Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım mearaba.cevabı ancak yazabiliyorum.yoğun bi gündü nete giremedim.inşallah görüşmeye devam edelim.birlikte ümitlenip birlikte mutlu sonu yaşarız inşallah.buradan bebişlerimizi anlatacağımız günler de gelir inşallah.bende bulantı filan yok canım.yalnız karnımda şişlik var.sanırım hasta olucam.zaten olmazsam sürpriz olur...valla şimdilik tek tesellim akıntımın devam etmesi.çünkü adet dönemime yakın benim akıntım kesilir.şimdilik devam ediyor.bundan başka da beni umutlandıracak bi gelişme yok hayatım.iyi ki varsınız.moral oluyo bu konuşmalar.sanırım kötü haberi alırsam sayenizde çok kötü olmuycam bu sefer.ümit etmek çok zormuş arkadaşım.Allah inşallah sınavımızı kolay eyler....:1hug::teselli:

meraba canım.inanırmısın ben tanıdık hamile görünce görmezden geliyorum.kaçıyorum konuşmamak için.onlar gelip beni buluyolar.ben de uzaktan inceliyorum aynen.millet hasetle baktığımı sanacak.halbuki iç geçiriyorum sadece.zararımız kendimize bizim.kendi kendimizi yiyoruz.neyse bi gün bizim de göbüşümüz şişecek inşallah.biz de hissedicez o güzel duyguyu doya doya inanıyorum canım.sıkma canını.tayin olayı da hayırlı değilmiş demek ki.hakkımızda hayırlısı canım öpüyorum ben de....Allaha emanet ol...:1hug::teselli:

Canım nasılsın?Ben bugün doktorumla konuştum,ben aşılama iğnesi kullanmıştım bu ay,devlette 3 kez ödüyo dedi,ilkini kullandın bi sonrakini aşılama yapalım dedi ve ara ver çok yıpranıyosun dedi,git yzaın kendini dinle toparlan biraz,daha ii olur dedi.
Anlayacağın ben ara veriyorum 2 ay kadar ağustos adetimi bekleyeceğim ve aşılama yapılacak.Artık ne olur bilemem,Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.Senin klomen kaçıncıydı?
İnşallah sen ğneye geçmeden kurtulursun canım.Az kaldı seninkine de bekliorum haberlerini en hayırlısından.Çok öpüyorum..Şeniz

Mevzeycim senin çocuğun var mı?Sen ne üzüyosun kendini kuzum birini veren ötekini de verir mutlaka sakın sıkma canını...

Bu sancıların nedeni galiba iğnedenmiş o böyle sancı yapıyomuş.Galiba ben erken yaptırmam , yada belki idrar testi yaparım o daha iyi onda çıkmayınca ümitlerimin yarısı gidiyor:1no2: kan testinde negatif süpriz olmuyor yani.Neyse ya dediğin gibi hayırlısı inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz.a.s

Mevzeycim senin çocuğun var mı?Sen ne üzüyosun kendini kuzum birini veren ötekini de verir mutlaka sakın sıkma canını...

yok canım benim çocuğum ara vermen senin için ii olmuş belkide bu arada olur rahatlıkla inş. allah isterse olur sağol canım tesellin için umudumuzu kaybetmiyoruz bişey sorucam eşimle ben bebekle ilgili hayaller kuruyoruz bu zamanları çok seviyorum bu düşünceler bizde stres yaparmı beni rahatlatıyoda eşim aramıza yatırcaz tabi o ağlayacak sen kalkıcan ben süt veremediğimden birazda beni korkutucu şeyler söylüyor ama ne bileyim hayalleri bile güzel biz evleneli 21 ay oldu başta umursamadık ama baktıkki olmuyo telaşa kapıldık bir bayan dok gittik kilo ver dedi yumurtaların biri sağa biri sola yatmış dedi ayrıca çok enfeksiyon var 6 ay perhiz dedi bizz bu ne diyo dedik neyse ben dietisyene gittimnasıl arıza bir dok bilemezsiiniz 1 haftada 2,5 kilo verdim beni motive edicene 3 kilo veren var bu ii değilki dedi 4. kiloda karaciğer fonksiyonlarımda anormallik oluştu rejimi bırakmam gerekti birde ramazan başıydı ve beni ölüm orucuna sokmuştu zaten çok yiyen bie insan değildim pcolu olmanın avantajları neyse öyle 9 ay kaybettik ben 8 kilo verdim ama gerçi bir kısmına kıyamadım geri aldım sonra ara tatilden sonra kaynanamlar geldi onlarla uğraşayım derken 1 ay öle geçti mart sonu gittik dok yaklaşımını çok beğendim sadece kiloma takmadı muayne oldum yaramı ve nefeksiyonuma ilaç verdi çizerek bana hangi aşamaları ne zaman yapıcağımızdan bahsetti beni kafamda soru kalmadı vücudumda (rahmimde )yolunda gitmeyen ne varsa onlara soru işareti koydu zaten ikinci muaynede pcolu olduğum ortaya çıktı problem bundan kaynaklanıo dedi ve klomen verdi benim endometriumumda inceymiş ona dikkat çekmişti ama kalınlığı ii bir kıvama gelmişti prob lem kalmamıştı ama olmayınca olmuo 2. yi denicez artık benim şimdiki müdürüme gitmem gerekio diyorum önemli bişi yoktur inş. diyo yok hocam diyom gidiyom o kadar çok gittimki bu ay anlatamam yatılı okul bide stajerler var beni idare edebildiler ama yeni müdürüm nasıl olcak bilmiyorum o sorarsa açık açık sölicembu tarafta bişey anlatmadım o yüzden bazen yalan söyleyebiliyom bu sefer neyse onu sölicem sorulursa belki üstüme gelinmez aaaa çok abarttım demi bir söyle bin ah işit kendine ii bak öptüm cicim

