Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beauty canım lütfen topla kendini senden başka hiç birşey önemli değil pazartesi günü bende hastaneden ağlayarak çıktım dok bekleyemedim herkes bana bakıodu umarım tanıdık yoktur diye dua ettim eşim çıkalım dedi hemen sağolsun arabada kardeşim aradı sıkma canını derken allah bana nasip etmiyecek galiba dedim başladım ağlamaya gene annem merakla bekliodu onuda aramadım kardeşime söledim ara diye abim şırnakta sevgilisi söylemiş oda annemi arıyo varmı bişey diye yani anlıcan herkesi ümitlendirdim ama fos annem bana gelişmeleri anlatma bende kötü oluyom süpriz yaparsın diyo birde kadını sıkıştırmaya başlamışlar boyna anneanne muabbeti annem de çok yoğunlar doğuya gidiyolar yaparlar şimdi demiş biz sanki millet için doğuracağız bende memlekete gitmek istemiom burdan kurtuluyom evde aynı şeyleri yaşayacağım neyse canım üzülme zamanın bitti bu akşam eşinle çıkın gezin temiz hava alın ii gelecektir ara verip düşünmemen ii olucaktır kim bilir bebiş kendiliğinden gelir kocaman öptüm cicim

canım desteğin için sağol.bize de nasip olucak mı acaba bi gün?çok merak ediyorum.artık kimseyle bu konuda konuşmıycam sizler hariç.tedaviye bu ay başlamıştık,devam edersem de en yakınlarıma bile anlatmıycam.kimse beni anlamıyo.yaşamayan bilemez bu sıkıntıyı.bi de insanlar bizim elimizde sanıyo.ne kadar cahilce davranıp bizi yıpratıyolar.çocuk yapabilenler kendileri mi başarıyo(tövbe haşa)?sinir oluyorum.bi de çocuklarının her türlü meziyetini anlatıp duran ve övünenlere de sinir oluyorum.bugün sinir stres doluyum.çatacak yer arıyorum.beni bi tek siz anlıyosunuz.iyi ki varsınız..artık sokağa bile çıkmak istemiyorum.ne yana baksam hamile ya da bebek arabalı aileler.moralim çok bozuk.aynen ben de memlekete gitmek istemiyorum.tüm sülale,konu komşu,tanıyan tanımayan soru.ben yokken de ablalarıma soruyolarmış.insanlara üreme planlarımı,doktor randevularımı anlatmaktan bıktım,tükendim.artık tık çıkarmıycam.soranlara düşünmüyoruz diycem.çok doluyum çok.başını şişirdim dimi...hakkını helal et.ben de kocaman öpüyorum.dua et olur mu canım.bunu da atlatabilmek ümidiyle...:çok üzgünüm:

canım arkadaşım inan çok üzüldüm :çok üzgünüm:ben çok umutlanmıştım senin adına.Evde misafir vardı o gider gitmez fırsatını bulup baktım heyecanla.Ama olsun hiç canını sıkma inşallah en kısa zamanda olur bebişin.Bencede biraz ara ver baya yıpranmışsın bende heralde bir kez daha deneyip ara vereceğim sinirlerin iyice geriliyor.Üzme canını tamammı:1hug:a.s.

canım sağol.moralim sinirlerim çok bozuk.sağol beni merak ettiğin için.herkes ümitlenmişti ama ben ümitlerinizi boşa çıkardım:çok üzgünüm:inşallah senin ara vermene gerek kalmaz.hem senin aslında ümit kesmemen lazım.sen ne durumdasın?var mı bi belirti?hadi inşallah sen mutlu olursun bu ay hepimizden önce..üzülüyorum ama sizlerle moral buluyorum.kimse anlamıyo sizlerden başka...Rabbim sabır selamet versin.içim yanıyo....

yok estağfirullah şişirmedin bence dök içini eşin nasıl karşıladı ben bazen aman istemiyom allaha şükür eşimi çok seviyorum o yeter diyom ama işte olcak canım bizimde ben ona inanıyorum benim yumurtam büyümüyodu bende benim yumurtam büyüyo diye şarkı söyledim ara ara eşim çok güldü tabi ama hakketen büyüdü döllenecekte dedim ama onu ii söyleyememişimsenağlamakendimizi motive etmemiz lazım böyle gitmez yapabilirseniz şöyle eşinle yeniden bir balayı yapın biz taşınmasaydık ne hayaller kurmuştuk canım lütfen ii ol biz bizede lazımız hadi göreyim senia.s.

