- 1 Mart 2020
- 673
- 1.633
- 43
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #84.421
Benim de 1,3 dedi1.5 canım senin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 1,3 dedi1.5 canım senin?
Harika canım maşallahBenim de 1,3 dedi![]()
Duramazsınız ki içiniz fokur fokur![]()
Kimm fikirr benmii
Ya ben idrar yolu enfeksiyonu oldum da 3.den sonra reçetede idrar yolu enfeksiyonu var yan etkide inş tekrarlamaz tekrar basladımOhhh ellerin dert görmesin canımm yarasınnn
Olur mu olur vallaaman o da görsün çabanızı elleşmesin zaar
Tatlım en yan etkisi olmayan yumurta büyütücü diyebilirim
Ben de hiç yiyemiyorum yaa![]()
Sürekli kaynar durumda olmak rutinin olmuş halloşummmKimm fikirr benmii
Yoi ben fokurdamamki![]()
İdrar yolu enfeksiyonu oldum 3.den sonra dedim ilaçtan mı acaba reçetede yan etkilerde görünceBen kullanmıştım canım ama 2 doz kadar azdı. Bi yan etkisi olmamıştı![]()
Nasılll yaniiiiAhhaahhahiçbirşeyin olgunu iyi değil porti
Kız ben çok yumuşak yüzlüyüm yaa diyemiyorum çoğu zaman bişeu sonra kendi kendimi yiyip bitiriyorumOhh oh cok sevndm canm bnmdarısı bizlere olsun inşallah hep böyle güzel devam eder
ASLINDA sen şey de bnde onların düğününde oynarım ödeşiriz
Ayy bendee ağzıma aldığımla tabağın çöpe boşalması bir olduuAyyyyy avakoda demeyin bna bnm çok kötü anım var agzıma attıgım gibi Bi kere agzımın yüzümün yamulması Bi oldu nası tükürdüğümü bilmedm o kdr da para vermiştikyazık oldu
Bi denelim bakalım kuzumm ramazan geçsinde inşallah bir şans daha veririmHahaha dene dene öyle gidiyor bende faydası çok yumurtalar için diye aldım yiyorum valla yumuşayıncaya biraz yoğurt içine ez koy![]()
Kuzum o ondan olmamıştır çok nadir görülür ilaçtan kaynaklı az su içiyosan belki..Ya ben idrar yolu enfeksiyonu oldum da 3.den sonra reçetede idrar yolu enfeksiyonu var yan etkide inş tekrarlamaz tekrar basladım
Aa hiç öyle bi etkisi olduğunu duymamıştım canım doktorunamı bi danışsan acabaİdrar yolu enfeksiyonu oldum 3.den sonra dedim ilaçtan mı acaba reçetede yan etkilerde görüncetekrar basladım bakım
Şimdi muzu kararmaya yüz tutmuş alır mısın kenkeNasılll yaniiiibi fesatlaşmalımıyım burda
Kız ben çok yumuşak yüzlüyüm yaa diyemiyorum çoğu zaman bişeu sonra kendi kendimi yiyip bitiriyorum
Ayy bendee ağzıma aldığımla tabağın çöpe boşalması bir olduu
Bi denelim bakalım kuzumm ramazan geçsinde inşallah bir şans daha veririm![]()
E ben öyle olgun muz severim ama ısırdığım gibi eriyecekŞimdi muzu kararmaya yüz tutmuş alır mısın kenke![]()
Tamam tamam anladım kocişine aşıksın tamamE ben öyle olgun muz severim ama ısırdığım gibi eriyecek![]()
Ahahaha kızzzz kenkeeee neee demek istedinn sen muzdan bahsediyoduk yaaTamam tamam anladım kocişine aşıksın tamam![]()
Bnde öyle umut ediyorum kuzuş inşallah pzrtesi de doktor öyle derMerak etme anormallik olsa görürdü![]()
Teşekkür ederiz teyzemizzzO
Ohh ellerine sağlık kuzucumm yarasın sana da cücüğüne de inşallahhh![]()
Şükür kavuşturanaAaa o ses çiğ köfte yi sonunda gördüm yemek sepeti reklamı çıktı![]()
Muzu da olgun seviyon kocanı daAhahaha kızzzz kenkeeee neee demek istedinn sen muzdan bahsediyoduk yaa![]()
![]()
Öyle diyecek tabisi ne sandın yaBnde öyle umut ediyorum kuzuş inşallah pzrtesi de doktor öyle der![]()