Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aaa canım ben bilmiodum vallahi senin bi tane varsa ne güzel,ikincisi de olur inşallah..Hatta üçüncüsü de...
Ne yapayım ya fırsattan istifade temizlikle attım hırsımı...iii de oldu aslında çünkü birne gitsen anlatsan anlamayacak enn iisi buydu yerimseniben.
Bu kür 21 gün uygulanıyor. 8-9 adet kuru inciri yarım litre suyun içine koyu kaynat. Kaynayan İncirin içine bir adet sert havuç ilave et. 2-3 dakika daha kaynattıktan sonra elde edilen suyun yarısını sabah aç karnınakahvaltıdan önce, kalan yarısını da yine aç karnına öğle yemeğinden önce iç.
Umarım işe yarar canım Sevgiler:teselli:

çok sağol canım inşallah seninde ikizlerin olur inşallah bilmem istermisin ama içimden şuan böyle dua etmek geldi.Bütün evlat isteyenlere mevlam sağlıklı hayırlı evlat versin en kısa zamanda inşallah.
Hepinizi

eveeeeettt hem de çok ben de beauty da ikiz istioruz,Allahım hepimize nasip etsin parılcım ya öyle çok istiyor ve özeniyorum kii.Anne olmak,onlara hayat vermek,onlarla hayat bulmak...ahhhh ahhh öpüyorummm:1hug:

İnşallah asyacan Allahım hepinizin gönlüne göre versin Karınlarımız şişsin bebişlerimiz içinde oynasın inşallah:dance:.Bende öpüyorum Şenizhepinizi asyacan baeuty ,mevzey iyiki varsınız canlarım.a.s.

Canım bizim forumda polistik over hastası yok sanırım,ama şu menogan başlıklı bi forum gördüm bu bölümde.ben prengly kullanmıştım klomen diye bi hapla ama sen iğneyle kullanacaksın sanırım,umarım işine yarar.

kızlar meraba.ben geldim.müjde,ben de adet oldum akşam 8 gibi.iki gün önce geldi ilk defa.sanırım ilaçtan.neyse buna da şükür.ilaçla adet olmaya çalışan arkadşları düşününce bi nebze iiiyim diyorum.Allah onlara da kolaylık versin.adet olamamk da bi dert tabi.şükredecek çok şey var hayatta..neyse hayat derslerini bırakayım,sıkmıyım bunları biliyosunuz zatenyerimsenibenkızlar iki gündür akşam üstüleri eşimle yürüyüşe çıkıyourz.iiii geliyo.tabi hamile ve çocuklular da sokağa çıkmasa o saatlerde çok süper olacak ama..naniknanikbu arada parılcım...senin bi evladın varmış..yeni öğreniyorum..:sm_confused:sana kızsam mı dövsek mi seni napsak?:roflol:canım sen niye canını sıkıyosun.eminim o da zordur haklısın ama bizim kadar da mutsuz olma olur mu tatlım.(biz de mutlu olalaım inşallah)
asyacancım çok ii yapmışsın.temizlik beni de rahatlatır.hıncımı alırım bi güzel.yarın ben de yapayım bari iii fikir.canım,dediğiniz gibi hazır hastalanmışken dr'a tekrar gideyim.evde iğnem de duruyoken boşa gitmesin.bu ay da deneyelim.ama sana söz hiç takmıycam.kimseye dr'a gittiğimi bile söylemicem.sen de söz ver takmıycana..inşallah bu şekilde kavuşuruz hayallerimize..eşim de bu ay yaptırıcak inş.testi.sonumuz güzel olur inşallah.
iyi ki sizler varsınız ya....yerimseniben
hepinizi öpüyorum.Allaha emanet olun..hayırlı güzel günler bizi bekliyordur inşallah...:1hug:

fındıkkurdu bende pcoluyum 2. kere klomen kullanıcam başka bişey kullanmadım ama sana tavsiyem stresini at rahatla başka türlü olmaz bu bebiş

parıl sana aşkolsun bir tane oğluşun var daha üzülüyosun ama elde değil değilmi benim 1 tane olsaydı bana yeterdi ya inş. istediğin kadar çocuğun olur biz eşimle bir aydır yürüyüşe çıkıoz akşamları kafayı dağıtmak için birebir ne alaka dicen işte öle

beauty canım gözün aydın seni bekletmemiş olması çok güzel ya hepimiz aynıyız inş. birdahaki ayda hamiş olarak aynı oluruz

