• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum bu defa yavrunu kucağına alacaksın dualarımdasın 🤗 ben de geçen şubatta kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim hem de yine 21 şubattı 😁

Clife etki ediyor diyorlar kuzu bakalım şimdi sende net göreceğiz seninki büyürse etkilidir diyebiliriz

🤫🤫🤭🤭🤭 Amin canım inşallah bebişin seninledir 🤗

Olur inşallah neden olmasın 🤗 rabbim ol demişse neler olmaz 🤗

Günaydın prenses 😂 sahura kadar oturdun mu sen de naptın? Ben ve cücüler iyiyiz size duacıyız teyzoşumuz 🥰

🤭🤭🤫🤫🤫🤫😂😂😂

Kız ben de geçen şubatta kıza hamile olduğumu öğrendim bu şubatta da bu cücülere 🤗

😂😂😂 Kız sen doğurmamış mıydın 😂
Kız nimete böö denir mi 😂
Kocam aradı 12:25 te evde toplantıya katılacakmış açmış iki gözümün çiçeği hemen yemek yaptım çayını demledim filan bu arada bir baktım geldi , yemeğini yedi çayını da verdim toplsntısına oturdu 😍

Canım ilk ovüye göre belirgin bence 10 günün var

Yok kız ben hep böyleydim 😂😂😂kafa bi milyon

:KK70: :sinirli:

😂 Darısı tez vakitte size olsun canım benim

Canım Allah kalplerinize ferahlık versin durumunuzu selamete çıkarsın. Kırgınlığında haklısın canım ama ne diyeyim bilemiyorum çok görüşmek istemiyorsan mesafeni koy o anlar ve gelmez bence. Madem kızına daha yakın hissediyor oraya gider diye düşünüyorum hatta belki de evinde olmayı tercih edecektir 😔

Canım ben iyiyim cücüler de en son gördüğümde iyiydiler kontrol zamanımızı bekliyoruz teyzoşumuz 🥰

Canım aşılamanın 12. Günü ama iğnenin 14. Günü olmuş oluyor böyle belirgin olmazdı bence gebelik var 😍😍😍😍 lütfen git hemen kan ver 🤩
şubat bizeee uğurluuu mu geliyorrr neeee :KK36::KK36:

Bdv ye konumu açsam napsam. 🤣🤣🤣🤣 Bi defter var evde arada eşimde hesap kitap yapmak için kullanır. Şimdi baktımda. Zor okunan bi yazı var.
6 gün bekledim tartışma aklımdan çıkmadı. ...(anlayamadım bu arada ne yazdığını) Daha da uzaklaşacaktım. Bana hiçbir faydası yok. Yazıyor. 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
kavga edince benim herif günlükmü yazmış napmış :sopa::sopa:

Aebin dötünü keseriz diyorsunuuuzzz😂
😂😂 Bak nasıl da anladın hemencik
Aaa edaecoo edaecoo da öyleymiş 😍😍 ay umut oldunuz bana 😊 Tam hamileliğimi öğrendiğim zamanlar transfer olacağım işte vardır bunda bi hayır tesadüf ama güzel anlamlı bi tesadüf 😊 sağolasın canım benım sizlerde hep dualarımdasınız nasıl zor gebe kaldığınızı bildiğim için 🙏🏻
Aynen canım hepimiz için epey zordu ama artık inşallah sen de en güzel ana yaklaştın 🤗 bayramda bebişler sende olacak 😁
İnşallah asko etki eder💜
Edecek canım emin ol olumlu düşünelim güzel olur inşaallah 🤲🏼
Mas cnm hep iyi olsunlar ins💞 valla 3 gün evinde durdu ama Habire şikayet.. Yok uyuyamıyorum yok babanin sesini duydum yok miğdem kötü zehirlendim mi.. Böyle yapınca da eşimin aklı kalıyor işte haklı olarak.. Bakalım ins görümceme yakın yere kiraya cikicak ins o zaman sıkıntılarımız biter..
Kuzu kayınbabam vefat ettiğinde kaynanam evde kalmaktan çok korktu, geceleri halisünasyon görüyordu filan e bu da bir evlat için kolay değil ama sonra geçti bu geçici bir süreç bence inşallah herşey yoluna girecek.
Kızlar sigorta onaylanmış :21: %50 si +500 Euro ek.. İlaçlar da sanırım ücretsiz :)
Canımmm gözün aydın çok sevindim 🤗 ne zaman başlayacaksınız öyleyse 😍😍
10 gün hadi inşallah 10 günde olur cidden 🤣

Hiçbişeyden haberim yokken burda masum masum yatmış uyuklarken kabak başıma kalcak :KK70::KK70: C Capanin Gururu Teyom H halleycikzlar döt kesme kriterleri neydi 😂😂😂
Hahahah 😂 porti sen yapma bari
Lari icin kritere ihtiyac.yok😁
Halloş gelmim oraya bak 😁
Haklıymışsın canım test konusunda adet oldum bugün malesef😪😔
Canım benim inşallah bu ay gebe kalırsın 😑 bu ay ne yapmayı planlıyorsun

Aynen canım hepimiz için epey zordu ama artık inşallah sen de en güzel ana yaklaştın 🤗 bayramda bebişler sende olacak 😁

Kuzu kayınbabam vefat ettiğinde kaynanam evde kalmaktan çok korktu, geceleri halisünasyon görüyordu filan e bu da bir evlat için kolay değil ama sonra geçti bu geçici bir süreç bence inşallah herşey yoluna girecek.