Arkadaşımmmmmmm,canımmmm.İlçeden yeni geldim daha yolda hep aklımdaydın.Gelir gelmez açtım.Çooookk üzüldüm,dokunsan ağlayacağım zaten kaç gündür.Sıkma canını demek saçma,bugün ağla ağlayabildiğin kadar ama yarın son bulsun.Ben öle yaptım daha iiyim,güçlü olcaz diye de hiç ağlamayacak deiliz,biz de insanız.
Ben de anlatmayacağım artık kimseye derdimi,çünkü o zaman daha stresli oluyo insan.
Ara vermeni de destekliyorum ama tatile gitmemeni aslaa.
Bak ben de aradayım,şu temmuz adetimizde gelsin sonra beraber gideriz doktora zaten aynı zamanlarda hasta olcaz yine.
Hiç sıkma canını Allah bizim yanımızda ben inanıyorum,biz bu acılarla güzelleşiyoruz onun katında.Ne kadar sabreder isyan etmezsek,o kadar güzeliz.Herşey güzel olacak,sakın ha sakın bu yaşadıklarımızın bize ceza olduğunu düşünmeyin.Bunun sağlığımzla ilgili bi sorun olduğnu kabullenmemiz yeter..
Sizleri çok seviyorum hepinizi.
Lütfen toplayalım kendimizi,heydi kalın sağlıcakla ..Sen bugün özellikle beauty.Şeniz

canım çok sağol.beni bugün hepiniz düşünüp meraklanmışsınız.çok sağolun ya..valla bi tek siz anlıyosunuz beni.inşallah dediğin gibi olur canım.inşallah güçlü olup Allahın izniyle aşarız bu kötü günleri.inşallah gelecek ay yada en yakın zamanda yeniden ümitleniriz hep birlikte.inan sabretmeye çalışıyorum.evet bence de temmuzdan sonra gidelim doktora canım.bu ay bile gitmeyi düşünmüyorum.artık herkes herşeyi bilir hale geldi.bu da insanı strese sokuyo haklısın.anlatmayalım.zaten kuru kuru teselli veriyo millet hiç anlamadıkları halde.sizler olmasanız bu satırları yazacak gücüm de olmazdı.desteğin için çok sağol.öpüyorum kocaman ve dualarını bekliyorum..:çok üzgünüm:

Herzaman ümitli ol bizi bırakma.Boşverelim milleti biz burda çok güzel ve temiz bi dünya kurduk kendimizce.Bu konularda birbirimizi tedavi edeceğiz,kim ii olursa kötü olana teselli verecek.
Bak hamişlerden haberler adlı bi başlık açtım (adım adım sağlıkta) Tedaviye ara verip hamile kalan var mı diye,çok güzel haberler var orada,arada oraya da uğra.
Dualarım heeep sizinle merak etme.Sevgiler
Şeniz

sağol canım beni anlayıp dinlediğin için.eşimin test yaptıracağımdan haberi yoktu.aklım sıra ona sürpriz yapacaktım.ama olmadı.söyleyince inanamadı.o benden çok ümitliydi bu ay.çook üzüldü.onun da morali bozuk şuan.ama sağolsun destek olyu.'olmazsa olmaz.sen yeter ki yanımda ol' diyo.canım biz de bu ay ara verip bi haftalığına da olsa başbaşa tatile gidelim diyoruz.inşallah gerçekleştirebiliriz.memleketlere de sonra gideriz biraz moralimiz düzelince.belki de hiç gitmem daha çok stres olmamak için.siz de gidebilseydiniz keşke.inşallah bu ay da yumurtaların büyür ve inşallah mutlu sona erersin dostum.hepinize dua edicem..çok öpüyorum Allah emanet ol..

ümidimiz daim olur inşallah.bence de burası terapi gibi.senin yazdığın kızların yazdığı tüm yazıları takip ediyorum merak etme.insan başkalrının yaşantılarıyla ümitleniyo moral buluyo gerçekten de...bize motivasyon oluyo...ben artık bu siteden bu başlık altından siz dostlarımdan ayrılamam.hergün merakla açıyorum.kızlardan mesaj var mı diye heyecanlanıyorum..hepimize duacıyım canım...öptüm kooocccamaaan.:1hug:

Tamam bak ara verip başarılı olan çok kişi var,ama hepsi diyoki stres yapmayın,bu işi unutun.Biz de öyle yapcaz.Artık başka şeylerden bahsedelim.
Mesela benim adın İlknur ve sosyal bilgiler öğretmeniyim.25 yaşındayım...
İzmirliyim ama konya ya gelin geldim.Ailelerimin ikisi de İzmir'de.
Eşimin ailesi yok ,kaybetmiş küçükken.İkimiz de yalnızız.Aslında şu durumda rahat hem de çok,dır dır eden yok yani:)))