Offff arkadaşım senin hikayen de ayrı bi muammaymış ya kıyamam.Sters olunca olmuo galiba,ben bu ay sters oldum sanırım,hatta çatlatmayı vurulunca ilişki zamanı gelince stresten midem bulamdı ve ilk kez eşimi istemedim,hatta aklıma da geldi zorla güzellik olmaz diye ve nitekim de olmadı zaten.Bu sitede herkes bas bas bağırıo kafanıza takmayın,takmayınca olur die ama bazen elinde deil insanın.Ben de sanırım burda yanlış yapıyorum çok sıktım canımı.Halbu ki benim etrafımda ne kanana var ne bişey,eşimin ailesi küçük yaşta ölmüş,yani yalnızız,benimkiler de İzmir'de.Velhasılı rahat olmalıyım ki onların haberi bile yok tedavi gördüğümden.

Ama arkadaşlar çok çok dua edelim,bi gün bizimde bebeklerimiz olacak,hem de bi doluuu.

Eee sen şaka mı yaptın o zaman,ayyy ne salağım ben anlamadım.Neyse bu ara ruh halim berbaaattt.
Hepinizi çok seviyorum ii ki varsınız.:teytey:

merhaba kızlar nasılsınız bakalım .Az önce Prof.Dr. ibrahim saraçoğlunun konuşması dinledim kolay hamile kalmak isteyenler :MAYDONOZ , ADAÇAYI,....... 3.unuttum ama bunlardan uzak durun diyordu.Birde yine kolay hamile kalmak isteyenler:KURU İNCİRLE, HAVUCU KAYNATIP İÇECEKKLERMİŞ.HAVUÇ RENDELENECEKMİŞ.
DENEMEKDE FAYDA VAR DEĞİLMİyerimseniben

adaçayı ve maydonozun gebe kalmak isteyenler için zararlı olduğunu duymuştum ikiside adet düzenleme konusunda ii ne zamandır yazacaktım çünkü adaçayına devam diye kızlar yazıyodu sağol benden önce davrandın evet bu ikisinden uzak urulmalı ben çok severdim adaçayını mecbur içemiyom düşük teh. yaratıo endometrium inceliği vardı bıraktım içmeyi düzeldi çok şükür

Ama ben anlamdım adaçayı yumurtların gelişmesinde büyük etki yapıyomuş içenlerde söylüyor .Acaba prof. yumurtlama döneminde içilen adçayının düşüğe neden olabileceğinimi kastaetti:sm_confused:
içim o kadar sıkılıyorki artık günler geçmiyor en tuhafıda bu ay hiç ümitlenemiyorum.

parılcım bebek düşünüldüğünde etkilerinin ne olunacağını bilmediğimiz bitki çaylarını içmememiz gerektiğini okudum adaçayı ve maydonoz un temizleme özelliği varmış rahmi ama çok buda çocuğun tutunmasını etkilio birde bal keçiboynuzu pekmezi gerçekten yumurtayı büyütüyor benimki öyle büyüdü bunları tüketmenizi öneririm canını sıkma olucaksa olur zaten hergünümüzün değerini bilmemiz lazım aynı günü bir daha yaşamıcaz vakit kaybetip üzülmeye hakkımız yok inş. sen ve beatuy bizi sevindirir sevgiler

canım meraba.maydonuzun düşük yaptığını ben de duydum.ama bu sitede herkes adaçayını öve öve bitiremiyodu.tuhaf ya.en iyisi uzak durmak canım.inşallah ümitleriniz doğru çıkar.bende hala tık yok.test yaptırırım diyordum çekinmeye başladım.napsam ki?önceden yaptırıp kurtulsam mı,yoksa ümitlenmeye devam mı etsem?inşallah sevinçli haberi duymayı ben de çok istiyorum.inşallah umduğun gibi olur.hepimizi sevindirsin Allah biran önce...:1hug:

slm canım burdyım ben de

Yarın git artık şu testi yaptırmaya?için rahat etsin vallahi seni çok merak ediyorum bi deparıl var umarım ikniz de müjde verirsiniz.

