Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
perşembe günü canım çok sıkkın olduğundan kendimi alışverişe verdim.eşim de hiç sesini çıkarmadı.gittim çok güzel eşarplar aldım.güneş gözlüğü aldım.bu ay yaptığım harcamayı daha hiç yapmamışımdır.bugün de çıkıp alışverişe gidicem.eve de bi şeyler alıcam..kafamı dağıtayım biraz ayol..senin için de hayırlısını diliyorum canım.Rabbimiz zamanını tayin etmiştir muhakkak.bekliycez artık..inşallah bu ay hepimizden güzel haberler gelir ben inanıyorum sıkmayınca kendimizi olacak..öpüyorum...:1hug:

ya bugün kimse uğramıyacakmı bakıyorum sürekli bir haber varmı diye

Canım bugün pazar ya herkes piknikte sanırım sırnaşık şey
Ben de biraz sonra ilçeye gidiyorum,malum okul kapandı,seminer dönemi...
Hadi öpüyorum çook.
Şimdi dinlenmedeyiz,atraksiyonlu günler 15-20 gün sonra başlar..Şeniz

kızlar benimde adetim bugün geldi ne yazıkki kendimi toplamaya çalışıyorum.
neyse hepinizi öpüyorum.

ah canım ya...üzüldüm valla.ben senden bekliyodum güzel haberler...neyse hayırlısı demekten başka yapacak bi şey yok.bu ay hepimiz hüsrana uğradık..ben inanaıyorum ki haziranda hep birlikte yaşıycaz o mutluluğu inşallah..öpüyorum canını sıkma hayatım....Allah gönlüne göre verir inşallah.bebğine sarıl.hiç olmazsa sen o duyguyu bi kere de olsa yaşamışsın.bizi düşün ve mutlu ol...:1hug:

canım meraba..ben hafta sonu iki gün yaptım piknik.çok iii geldi.sizlere de tavsiye ediyorum..valla temiz hava...güneş..sakinlik ve huzur..bu hafta sonu kendimi süper hissediyordum..senden naber?nasıl gidiyo?neler yaptın?hepinizi merak ediyorum ama hafta sonu hep gece 12 gibi döndük eve hiç nete giremedim...neyse bol bol sohbet eder arayı kapatırız...dediğin gibi atraksiyonlu ve ümit dolu günlerde herkesin paylaşacakları artar..hepimiz coşarız merak etme....:1hug::dance:

Canım benim iiyim bende malum okulda vakit geçirmeye çalışıyoruz,boşu boşuna evimden,eşimden ayrı kalıyorum şu seminer donemi...
Ben de hafta sonu boooolll boooolll gezdim dolaştım...Kocişle vakit geçirdim,onunla uzun zamandır ilk kez çocuk düşünmeden uyudummm Nasıl özlemişim,farketmemişim ama yorulmuşum ya arkadaşım çokkkk..Ara verince önce kendimi suçlu hissetmiştim azıcık ama ii yapmışım.Kendimi tamir etmeye çalışıyorum,bi de olmadık yerde hamile kadın ve bebeklerle karşılaşmasam.Çekiyorum kendime resmen:smiley-cool: Neyse bakalım Parıla da çok üzüldüm ya...Aramıza hoşgeldi...Hadi bakalım bu ay bekliorum ii haberlerinizi ben inşallah Ağustos annesi olacağım.
Sen başladın mı o incirli,havuçlu küre?Bi de doktora gittin mi?

kızlar benimde adetim bugün geldi ne yazıkki kendimi toplamaya çalışıyorum.
neyse hepinizi öpüyorum.