Son düzenleyen: Moderatör:

Baeuty canım bende şükrediyorum ama inan çocuğumun yalnızlığı ve benim bebek özlemim hiç dinmiyor Allahım vermiyeceksen al şu sevgiyi içimden diyorum ama sonra yine kıyamıyorum olsun ne olur olsun diyorum.Benden küçük kardeşim 2. doğuralı nerdeyse iki yıl oldu.Üff neyse işte ,ben bişey merak ettim canım yaa sen ilk defa iki gün önce geldi demişsin normalde nasıl gelirdi yani buı ilaçlar önemi çekiyor yoksa geciktiriyormu anlamadım:uhm:

canım seni anlıyorum.Allah gönlüne göre versin inşallah.doğru söölüyosun.birlikte büyümeleri ne de güzel olur.ama sen bizim kadar sıkma canını.lütfen..
evet canım benim ilk defa adetim erken geldi.ben evlendikten sonra düzenim bozuldu.normalde tam gününde yani 30 günde bi gelirdi.evlendim 10 gün gecikmeler oldu.her ay 5 gün 10 gün gecikiyodu.neyse ki bu yıl düzene girdi.son bikaç aydır özellikle yeni 30 günde bi gelmeye başlamıştı.sanırım bu ilaç erken getiriyo.çünkü gecikirdi hiç erken gelmezdi.mesela asyacanın da 6 gün önce gelmiş bu ay.tabi onun düzenini bilmiyorum ama...sanırım bu ilaç döllenme olmayınca öne çekiyo adeti canım..hepimiz için hayırlısı olsun...öpüyorum...:1hug:

beauty canım gözün aydın seni bekletmemiş olması çok güzel ya hepimiz aynıyız inş. birdahaki ayda hamiş olarak aynı oluruz
slm canım.evet ya şükür ki gecikmedi.nisanda 4 gün geçmişti.mayısta tam zamanında geldi.şimdi de erken...aman erken gelsin de gecikmesin buna da razıyım...bu ay hiç birimizin yüzü gülmedi..demek ki güzel haberi birlikte vericez inşallah.Rabbimden dileğim bu ay inşallah hep birlikte hamiş oluruz da hep birlikte seviniriz..düşünsene ...zaten adet tarihlerimiz hemen hemen aynı..aynı zamanlarda bekliyor olucaz bi aksilik olmazsa..hadi hayırlısı...ben dua edicem bol bol öpüyorum canım..kendini fazla yorma..ayaklarını da çok üşütme tatlım..:1hug:

şükür canım evet bugün daha iiim.napayım başka çaremiz mi var.az önce dr' aradım.5.gün sabah erken gel dedi.bakalım ne diyecek.sanırım tedaviyi tekrarlıycak.ama bu sefer aileme bile anlatmıycam.kendim strese giriyorum çünkü.akşamları yürüyüşe çıkıyoruz eşimle..inşallah temmuzda bi haftalık bi tatile çıkıp sonra gidicez memleketlere..kafaya takmamaya çalışıyorum.akşama arkadaşlarla açık alanda yemeğe gidicez.senden naber..neler yapıyosun?nasıl hissediyosun umarım iiisindir?öpüyorum canım..:1hug:

asyacancım bu arada ibrahim saraçoğlu dr mu?ben hiç izlemedim.muhtemelen tv'dendir.bu analattığın tarif ne için canım?ne zaman başladın..tavsiye ediyomusun?sen ii diyosan doğrudur ben de yapayım...:1hug:

asyacancım bu arada ibrahim saraçoğlu dr mu?ben hiç izlemedim.muhtemelen tv'dendir.bu analattığın tarif ne için canım?ne zaman başladın..tavsiye ediyomusun?sen ii diyosan doğrudur ben de yapayım...:1hug:

Evet bi doktor ii de bi doktor.Seda SAYAN'a çıkmıştı.Bu hamileliği kolaylaştırıcı bi kürmüş,denemekten zarar gelmez çünkü incir ve havuç sadece.İnternette var onun adı altında garip hamilelik kürleri ama o kendi sitesinde bunu yalanlamış ve sadece bu incirli havuçlu kürü önerdi.Ben deniyorum dene derim,bi zararı olmaz herhelde,ben ara verdim ya bi de.Doktoruna sor olmazsa,kesin bilgi almış olursun.