:dance:Kızlar slm ne ya bugün hiç bişey yazmadınız boyna bakıom bişi varmı diye ben bugün çok mutluyum tedaviye yine başladık dok çok seviyom nasıl üzüldü adet oldum dediğimde klomene devam dedi hormon tahlili verdim stres yok dedi sebebsiz infertilite stres dedi bu ay beş kişydiniz bu tedavide 3ünüz hamile kaldınız 2 kişi (benle)malesef dedi birinin 5. birinin ,birinin 2.,birininde 1. tedavisi bakalım ben 2.de sonuç alıcakmıyım hadi sus pus oldunuz ben boş hayallere kapılmıcam yani boşvercem dok söledi hepberaber yeniden diyelim arkadaşlar ama siz ara vermiştiniz değilmi olsun moral için yeniden

slm kızlar..nabersiniz.evet ya bugün yazmak için hiç vaktim olmadı benim.adet sancılarım var,bari vaktinde gelse de bi de onunla uğraşmasam.ya ben kendimi toplayamadım.canım çok sıkkın.sönmüş balon gibiyim.iki gündür yüzüm gülmüyo.biliyorum hayırlısı böööle,biliyorum zamanı var ama hislerime söz geçiremiyorum.insanlar sürekli teselli veriyo.okuldaki herkes biliyo her ay geçirdiğim aşamaları artık.bu da beni kasıyo..artık hayatımda güzel bişeyler olsun lütfen Rabbim.değişikliğe,mutluluğa o kadar çok ihtiyacım var ki...hangimizin yok ki dediğinizi duyar gibi oluyorum..üff ya.canım hiç bişey yapmak istemiyo..
mevzeycim.hakkında hayırlısı olsun tatlım.yeni tedavi sürecin inşallah başaralı olur ve mutluluğu yakalarsın umarım.ben hastalanınca doktora gitsem mi bilmiyorum.dr gel demişti.aslında şööle olabilir:şuan bende oviterlle var.ikili almıştım.bu ay da kullansam dr kontrolünde ama sizden başkası bilmese.ben de hiç olmayacakmış gibi yaklaşıp kafamı dağıtabilsem...belki bööle güzel bişeyler olur..ne dersiniz kızlar?ya nolur bana akıl verin.ben artık sağlıklı düşünmekten yoksunum..:çok üzgünüm:
asyacancım,ya da ilknurcum mu desem..yerimsenibenkendinden bahsetmişsin.memnum oldum canım.beni bağışlarsan ismimi vermiyim.çünkü bi akrabam da buralara takılıp durumu öğrenebilir.(eşimin ailesinden)ben onlara yaşadıklarımı anlatmıyorum.anlayacaklarını da sanmıyorum.şuan bi torunları yolda ne de olsa...benim çektiklerim komik ve değersiz gelir onlara..beni anlarsın,biliyorum..nasılsın?sen neye karar verdin.bu ay hiç gitmiycekmisin dr'a?napmalıyız sence?nasıl unutucaz bu işi?nolur yardımmm..hepinizi çok seviyor ve öpüyorum canım arkadaşlarım...:1hug:

Son düzenleme:
kızlar nerelerdesiniz ben şimdi açabildim.Beautycim ne durumdayım diye sormuşsun ben henüz adet olmadım ama heralde 1-2 güne kadar gelir diye bekliyorum inşallah sebepsiz geç gelip beni boşuna ümitlendirmez.benneyaptımkiNeyse sen nasıl oldun toparlayamadım diyorsun ama her ay yeni bir ümit bizim için.
Allaha çok şükür yumurtluyoruz bu da kadınlık hormonlarımızın çalıştığını gösterir bu da ne büyük nimet kızlar unutmayalım.
Bence sen bu ay olmayacak diye düşün ve elindeki iğneni kullan derim ben , bizde hiçbirimiz ümitli konuşmayalı bundan sonra ne dersiniz insan hayal kurdukca ve bu hayaller yıkıldıkca daha bir kötü oluyor.:çok üzgünüm:

beauty canım ben size adetten önce gördüğüm rüyayı anlatmadım zaman geçtikçe taşlar yerine oturuyor akşamları yatmadan dua ediyodum yarabbi olcaksa bana göster merakım bitsin diye o gece bir arkadaşla sohbet ediyoz sende çocuk düşün artık diyom raporunu gösterio pco ve luteal faz defekti yazıyo ben bu terimi daha önce ne duydum nede okudum.ben diyomki ya senin daha vahim durumun niye duruyon baksana çaresine diyom bu yazılanları uyandıktan sonrada hatırlıyom ve kalkıp ne demek olduğuna bakıyorum lluteal faz çocuğun zihinsel ve bir sürü soruna sebeb olankusur diye okuyoırum çok korktum acaba dedim çok istersem hayırlısını dilemeden allah bana böyle bir cezamı verir eşimle hep dua ettik hayırlısı diye buymuş meğerse bence olmamasında bizim tahmin bile edemediğimiz hayırlar var.Eşime ama zaman geçio diye ağlarken özürlü olsaydı nasıl geçecek o zamöan diyince kendimi toparladım .beauty bence artık kendine gel ve gücünü topla bende yılıyorum yoksa herkesi güçlü görmeye alıştım benim de cesaretim gider ha ona göre tedavine dok devam et bence tabi sen bilirsin

