- 21 Eylül 2020
- 2.352
- 5.054
- 158
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #87.321
Hala kullanıyomusun impryl?? İnşallah bana da faydalı olur güzel güzel yumuşik yumuşik yumoşlar olur, ne zaman etki eder acaba bu, bnm doktor açıkmış bu 20 günlük kapanmada, bidahaki ay regl olunca gidebilicm yani, sık regl oluyorum ben şuan yeni bitti bir sonraki bayrama denk gelicek, o zamana kdr etki edermikiOooo valla helal olsundevit i ayda 1 alıyordum ben impryl hergün 1 tane
Aynı şehirdemisiniz siz hataydamıydınız oralar nereleerYol üstünde durulan yerler var ya kuzum Arsuz yolu üzerinde kimsenin olmadığı yer bulduk oturduk allahtan şemsiye falan almıştım yoksa kafamızda yumurta pişerdi
Canım benimKeyfiniz bol olsun bebişimmmmsağlıklı günlerde kalın inşallah
Evet canım aynı yerdeyiz, Hataydayız. Arsuzda Hatayın bir ilçesiHala kullanıyomusun impryl?? İnşallah bana da faydalı olur güzel güzel yumuşik yumuşik yumoşlar olur, ne zaman etki eder acaba bu, bnm doktor açıkmış bu 20 günlük kapanmada, bidahaki ay regl olunca gidebilicm yani, sık regl oluyorum ben şuan yeni bitti bir sonraki bayrama denk gelicek, o zamana kdr etki edermiki
Aynı şehirdemisiniz siz hataydamıydınız oralar nereleer
Aa ne güzel, bir kere gelmiştim hataya, nerelere geldiğimi de bilmiyorum hatta çok dolaşamamıştım sabah gelip akşam geri dönmüştüm istanbula uçakla, o kadarcık zamanda bile güzel gelmişti, eve dönerken de künefe almıştım hatta ordan buraya getirmştimEvet canım aynı yerdeyiz, Hataydayız. Arsuzda Hatayın bir ilçesi
Kuzucum yok gebelikle birlikte bıraktım farklı vitamin takviyelerine başladım. Doktorun yazdığı.. impryl gibi ilaçlar 3 aylık kullanımlarla veriliyor genelde o yüzden senin için çok erken daha ama kısa dönemde bile etki almaya başlayacaksınHala kullanıyomusun impryl?? İnşallah bana da faydalı olur güzel güzel yumuşik yumuşik yumoşlar olur, ne zaman etki eder acaba bu, bnm doktor açıkmış bu 20 günlük kapanmada, bidahaki ay regl olunca gidebilicm yani, sık regl oluyorum ben şuan yeni bitti bir sonraki bayrama denk gelicek, o zamana kdr etki edermiki
Aynı şehirdemisiniz siz hataydamıydınız oralar nereleer
İmkanın olduğunda tekrar gelip gezmeni tavsiye ederim kuzum amaaa özellikle temmuz ağustosta gelme buda ayrı tavsiyemAa ne güzel, bir kere gelmiştim hataya, nerelere geldiğimi de bilmiyorum hatta çok dolaşamamıştım sabah gelip akşam geri dönmüştüm istanbula uçakla, o kadarcık zamanda bile güzel gelmişti, eve dönerken de künefe almıştım hatta ordan buraya getirmştim
Kuzucum yok gebelikle birlikte bıraktım farklı vitamin takviyelerine başladım. Doktorun yazdığı.. impryl gibi ilaçlar 3 aylık kullanımlarla veriliyor genelde o yüzden senin için çok erken daha ama kısa dönemde bile etki almaya başlayacaksın
Evet canım coco ve ben arsuzdayız
İnşallah bir gün yolum düşerse gelicem tekrar gezmek için, şimdi baktım ben impryle kapsül değil, parol tipinde hap ama biraz büyük, bide impryl erkek için değilki, eşimde o resimdeki protime men olanı aldım ben, o toz zaten suya döküp içiyosun meyve suyu gibi, poğaçayla çok güzel oluyo hatta, protime women olanını kullanmıştım bende daha önce, poğaça önemli detay, poğaçasız aslaİmkanın olduğunda tekrar gelip gezmeni tavsiye ederim kuzum amaaa özellikle temmuz ağustosta gelme buda ayrı tavsiyemnemden sıcaktan böyle bayılıyoruz
Bu arada imprly nasıl iyi mi acaba ya benimde alasım var eşime ama.
