalım dedik sandalyeleri aldık çıktık sıcaktan eridim resmen
Yol üstünde durulan yerler var ya kuzum Arsuz yolu üzerinde kimsenin olmadığı yer bulduk oturduk allahtan şemsiye falan almıştım yoksa kafamızda yumurta pişerdiNerde oturdunuz
Nerde duracağınızı bilememişsiniz bacımYol üstünde durulan yerler var ya kuzum Arsuz yolu üzerinde kimsenin olmadığı yer bulduk oturduk allahtan şemsiye falan almıştım yoksa kafamızda yumurta pişerdi
12 günden sonra sudan çıkmış balığa döndük napcağımızı bilemedik askoNerde duracağınızı bilememişsiniz bacımpayidar ın orda denizkenarına çekeceksiniz mis gibi gölgelik
Keyfiniz bol olsun bebişimmmm12 günden sonra sudan çıkmış balığa döndük napcağımızı bilemedik asko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?