Peki size geliyor muydu cnm kalmaya falan sık sık

canım bnmm zor zmnlardan geçmek kolay degl hiç kimse için inan ki seni çok iyi anlıyorum ama düşüncelerinde haklısın boşver sen yine de insanlığını yapıp allaha havale et umarım herşey istedigin gibi olur arada gel buraya kafanı dağıtırsın :KK200:
Öyle yapıyorum cnm ben deidm zaten git al yalnız kalmasın diye ama alışmasini fa istemiyorum açıkçası.. Sık olmasın yani

şubat bizeee uğurluuu mu geliyorrr neeee :KK36::KK36:
Ben de öyle düşünüyorum 🤗
Bdv ye konumu açsam napsam. 🤣🤣🤣🤣 Bi defter var evde arada eşimde hesap kitap yapmak için kullanır. Şimdi baktımda. Zor okunan bi yazı var.
6 gün bekledim tartışma aklımdan çıkmadı. ...(anlayamadım bu arada ne yazdığını) Daha da uzaklaşacaktım. Bana hiçbir faydası yok. Yazıyor. 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
kavga edince benim herif günlükmü yazmış napmış :sopa::sopa:
Porti konuyu bilmediğimden birşey diyemiyorum ama 6 gün aklından çıkmayacak kadar nolmuş olabilir ki

Peki size geliyor muydu cnm kalmaya falan sık sık
Evet,oldukça.. Gelip kalmasını ben istiyordum hatta gökgürültülü gecelerde korkuyormudur diye üzülüyordum. Yemek yaptığımda o yememiştir diye boğazımdan geçmiyordu. Ben fazla duygusal ve empati kuran bir kadınım sanırım . Sonradan bana yanlışları çok oldu Ama pişman değilim yine olsa yine yaparım. Böyle biriyim ben ne yapayım

Ben de öyle düşünüyorum 🤗

Porti konuyu bilmediğimden birşey diyemiyorum ama 6 gün aklından çıkmayacak kadar nolmuş olabilir ki

6 gün süren tartışmamızda olmadıki. Attım fotogrfını bune diyede. Şimdi başı dönüyomuş gelince bakcakmış :KK70: :KK70: Yazı okuyamadığım bi yazı onun yazısınıda okuyamıyorum. Ama direk onun yazısımı bilmiyorum defter nerden geldi eve çünkü onuda bilmiyorum neyse akşam görcem bakalım 😂😂

E ben kim vurduya gidicemm lari😂😂

Hellö bugün sınavım var beni okuyup üfleyin please anca iman gücüyle geçilecek bir ders😅
Bir de yeni belirtim var, idrarda tatlı bir koku var geçen yılki gebelikte de hissetmiştim. Hala atıyor muyum öyle bi belirti var mı? 😂
Yarın kontrolüm var çok heyecanlı 🙈

6 gün süren tartışmamızda olmadıki. Attım fotogrfını bune diyede. Şimdi başı dönüyomuş gelince bakcakmış :KK70: :KK70: Yazı okuyamadığım bi yazı onun yazısınıda okuyamıyorum. Ama direk onun yazısımı bilmiyorum defter nerden geldi eve çünkü onuda bilmiyorum neyse akşam görcem bakalım 😂😂

E ben kim vurduya gidicemm lari😂😂
Gitmezsinnnn 😂 sana kıyamam ben ama akşam eşin geldiğinde ne olacağını gerçekten merak ediyorum 😂
Hellö bugün sınavım var beni okuyup üfleyin please anca iman gücüyle geçilecek bir ders😅
Bir de yeni belirtim var, idrarda tatlı bir koku var geçen yılki gebelikte de hissetmiştim. Hala atıyor muyum öyle bi belirti var mı? 😂
Yarın kontrolüm var çok heyecanlı 🙈
Gebelikte idrarda pudramsı bir kokum oldu benimde canım Allah zihin açıklığı versin seçocum inşallah başarılı olacaksın

Gitmezsinnnn 😂 sana kıyamam ben ama akşam eşin geldiğinde ne olacağını gerçekten merak ediyorum 😂

Gebelikte idrarda pudramsı bir kokum oldu benimde canım Allah zihin açıklığı versin seçocum inşallah başarılı olacaksın
Ahaah dur bende merak ettim neymiş bu hayır aklından çıkmayan neyse paylaşsın yani insan yemiyorum ya bende 🤣🤣🤣

Aaa edaecoo edaecoo da öyleymiş 😍😍 ay umut oldunuz bana 😊 Tam hamileliğimi öğrendiğim zamanlar transfer olacağım işte vardır bunda bi hayır tesadüf ama güzel anlamlı bi tesadüf 😊 sağolasın canım benım sizlerde hep dualarımdasınız nasıl zor gebe kaldığınızı bildiğim için 🙏🏻
allah razı olsun cnm bnm sizde bizim dualarımızdasınız her zmn :KK200: :KK36:

Back
X