- 21 Eylül 2020
- 2.352
- 5.054
- 158
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #87.341
Kız özel güçlerim çıkarsa ilk size söliceemSen kocikona başka vitamin alma zaten dr yeterince verdi napıcan adamı superman mi
Hahaha özel güçlerin oluyormuş bu vitaminlerden sonra
Aminn aminnn inşallah
Kuzucum dünden kalan yemeklerim var.
Lahana sarması
Pirinç pilavı
Fırında Sebzeli misket köfte
Ayran.. onları yeriz bugün
Dedim sana bak poğaça önemliAy ben onu eşim içiyor yazdın anlamışım kafalar çok güzel dımtıs dımtıs
Ayy pro women olanı ben kullandım tadını da hiç sevmedim ya poğaçayla yemediğimdendir belkide
İkiz oldukları için normaldir belki bu durum, bişey olsa doktor dikkat et derdi herhalde ama sen yinede yorma kendimi, görüyorum burda temizlik iş güç yapıyosun arada bi, bırak kirli kalsın sen sağlıklı ol, lütfen lütfen lütfen kendini yorma, en önemli şey sen ve bebişlerBir de doktor bana dediki plasentalardan biri aşağıda lekelenmen olursa korkma , zamanla yukarı çıkacak, herşey yolunda endişe edecek birşey yok
İnşallah canım efendi efendi bekleyeceğim başks çarem de yok zaten18 gün2 hafta hiçbişey yok hemencecik geçer inşallah
E vermiş işteYok kuzum bana Dhea, Co Q-10 birde asta LİFE verdi Bay XEşim ameliyat günü test verecekti ona göre duruma bakalım dedi oda malum.
Selam canım iğneden sonra 21-40 saat arasında çatlama olabiliyor. St 36. Saatte değil yani. O yüzden iğneyi vurduğun gün de ilişkide bulunki içerde bekleyen sperm olsun inşallah bu ay gebe kalırsınMerhaba kizlar bende bugun catlama ignesi oldum yum 21mm olmus erken catlar mi acaba yoksa 36 saattemi çatlar
Telaşlı değilim canım ben ne kanamalar gördüm zamanıysa doğacak değilse ne yapsam nafile bunu çok iyi biliyorum rabbim sağlıklı gebelik evlat ve doğum nasip etsin diye dua ederim hep inşallah öyle olurİnşallah öyle birşey olmaz ama olursa sakin kalıp doktorunla görüş direkt kuzum sen endişelenirsen hissedip etkilenirler sen iyiysen onlarda iyi olacaktır
Yok doktor gayet sakindi çok güzel ve pozitif konuştu korkacak birşey yok bebekler gayet sağlıklı filan dedi . Ben de bu kapanma sürecinde hiçbirşey yapmasam iyi olacak gibi geliyor banaKız özel güçlerim çıkarsa ilk size söliceemfarkettim de ben hiç yemek yapmıyorum ya, habire bişeylerle geçiştiriyorum, bu karantinada azcık bi yemek yapayım, neyseki bu akşam iftara gidiciim bu akşam da öyle geçer yallah
Dedim sana bak poğaça önemli
İkiz oldukları için normaldir belki bu durum, bişey olsa doktor dikkat et derdi herhalde ama sen yinede yorma kendimi, görüyorum burda temizlik iş güç yapıyosun arada bi, bırak kirli kalsın sen sağlıklı ol, lütfen lütfen lütfen kendini yorma, en önemli şey sen ve bebişler
Allah razi olsun kuzum insllah sende evladini kucağına alirsin sağlıklı sekilde cnm birde ikiz olma ihtimali nedir cunku 3 tane yumum var en buyugu 21 mm 20 mm19 mm diSelam canım iğneden sonra 21-40 saat arasında çatlama olabiliyor. St 36. Saatte değil yani. O yüzden iğneyi vurduğun gün de ilişkide bulunki içerde bekleyen sperm olsun inşallah bu ay gebe kalırsın
