asyacan ibrahim saraçoğlunun kuru incir le havuç kürümü .Bende yapacağım şu adetim bi gelsin sennasıl hazırladım tam olarak?.Buarada birgüzel temizlik yapmış olmuşsun ohhh miss gibi.Çocuğu olanlar bile zorlanıyo diyorsunuz diyorsunuz e benimde bir oğlum var ama ikncisi olmuyor işte hemde tam 3 senendir dile kolay evet çok şükür bir tane var ama inanın şuan sanki hiç anne olmamış gibi hamileleri görünce ağlayasım geliyor.senağlama
çok sağol canım inşallah seninde ikizlerin olur inşallah bilmem istermisin ama içimden şuan böyle dua etmek geldi.Bütün evlat isteyenlere mevlam sağlıklı hayırlı evlat versin en kısa zamanda inşallah.
Hepinizi
merhaba arkadaşlar bende polikistik overliyim tedaviye 3 ay önce başladım klomen kullandım ilk ay olmadı sonra gonaphen ve pregnyl iğnesi oldum 2. ay hamile kaldım fakat biyokimyasal gebelik olmuş şimdi dr menogan ve pregnyl diye iğne verdi bu ayda onu deneyecez bakalım iğneyi araştırdım bu iğne ile sonuç alan çok acaba aramızda kullanan var mı sonuç alan varsa ne olur bana cevap yazsın
kızlar meraba.ben geldim.müjde,ben de adet oldum akşam 8 gibi.iki gün önce geldi ilk defa.sanırım ilaçtan.neyse buna da şükür.ilaçla adet olmaya çalışan arkadşları düşününce bi nebze iiiyim diyorum.Allah onlara da kolaylık versin.adet olamamk da bi dert tabi.şükredecek çok şey var hayatta..neyse hayat derslerini bırakayım,sıkmıyım bunları biliyosunuz zatenyerimsenibenkızlar iki gündür akşam üstüleri eşimle yürüyüşe çıkıyourz.iiii geliyo.tabi hamile ve çocuklular da sokağa çıkmasa o saatlerde çok süper olacak ama..naniknanikbu arada parılcım...senin bi evladın varmış..yeni öğreniyorum..:sm_confused:sana kızsam mı dövsek mi seni napsak?:roflol:canım sen niye canını sıkıyosun.eminim o da zordur haklısın ama bizim kadar da mutsuz olma olur mu tatlım.(biz de mutlu olalaım inşallah)
asyacancım çok ii yapmışsın.temizlik beni de rahatlatır.hıncımı alırım bi güzel.yarın ben de yapayım bari iii fikir.canım,dediğiniz gibi hazır hastalanmışken dr'a tekrar gideyim.evde iğnem de duruyoken boşa gitmesin.bu ay da deneyelim.ama sana söz hiç takmıycam.kimseye dr'a gittiğimi bile söylemicem.sen de söz ver takmıycana..inşallah bu şekilde kavuşuruz hayallerimize..eşim de bu ay yaptırıcak inş.testi.sonumuz güzel olur inşallah.