Ben daha iiyim,senin ii olmana ve akşam planlarına da çok sevindim,ben de eşimle dükkanda siftiniom,birazdan arkadaşım gelir hafiften alışverişe veririz kendimizi işte falan filan..
Aşılama için ii bi doktor arıom yavaştan,ya da değiştirmesem mi acaba diorum işte,amaan böle işte canım ,neticede iiyim ya merak etme.

Kız kuaföre falan git,şöle saçını başını yaptır hafiften,tiril tiril bi de elbise...Akşama hazırlıkkk.. naniknanik

canım sağol.deniycem ben de.inşallah faydasını görürüz.neticede incir yani.gayet faydalı..senin iii olman sevindim.oh gez arkadaşınla alışveriş iii geliyo.son iki gündür almadığım kalmadı benim de...canım ben örtülüyüm..yerimsenibenkuaföre gideyim gitmesine de..severim de saçımla uğraşmayı ama..pek bi fark olmaz yani dışardan..:1rolleyes:1rolleyes:tavsiyelerine uyucam tatlım.çok sağol öpüyorum kocaman..kendine iiibak...:1hug:yerimseniben

asyacancım.bu arada dr'unu değiştirme derim ben.ben de farklı birine mi gitsem dedim ama adamlar bakıyo karnene başkasına gitmişsin bu zamana kadar diyip seni fazla sallamıyolar.bu arkadaşımın başına geldi.ordan biliyorum.bence dr'un seninle ilgileniyosa devam et derim.aşılama zor bi olay değil.sürekli dr değiştirmek de iii değil.buna güveniyosan vazgeçme..tabi benim düşüncem..yine de sen bilirsin canım...gidersen,aşılamayı ne zaman yaptırıcan?bu ay değil sanırım.bu ay korunmayı düşünüyo musun?özel oluyo belki ama...bu ay tamamen boş geçmiycen dimi?çok öpüyorum canım...:1hug:

merhaba kızlar nasılsınız benimde adet sancım var gibi o nedenele kendimi temizliğe vurdum düşünüp üzülmek istemiyorum benimde adetim 28- 30 günde bir gelir ama bu ay nasıl olacak bilmiyorum bugün 28. gün bekliyorum hani belki gelmez diye bide bu ay klomen kullandım bende benimde ,erken gelirmiydi gerçi geçen ay hapla adetlendim yani bu ay da bir düzensizlik olabilir ufff çok sıkıldım ya.
Neyse ben de ara ara bakıyorum öptüm hepinizi dua edin d inşallah gelmesin kızlar yaa.

Ahh canım o zaman güzel bi eşarp tak,şöyle cıvıl cıvıl:dance: Ben evlendiğimden beri korunmadım ki hiç,yani ben doğuştan korumalıyım sanırım.Bu ay ölee salıvereceğim,olmayacak muhtemelen çünkü tedaviden önce de korunmuyodum.
Aslında doktoruma ii diolar ama ne bileyim işte şaşkınlık benim ki..Du bakalım gün ola harman döne,o vakit bi gelsin,şöle araştırmalarım sonuç vermezse yine ona giderim.azıcık bi dinleneyim yahuuu,yeğenlerimin sünneti var,tatil falan bi geçsin bakalım..
Ben de çok öpüyorum canım arkadaşımm.Şeniz

Amaann temizlikte herkes bileydim dün yapmazdım ben de sırnaşık şey .Ya parılcım düşünme çok lütfen,herşeyin hayırlısı,sıkılıp durma lütfen,biz sıkıldıkta ne oldu,ne değişti arkadaşım....Umut,umut..Allah dermansız dert vermez derler işte bize sabretmek düşüo napalım..Hem daha belli değil,inşallah güzel haberlerini alacağız.Sevgiler...:1hug:

canım şuan ben de temizlik yapıyorum.bugün temizlik günü oldu valla..sırnaşık şey.inşallah senin gelmez de seninle seviniriz bu ay.inşallah hayırlısı canım.sıkma canını.sen de benim gibi kafanı oraya verdin gelecek mi gelmiycek mi derken zorla getireceksin..düşünme.sürpriz olur inşallah.öpüyorum canım..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…