İnsan evde olunca içi durmuyor iş yapmak istiyor ama tut kendini, buralardan okuduğum kadarıyla sende bnm gibi tezcanlısın boş oturamıyosun, örgüler örüyodun ne güzel birşeyler örsene çociklere minnoş minnoşYok doktor gayet sakindi çok güzel ve pozitif konuştu korkacak birşey yok bebekler gayet sağlıklı filan dedi . Ben de bu kapanma sürecinde hiçbirşey yapmasam iyi olacak gibi geliyor bana
almam inşallah teste kadar birgün alayım diyorum birgün almayayımİnşallah canım efendi efendi bekleyeceğim başks çarem de yok zaten
E vermiş iştesen başka şey alma
Selam canım iğneden sonra 21-40 saat arasında çatlama olabiliyor. St 36. Saatte değil yani. O yüzden iğneyi vurduğun gün de ilişkide bulunki içerde bekleyen sperm olsun inşallah bu ay gebe kalırsın
Telaşlı değilim canım ben ne kanamalar gördüm zamanıysa doğacak değilse ne yapsam nafile bunu çok iyi biliyorum rabbim sağlıklı gebelik evlat ve doğum nasip etsin diye dua ederim hep inşallah öyle olur
Teşekkür ederim canımAllah razi olsun kuzum insllah sende evladini kucağına alirsin sağlıklı sekilde cnm birde ikiz olma ihtimali nedir cunku 3 tane yumum var en buyugu 21 mm 20 mm19 mm di
Elimde örgü var onu da bitiririm artık ne yapayımİnsan evde olunca içi durmuyor iş yapmak istiyor ama tut kendini, buralardan okuduğum kadarıyla sende bnm gibi tezcanlısın boş oturamıyosun, örgüler örüyodun ne güzel birşeyler örsene çociklere minnoş minnoş
Oh çok şükür gözün aydın canım benimAmeliyat guzel gecmis rahimi duzeltip,perde gorünumunu haletmis
Kist icindee öngördüğum gibi tüplere baski yapip asagiya cekiyormus onuda halettik dedi
Masallah cok sukur cok sevindik canimAmeliyat guzel gecmis rahimi duzeltip,perde gorünumunu haletmis
Kist icindee öngördüğum gibi tüplere baski yapip asagiya cekiyormus onuda halettik dedi
Oh maşallah maşallah bahar temizliği oldun halleycik, perde kist mist hepsi temizlendi gitti geçmişolsuunAmeliyat guzel gecmis rahimi duzeltip,perde gorünumunu haletmis
Ameliyat guzel gecmis rahimi duzeltip,perde gorünumunu haletmis
İnsallah kuzumm benimmTeşekkür ederim canımkaç yumurtan döllenir ? Ya da döllenme olacak mı bilemiyoruz onu Allah bilir. Ama 1 den fazla yumurtada bu ihtimal tabiki var
Elimde örgü var onu da bitiririm artık ne yapayım
Oh çok şükür gözün aydın canım benimbundan sonra inşallah herşey güzel olacak
Hee yaa perdeleer sökülüpOh maşallah maşallah bahar temizliği oldun halleycik, perde kist mist hepsi temizlendi gitti geçmişolsuun
şimdi gelsin yumuşik yumuşik yumurtalaar
Teşekkür ederim cevabim icinTeşekkür ederim canımkaç yumurtan döllenir ? Ya da döllenme olacak mı bilemiyoruz onu Allah bilir. Ama 1 den fazla yumurtada bu ihtimal tabiki var
Aynen öyle canımşallah canım efendi efendi bekleyeceğim başks çarem de yok zaten
Ben de seni seviyorum canımİnsallah kuzumm benimm
Seviyorum senii
Rabbim sağlıkla versin yeterki versin de bir de olur iki deTeşekkür ederim cevabim icincnm rabbim gonlumuzden gecen dualari kabul etsin
Tabiki gonlumden ikiz gecmiyor degilhayirlisii ile saglikli sekilde rabbim nasip eder
İnşallah kuzucum inşallahAynen öyle canımkanaman olmaz bence canım olsada korkma Allahın izniyle seninkiler sana sıkı sıkı sarıldı artık
Çok geçmiş olsun canımAmeliyat guzel gecmis rahimi duzeltip,perde gorünumunu haletmis
Ne yemek yaptın bugünÇok geçmiş olsun canımben bir adım ötede minnoş ayak sesleri duyuyorum senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?