LaRisaCca kız bu arada imprly bende mi alsam ama bu dışı jelatinli mi yoksa normal parol gibi hap mı benim kociko ilaç içermiyor da
hahahahah koptumm bunaaaaKızlar, kızımın pipisi çıkmış
ohh çok şükür maşallah maşallah rabbim bundan sonrasını su gibi geçirsin gitsin bebişler gelsin inşallah
Zaman geçmez şimdiBayramdan sonra gideceğiz aşkım. Şimdi yığılma olur gitmem.. bayramdan birkaç gün sonra giderim inşallah
Sen kocikona başka vitamin alma zaten dr yeterince verdi napıcan adamı superman miİmkanın olduğunda tekrar gelip gezmeni tavsiye ederim kuzum amaaa özellikle temmuz ağustosta gelme buda ayrı tavsiyemnemden sıcaktan böyle bayılıyoruz
Bu arada imprly nasıl iyi mi acaba ya benimde alasım var eşime ama.
LaRisaCca kız bu arada imprly bende mi alsam ama bu dışı jelatinli mi yoksa normal parol gibi hap mı benim kociko ilaç içermiyor da
Hahaha özel güçlerin oluyormuş bu vitaminlerden sonraolsun ya ne zaman etki etse kâr ztn, propolis falan da içiyorum, powerpuffgirls olucam vitaminden
İnşallah bir gün yolum düşerse gelicem tekrar gezmek için, şimdi baktım ben impryle kapsül değil, parol tipinde hap ama biraz büyük, bide impryl erkek için değilki, eşimde o resimdeki protime men olanı aldım ben, o toz zaten suya döküp içiyosun meyve suyu gibi, poğaçayla çok güzel oluyo hatta, protime women olanını kullanmıştım bende daha önce, poğaça önemli detay, poğaçasız asla
Aminn aminnn inşallah
Kuzucum dünden kalan yemeklerim var.İftara 2 saat kaldı kızlaar yemek hazırlığındamısınız nerdesiniz, ne yemekler yapıldı bugün bakalım bana da fikir olsun bende yine yemek yok
Ay ben onu eşim içiyor yazdın anlamışım kafalar çok güzel dımtıs dımtısolsun ya ne zaman etki etse kâr ztn, propolis falan da içiyorum, powerpuffgirls olucam vitaminden
İnşallah bir gün yolum düşerse gelicem tekrar gezmek için, şimdi baktım ben impryle kapsül değil, parol tipinde hap ama biraz büyük, bide impryl erkek için değilki, eşimde o resimdeki protime men olanı aldım ben, o toz zaten suya döküp içiyosun meyve suyu gibi, poğaçayla çok güzel oluyo hatta, protime women olanını kullanmıştım bende daha önce, poğaça önemli detay, poğaçasız asla
Sorma.. şimdiden hesaplıyorumZaman geçmez şimdiama şuan heryer çok kalabalık canım
Yok kız doktor vermedi ki eşime ben kendim aldım arı sütlerini falanSen kocikona başka vitamin alma zaten dr yeterince verdi napıcan adamı superman mi
Hahaha özel güçlerin oluyormuş bu vitaminlerden sonra
Aminn aminnn inşallah
Kuzucum dünden kalan yemeklerim var.
Lahana sarması
Pirinç pilavı
Fırında Sebzeli misket köfte
Ayran.. onları yeriz bugün
Bay x vermedi mi birşeyler? Verdi sankiYok kız doktor vermedi ki eşime ben kendim aldım arı sütlerini falansüperman olmadan asla
18 günSorma.. şimdiden hesaplıyorumkaç gün kaldı diye
Yok kuzum bana Dhea, Co Q-10 birde asta LİFE verdi Bay XBay x vermedi mi birşeyler? Verdi sanki
İnşallah öyle birşey olmaz ama olursa sakin kalıp doktorunla görüş direkt kuzum sen endişelenirsen hissedip etkilenirler sen iyiysen onlarda iyi olacaktırBir de doktor bana dediki plasentalardan biri aşağıda lekelenmen olursa korkma , zamanla yukarı çıkacak, herşey yolunda endişe edecek birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?