mevzey ciğim çok ilginç bir rüya Allah hayırlara çıkarsın herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bize inşallah.Yılmayalım arkadaşlar burda hepberaberiz aynı dili konuşuyoruz başkalarınada fazla bahsetmeyin bence ben birçok kişiye bahsetmedim çünkü fazla sorulardan hoşlanmıyorum.:1no2:

ben kimseye anlatmıyorum annemlerden başka kimsenin bilmesine gerek yok daha çocuk düşünmeden dedikodumu yapanların şimdi eline koz veremem ölüyolar meraktan merak uyandırıyorum hususi tayinim çıktı diye çok seviniyorum kurtuldum şimdilik dedikodudan gittiğim yerde saklamıcam neyse sorulursa özet şeklinde anlatıcam çok güçlü durucam diye düşünüyorum

Canım arkadaşlarım,nasılsınız.Ben bugün kendimi temizliğe ve tatlı yapmaya verdim.Ee tabi hırsım ve üzüntümü gidermede en faydalı şey tabi temizlik:)) Evde ne var ne yok yıkadım,çıkardım ,kaldırdım vs...Kendimi kaptırdım herhalde daha yeni bitti,duş aldım bi güzel giyindim vee eşime tatlı yapmıştım dükkana getirdim.Yani herşey yolundaymış gibi yaşamaya karar verdim.Dün gece ilçeden geldim eşimin yanına ve hasta olduktan sonra ilk kez gördüm dün akşam,bi güzel ağladım hıçkıra hıçkıra.Beni boşa bile dedim biliyomusunuz?Tabi o bana güldü,dalga geçti.Sabahta temizlikle geçti.İnanırmısınız bilmem ama aklımdaydınız.Evet kızlar ortak bi karar alalım ve artık konuşmayalım başkalarıyla...

Beauty,canım ara vermek konusunda ben bi ay bekle diyemem sana çünkü şu an aldığın klomen zaten hafif bi ilaç,zararı olmaz bünyene ama psikolojini sağlam tutmak sartıyla.Mevzey o kadar haklı ki stres,stres...Bizim asıl sorunumuz bu.Bak başım ağrıo deli gibi hala,ne değişio ki,bebiş hala yok..
Parılcım da haklı biz burda çok ii motive edeceğiz kendimizi ve birbirimizi.
En iisi sen devam et ilacına ama eşinde şu testi yaptırsın,o da önemli biliosun.

Dün eşim ilk kez bi arkadaşına durumumuzu anlatmış sıkılmışta.Adamıın bir kızı varmış ikincisini istiomuş ama tahmin edersiniz ki OLMUYOMUŞŞŞŞ.Bizimki dert yanacağına adam bizimkini bastırmış.Bi düşünün çocuğu olanlar bile zorlanıyo,demekki biz normalizzz arkadaşlarım.Stressiz günler,lay lay lom günler bizi ve bebeklerimizi kavuşturacak.Bu zor çok zor ama yapmalıyız.

Bu arada ben bugün şu ibrahim SARAÇOĞLU'nun hamile kalmayı kolaylaştırıcı kürüne başladım ,duyuruur..Sevgiler

merhaba arkadaşlar bende polikistik overliyim tedaviye 3 ay önce başladım klomen kullandım ilk ay olmadı sonra gonaphen ve pregnyl iğnesi oldum 2. ay hamile kaldım fakat biyokimyasal gebelik olmuş şimdi dr menogan ve pregnyl diye iğne verdi bu ayda onu deneyecez bakalım iğneyi araştırdım bu iğne ile sonuç alan çok acaba aramızda kullanan var mı sonuç alan varsa ne olur bana cevap yazsın

asyacan ibrahim saraçoğlunun kuru incir le havuç kürümü .Bende yapacağım şu adetim bi gelsin sennasıl hazırladım tam olarak?.Buarada birgüzel temizlik yapmış olmuşsun ohhh miss gibi.Çocuğu olanlar bile zorlanıyo diyorsunuz diyorsunuz e benimde bir oğlum var ama ikncisi olmuyor işte hemde tam 3 senendir dile kolay evet çok şükür bir tane var ama inanın şuan sanki hiç anne olmamış gibi hamileleri görünce ağlayasım geliyor.senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…