canım meraba.iyiym şükür ya sen?valla ara vermen iyi olmuş.ben de düşünüyorum ara vermeyi bu ay olmazsa.insan çok yıpranıyo.bence bu ay hiç olmayacakmış gibi gün hesabı yapmadan kendi haline bırakarak deneyin.nasılsa olmaz de kendini rahatlat.bakarsın takmayınca oluverir.bi de bunu denemiş olursun.benöle yapıcam.gerçekten takmamak lazım ama benim sabah akşam aklımda.bence bizi bu düşünceler engelliyo canım.2 ay da böle dene bakalım belki de stres yapmayınca kendiliğnden oluverir.inşallah sürpriz olur hepimize.canım biz 4 ay korunmadan ilaç almadan denedik.sadece prolaktin yüksek çıktı ve engel olur dedi dr onun için 2 aydır ilaç aldım.düştüğü halde olmayınca dr bu ay ilk defa verdi.klomen ilk benim.bakalım hayırlısı.ama ben aşılamaya kalırsam ümitlerim o zaman yıkılır işte.eşim spermioramı yaptıramadı hala.her seferinde stres yaratıyo.işim o duruma gelirse hiç olmaz.yanarım.hepimiz için hayırlısı canım.Allaha emanet ol.bu arada yarın test yaptırayım mı sence bana fikir versene.yoksa bekleyip salak salak ümitleneyim mi kendi kendime?ne dersin?yarın gidersem 3 gün kala yaptırmış olucam.offf ya.nolacak bu halim?çok yıprandım çok.Allah yardımcımız olsun....öpüyorum...:1hug::çok üzgünüm:

ya beauty bence günün geçsin o zaman yap garanti olsun aman boşver olmuşsa olmuştur kendini germe diyip rahatla inş. vardır kızlar ben bişi sorucam ya adet olmadıım yaf ne yapıcam gel diyom gelmioÇok üzgünüm çoook artık ümitlenme bebişinde yok psikolojik hamilelikmi yaşıom acaba göğüs uçlarım hala acıo ve karamış durumda acaba kötü bir hastalığamı yakalandım bu şikayetler ne durumlarda olur biliyonuzmu dok gitmicem bıktım artık olurum inş. o zaman giderim

Yarın git artık şu testi yaptırmaya?için rahat etsin vallahi seni çok merak ediyorum bi deparıl var umarım ikniz de müjde verirsiniz.

aaaa meraba canım.sonunda nette karşılaştık.naber.git diyosun yani öyle mi.inşallah hayırlısı.napıyosun nerdesin.kendine iii bak öpüyorum tatlım:1hug:

canım meraba sen de burdaymışsın.iii ya karşılaştık valla.ya ööle mi yapiii dersin.öf ya.aklım karışık.ya sen dr'a gidip bikaç gün sonra yeniden yaptırsana tahlil.belki geç döllenmiştir yumurtan.olamaz mı.bence dene tekrar.belki de hamişsindir.geç belli olur.inşşşşalllah öledir canım.hadi hayırlısı...:1hug:

aaaa meraba canım.sonunda nette karşılaştık.naber.git diyosun yani öyle mi.inşallah hayırlısı.napıyosun nerdesin.kendine iii bak öpüyorum tatlım:1hug:
Arkadaşım bence stres yapma yarında git yaptır kan testini.Düşün düşün nereye kadar?Ben hasta olmasaydım yarın gidecektik ama ben su koyverdim...Sen git yaptır neyse çıksın ortaya belki de....
İi ya da kötü sonuç belli olsun ve hemen haber et,ben dua edeceğim bol bol.Eşin konusunda da i yaptrsanız aslında.Ya onda da bi sorun varsa??

Mevzeycim,arkadaşım bence doktorunu ara ve stres yapma lütfen.Ben dün bi ağladım bi ağladım ki sorma hasta oldum diye.Ama ii olmak için bak bitti geçti.Stres bizi mahvedio bence.
sen de bi test daha yaptır,sonra yine yoksa adet söktürücü iste doktorundan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…