iyi ki sizler varsınız ya....yerimseniben
ii bakalım arkadaşımmm çok sevindim hasta olmana vallahi,evet evet hiiiç canımızı sıkmayalım,bu ay herşey çok güzel olsun hepimiz için inşallah.Eşin için de çok sevindim,herşey yoluna girecek inşallah.Beni merak etme ben kendimi tadilata aldım,napayım olmuyosa olacağı günü bekleyeceğiz.Ben bu ay ara vermeye karar verdim hatta 2 ay kadar,biliosun ben aşılama safhasındayım,haklarımı tüketmek istemiorum,devlet 3 kez ödüomuş,ben birini kullandım.Stres olunca da olmayacak belli,azıcık dinlenirsem belki faydalı olur.Sevgiler..İiki sen de varsın.Şeniz
kızlar meraba.ben geldim.müjde,ben de adet oldum akşam 8 gibi.iki gün önce geldi ilk defa.sanırım ilaçtan.neyse buna da şükür.ilaçla adet olmaya çalışan arkadşları düşününce bi nebze iiiyim diyorum.Allah onlara da kolaylık versin.adet olamamk da bi dert tabi.şükredecek çok şey var hayatta..neyse hayat derslerini bırakayım,sıkmıyım bunları biliyosunuz zatenyerimsenibenkızlar iki gündür akşam üstüleri eşimle yürüyüşe çıkıyourz.iiii geliyo.tabi hamile ve çocuklular da sokağa çıkmasa o saatlerde çok süper olacak ama..naniknanikbu arada parılcım...senin bi evladın varmış..yeni öğreniyorum..:sm_confused:sana kızsam mı dövsek mi seni napsak?:roflol:canım sen niye canını sıkıyosun.eminim o da zordur haklısın ama bizim kadar da mutsuz olma olur mu tatlım.(biz de mutlu olalaım inşallah)
asyacancım çok ii yapmışsın.temizlik beni de rahatlatır.hıncımı alırım bi güzel.yarın ben de yapayım bari iii fikir.canım,dediğiniz gibi hazır hastalanmışken dr'a tekrar gideyim.evde iğnem de duruyoken boşa gitmesin.bu ay da deneyelim.ama sana söz hiç takmıycam.kimseye dr'a gittiğimi bile söylemicem.sen de söz ver takmıycana..inşallah bu şekilde kavuşuruz hayallerimize..eşim de bu ay yaptırıcak inş.testi.sonumuz güzel olur inşallah.
iyi ki sizler varsınız ya....yerimseniben
hepinizi öpüyorum.Allaha emanet olun..hayırlı güzel günler bizi bekliyordur inşallah...:1hug:
canım seni anlıyorum.Allah gönlüne göre versin inşallah.doğru söölüyosun.birlikte büyümeleri ne de güzel olur.ama sen bizim kadar sıkma canını.lütfen..Baeuty canım bende şükrediyorum ama inan çocuğumun yalnızlığı ve benim bebek özlemim hiç dinmiyor Allahım vermiyeceksen al şu sevgiyi içimden diyorum ama sonra yine kıyamıyorum olsun ne olur olsun diyorum.Benden küçük kardeşim 2. doğuralı nerdeyse iki yıl oldu.Üff neyse işte ,ben bişey merak ettim canım yaa sen ilk defa iki gün önce geldi demişsin normalde nasıl gelirdi yani buı ilaçlar önemi çekiyor yoksa geciktiriyormu anlamadım:uhm:
slm canım.evet ya şükür ki gecikmedi.nisanda 4 gün geçmişti.mayısta tam zamanında geldi.şimdi de erken...aman erken gelsin de gecikmesin buna da razıyım...bu ay hiç birimizin yüzü gülmedi..demek ki güzel haberi birlikte vericez inşallah.Rabbimden dileğim bu ay inşallah hep birlikte hamiş oluruz da hep birlikte seviniriz..düşünsene ...zaten adet tarihlerimiz hemen hemen aynı..aynı zamanlarda bekliyor olucaz bi aksilik olmazsa..hadi hayırlısı...ben dua edicem bol bol öpüyorum canım..kendini fazla yorma..ayaklarını da çok üşütme tatlım..:1hug:beauty canım gözün aydın seni bekletmemiş olması çok güzel ya hepimiz aynıyız inş. birdahaki ayda hamiş olarak aynı oluruz
Burdayım canım ben arada bakıyorum size yazmışmısınız diye.Benim adetim de 31-32 günde bir gelir ama erken geldi bu ay,ilaçlar erken yumurtlatıo ya ondan,olmayınca da erken adet olunuyomuş.