Canım arkadaşım vallahi içim sızladı,hep biriniz ii bir haber verin diye bekliorum canım.Teselli vermek zor ve saçma ama içimden geçen şu ki stresten olmuyo.Senin bebeğin var zaten,olur Allah'ın izniyle inşallahhhh.
Çookk öpüyorum seniŞeniz

canım iii yapmışsın.bol bol gez zaten,dağıt kafanı.evet ya...piyasadan çocuklu ve hamile kadınları temizlesekne güzel olur..şaka tabi..ama insan unutmaya çalışırken çok kötü oluyo onları görmek..bence de ii yaptın ara vermekle.ben de inanıyorum ki bu fikirden uzaklaştığımızda olacak inşallah..canım ben yarın sabah gidicem doktora..bakalım ne diycek..hayırlısı..artık stres yapmıcam inşallah...inşallah güzel haberler verebiliriz bu ay birbirimize.dualarını eksik etme..evet parıla ben de üzüldüm ama o bizim kadar üzülmesin derim.ben daha o küre başlayamadım.bugün yarın alırım malzemeleri,denemek istiyorum cidden.senin nasıl gidiyo?devam ediyomusun?öpüyorum şimdilik tatlım..bye..:sm_cool:

Ben içiyorum 4 gündür falan,bakalım 21 gün içiliyomuş zaten.Umut dünyası işte bizimki.Mucize beklemiyorum ama belki faydalı olur ümidindeyim...
Yarın yine klomen mi verecek acaba?Senin süt hormonların düşmüştü değil mi canım?:1hug::1hug::1hug:

parılcım senin adına çok üzüldüm canım ama bu ay bende dahil herkesten ümitliyim inş. veririz haberlerimizi birbirimize

inşallah faydalı our canım.ne diyelim..zaten incir de havuç da çok faydalı.ben de doktorun klomen vereceğini düşünüyorum.sanırım tekrarlıycak tedaviyi.çünkü 3.günüm pazara geldiği için ben 4.gün yani bugün geleyim dedim,doktor direkt 5.gün gel dedi.yarın yine ilaca başla diyecek sanırım.bakalım hayırlısı.inşallah bu son olur da bir an önce bebişime kavuşurum.tabi hepimiz inşallah...biliyo musun,ben geçen sene de haziranda hamile kalıp temmuzda öğrenmiştim.tam bir yıl oldu...vay be..ağlaya sızlaya bir yılı devirmişiz..inşallah bu ay uğurlu gelir de yine kalırım,hepimiz hayırlı haberi bu ay veririz inşallah...bu arada evet prolaktinim düşmüştü,ilacım da bitmişti.yarın ona da bakar sanırım.çünkü ööle demişti.kontrol eder galiba..ya biz senle yazın görüşemiycez mi yoksa:çok üzgünüm:valla çok üzülürüm.sen şuan ilçede misin?sanırım seminer boyunca orda kalırsın,haftasonu dönersin.ya habersiz bırakma beni.kopmayalım sakın.yarın yazışırız yine.doktordan gelince girerim hemen nete.zaten okula seminere geri dönücem doktordan sonra..öpüyorum canım.Allaha emanet ol...:1hug:yerimseniben

canım sağolun yaa bende çok üzüldüm hemde ümit etmeme rağmen yinede insanın içinde birşeyler var demekki.Bende pes edecektim ama yarına yine dok randevu aldım bu ayda deneyeyim ondan sonra dinlenecem.Allah sizede en kısa zamanda o sevgiyi tattırır
inşallah inatla devam edelim inanın birazda sizden güç alıyorum yoksa pes etmiştim çoktan.hepinizi çok seviyorum canlarım.....a.s.:enbuyukkk:

inşallah hepimiz önümüzdeki ay güzel haberler veririz canım inanın ben hep sizin için namazlarımda dua ediyorum adlarınızıda bilmiyorum ama işte asyacan,baeuty,mevzey ve bütün istiyenler için diyorum inşallah kabul olur .öpüyorum hepinizi.:1hug:

Canım benn geldimmmm...Ben ilçedeyim hafta içi,ilçedeki evimin interneti kapatıldı,yazın yokum ya.Ama konyada var.Merak etme.Bi tatile gidersek,görüşemeyiz azıcık o kadar.Ama ben sana özelden tel. veririm, hamile falan kalırsan haber edersin,merak etme irtibatımızı koparmayız canım arekadaşım...Bu yolda beraberiz artık...
Evet doktor ne yapacak merak ediyorum.Umarım her şey yoluna girer artık .
Ben bu ay çok umutlu değilim;dün eşim aradı akşam;bi dolu moral verdi sağolsun::ayy öyle mutlu uyandım ki sabah:bana biraz da onu baba yapamamak stres veriomuş anlaşılan
ya ne diyeceğim sana;bizim bu jinekoloji bölümünün anahtar kelimeleri var ya alt tarafta oradan yumurtlama kelimesine gir ve orada yumurta takip programı indir var;onu mutlaka indir;süper bi şeyk çok öpüyorum
SevgilerŞenizŞenizŞeniz

PARILCIM SAOLASIN DUALARIN İÇİN BEN DE ÖZELLİKLE 4 ÜMÜZE Bİ AYRI DUA EDİYORUM ALLAH BİLİO YA.UMARIM SONU HAYIRLI OLUR.BEN İNCİRE DEVAM SEN EDİYON MU?bU ARAD BENİM ADIM İLKNUR CANIM.ASYA'YI KIZIMA KOYACAKTIM AMA KENDİSİ BİRAZ NAZLI :teytey:

ya bencede boyna bakıypom kimse yok
asyacan senden naber neler yapıosun

ii canım ya nolsun,başbelası seminerler.Ben öğretmenlik yaptığım ilçedeki evimin internetini kapattırdım da o sebeple akşamları yokum nette.Ancak okula geldiğimde işte.Ama hafta sonu evimde olurum.Napayım işte telaşe,koşuşturmaca...
Kocacımdan ayrıyım,onu özledim çok hafta sonunu beklerim.Sen nappıyosun?Şeniz

bende ne yapayım 11e kadar okul sonra toplanmaya devam eşin ne işle meşgul hep böyle ayrımı kalcaksınız

Yok canım ben aslen izmirliyim.Konyaya gelin geldim,zaten de burda okudum.eşimle burda tanıştık ve evlendik,eşim esnaf benim.Seneye dönebilirim ama doğu görevi burası ve çok rahat,haftada 3 gün çalışıorum o sebeple pek dönesim yok.Çocuk olunca ücretsiz izin falan,doğu görevim arada kaynasın istiorum.Pek niyetim yok dönmeye.Zaten 1 saat uzaklıkta ama servis yok.Seneye belki günübirlik giderim..
Bu arada belki bende taşınırım önümüzde ki hafta,tabi şshir içi benim kii.
Sen nasılsın?

nasıl olayım canım ya çok karmaşık bir dönem eşimi vana atadılar beni diyarbakıra biz diyarbakırı tercih ettik ama benim hemen ilişiğimi kesip orda başlamam lazım eşimin tayinini durdurmak için çalışma belgesi alıcam çünkü 23de özel eğitim semineri var doktorla randevum var gidersem dok mutlaka gelmem lazım kimseyi tanımıyorum 1 hafta ne yapıcam ayrıca yumurtlamayıda kaçırırım yani anlıcan çok karışığız araya sıkıştıkkafamçokkarıştı

Evet canım ben sosyal bilgiler öğretmeniyim.Sizin işiniz daha zormuş ya benim bulunduğum ilçe zorunlu hizmet bölgesi olamayacak kadar güzel ama yapmışlar işte.Bu durumda kadromu almak istemiyorum.Merkeze geçmek istiorum direk.Yıllkı hizmet puanı 24.bu da bulunmaz fırsat.
Yumurtlama dönemini kaçıracak mısın gerçekten.Rapor falan olmuyo mu?Ben o kısmını anlamadım niye kaçıracaksın?Şeniz

güle güle canım ben diyarbakırdayken eşim burda olcak ama yıllık iznime çıkarım dio o ramda çalışıo bende dua ediyorum hepimize senden şu tayin ve bebek için dua isteyeceğim ayrıca tüm arkadaşlardan biz malatya istiyoduk orası tıklım tıklım bizi buraya sürdüler yerinde olsam yerleşirim oraya bebek olunca çalıştığın yerin rahatlığı çok önemli inş. gideceğimiz yerde rahat olur çok öpüyorum kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…