• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Prolaktin süt hormonu var ya canım onu dengelemek için o yüksek olursa gebeliğe engel oluyor benim ki yüksek değil aslında ama 2 aydır kullanıyordum 🤷‍♀️

Ohhh ellerin dert görmesin canımm yarasınnn 🥰

Olur mu olur valla 😂 aman o da görsün çabanızı elleşmesin zaar

Tatlım en yan etkisi olmayan yumurta büyütücü diyebilirim

Ben de hiç yiyemiyorum yaa 😂
Ya ben idrar yolu enfeksiyonu oldum da 3.den sonra reçetede idrar yolu enfeksiyonu var yan etkide inş tekrarlamaz tekrar basladım

Ahhaahha 😂😂😂😂😂 hiçbirşeyin olgunu iyi değil porti
Nasılll yaniiii 🤔🤔 bi fesatlaşmalımıyım burda 🤣🤪🤪
Ohh oh cok sevndm canm bnm 🤲 darısı bizlere olsun inşallah hep böyle güzel devam eder 💋❣️🤲

😂😂😂 ASLINDA sen şey de bnde onların düğününde oynarım ödeşiriz
Kız ben çok yumuşak yüzlüyüm yaa diyemiyorum çoğu zaman bişeu sonra kendi kendimi yiyip bitiriyorum 😓😓
Ayyyyy avakoda demeyin bna bnm çok kötü anım var agzıma attıgım gibi Bi kere agzımın yüzümün yamulması Bi oldu nası tükürdüğümü bilmedm o kdr da para vermiştik 😂😂 yazık oldu
Ayy bendee ağzıma aldığımla tabağın çöpe boşalması bir olduu😂😂😂
Hahaha dene dene öyle gidiyor bende faydası çok yumurtalar için diye aldım yiyorum valla yumuşayıncaya biraz yoğurt içine ez koy 😄
Bi denelim bakalım kuzumm ramazan geçsinde inşallah bir şans daha veririm😂😂

Nasılll yaniiii 🤔🤔 bi fesatlaşmalımıyım burda 🤣🤪🤪

Kız ben çok yumuşak yüzlüyüm yaa diyemiyorum çoğu zaman bişeu sonra kendi kendimi yiyip bitiriyorum 😓😓

Ayy bendee ağzıma aldığımla tabağın çöpe boşalması bir olduu😂😂😂

Bi denelim bakalım kuzumm ramazan geçsinde inşallah bir şans daha veririm😂😂
Şimdi muzu kararmaya yüz tutmuş alır mısın kenke 😂

Back
X