Daha iisin inşallah bugün,öle hissettim ama...Şeniz
asyacancım bu arada ibrahim saraçoğlu dr mu?ben hiç izlemedim.muhtemelen tv'dendir.bu analattığın tarif ne için canım?ne zaman başladın..tavsiye ediyomusun?sen ii diyosan doğrudur ben de yapayım...:1hug:
canım sağol.deniycem ben de.inşallah faydasını görürüz.neticede incir yani.gayet faydalı..senin iii olman sevindim.oh gez arkadaşınla alışveriş iii geliyo.son iki gündür almadığım kalmadı benim de...canım ben örtülüyüm..yerimsenibenkuaföre gideyim gitmesine de..severim de saçımla uğraşmayı ama..pek bi fark olmaz yani dışardan..:1rolleyes:1rolleyes:tavsiyelerine uyucam tatlım.çok sağol öpüyorum kocaman..kendine iiibak...:1hug:yerimsenibenEvet bi doktor ii de bi doktor.Seda SAYAN'a çıkmıştı.Bu hamileliği kolaylaştırıcı bi kürmüş,denemekten zarar gelmez çünkü incir ve havuç sadece.İnternette var onun adı altında garip hamilelik kürleri ama o kendi sitesinde bunu yalanlamış ve sadece bu incirli havuçlu kürü önerdi.Ben deniyorum dene derim,bi zararı olmaz herhelde,ben ara verdim ya bi de.Doktoruna sor olmazsa,kesin bilgi almış olursun.
Ben daha iiyim,senin ii olmana ve akşam planlarına da çok sevindim,ben de eşimle dükkanda siftiniom,birazdan arkadaşım gelir hafiften alışverişe veririz kendimizi işte falan filan..
Aşılama için ii bi doktor arıom yavaştan,ya da değiştirmesem mi acaba diorum işte,amaan böle işte canım ,neticede iiyim ya merak etme.
Kız kuaföre falan git,şöle saçını başını yaptır hafiften,tiril tiril bi de elbise...Akşama hazırlıkkk.. naniknanik
asyacancım.bu arada dr'unu değiştirme derim ben.ben de farklı birine mi gitsem dedim ama adamlar bakıyo karnene başkasına gitmişsin bu zamana kadar diyip seni fazla sallamıyolar.bu arkadaşımın başına geldi.ordan biliyorum.bence dr'un seninle ilgileniyosa devam et derim.aşılama zor bi olay değil.sürekli dr değiştirmek de iii değil.buna güveniyosan vazgeçme..tabi benim düşüncem..yine de sen bilirsin canım...gidersen,aşılamayı ne zaman yaptırıcan?bu ay değil sanırım.bu ay korunmayı düşünüyo musun?özel oluyo belki ama...bu ay tamamen boş geçmiycen dimi?çok öpüyorum canım...:1hug:
merhaba kızlar nasılsınız benimde adet sancım var gibi o nedenele kendimi temizliğe vurdum düşünüp üzülmek istemiyorum benimde adetim 28- 30 günde bir gelir ama bu ay nasıl olacak bilmiyorum bugün 28. gün bekliyorum hani belki gelmez diye bide bu ay klomen kullandım bende benimde ,erken gelirmiydi gerçi geçen ay hapla adetlendim yani bu ay da bir düzensizlik olabilir ufff çok sıkıldım ya.
Neyse ben de ara ara bakıyorum öptüm hepinizi dua edin d inşallah gelmesin kızlar yaa.
canım şuan ben de temizlik yapıyorum.bugün temizlik günü oldu valla..sırnaşık şey.inşallah senin gelmez de seninle seviniriz bu ay.inşallah hayırlısı canım.sıkma canını.sen de benim gibi kafanı oraya verdin gelecek mi gelmiycek mi derken zorla getireceksin..düşünme.sürpriz olur inşallah.öpüyorum canım..:1hug:merhaba kızlar nasılsınız benimde adet sancım var gibi o nedenele kendimi temizliğe vurdum düşünüp üzülmek istemiyorum benimde adetim 28- 30 günde bir gelir ama bu ay nasıl olacak bilmiyorum bugün 28. gün bekliyorum hani belki gelmez diye bide bu ay klomen kullandım bende benimde ,erken gelirmiydi gerçi geçen ay hapla adetlendim yani bu ay da bir düzensizlik olabilir ufff çok sıkıldım ya.
Neyse ben de ara ara bakıyorum öptüm hepinizi dua edin d inşallah gelmesin kızlar yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?