kızlar meraba..nabersiniz?valla ben pek ii değilim..dün doktora gidecektim kontrole,belki yine klomen verecekti..ama gidemedim.eşimle ilk defa bu konuda tartıştık çünkü..sabah gitmem gerekiyodu.benimle gelmek istemedi.okulu biraz sorunlu izin verme konusunda,kabul ama beni yalnız bırakması sinir etti.ben de gitmiyorum dedim.çok tepki verince o da anladı hatasını ama randevumdan oldum.çok sinirlendim bi daha gitmiycem dedim..zaten doktorun karşına yatıp muayene olmak yeterince iğrenç.her seferinde kendimi o çatala çıkınca berbat hissediyorum.her ay ilaç kullanan muayene olan benim.o sadece strese girmeyi biliyo olmayınca.biraz da o fedakarlık yapsın dimi?çok kızdım ona anlıycanız.neyse sonra barıştık,affettirdi kendini ama iş işten geçti.dün moralim bozuk olduğu için giremedim nete kızlar..sizleri de merak ediyorum ne var ne yok?neyse zaten ben de doktora gidince daha çok takıyorum kafaya.çünkü bi beklenti doğuyo.ilaç kullandım,doktora gittim acaba bu ay daha mı şanslıyım diyorum.daha çok umut,daha çok hayal kırıklığı...belki böööle olunca daha rahat olurum..nasılsa olmaz psikolojisi yani..of ya..ben yine bunalımdayım.iice karamsarlaştım..çok kötüyüm.tatile gitmek,insanların karşısına çıkmak istemiyorum..eşimin ailesinde hamile var..onu da görmek istemiyorum.bana da soracakalr sürekli,her gören.gelinde bebek yok mu diye...of ya kızlar nerdesiniz..yardım edin.depresyona giriyorum galiba..çok kötüyüm çok...:a015:
Asutaycığım eşinden ayrı olman şansızlık.Bende 3 gün ayrıyım tabi daha rahat sana göre,bizimde ilişki günleri hep hafta içine denk gelio,sevk ala ala bi hal oldum,müdüre anlatamıyosunda kaç kez sorun yaşadım.Ben aşılama olacağım bu ay sanırım,seneye okul açılana kadar inşallah hamile kalabilirim yoksa işimden olacağım.Allah yardımcımız olsun arkadaşım.
Bu ay çok ümitliydim,bırak beklemeyi adetim erkenden geldi,tabi ben dumurrr.Allahım sesimizi ne zaman duyar ki?:1rolleyes:
canım meraba.inan sıkıntıdan kendimi dışarıya atıyorum sürekli.o yüzden çoğu zaman giremedim nete..tabi bakıyorum sürekli sizden haber var mı diye ama kendim oturup yazamadım.canım,gerçekten depresyonluk oldum ama toplamaya çalışıyorum.eşimin işleri yoğun bu aralar..onunla da çok rahat görüşemeyince arkadaşlarımla buluşup çarşı pazar dolaşıyorum senin gibi ben de.kardeşim geldi demişsin gözün aydın tatlım..sen de güçlü ol lütfen.ben sizlerle ayaktayım.sizden gelen bi mesj yetiyo mutlu olmama...inşallah güzel haberlerle buluşmak dileğiyle canım..Şenizcanım baeuty nerelerdesin nasılsın aman ha deprosyon felan deme bende fenayım ama aklıma getirmek istemiyorum.Sende sıkma canını canım öptümŞeniz
canım sağol yazdıkların için.bana gerçekten çok destek oluyosun.inan kafaya takmamak için sürekli geziyorum.arkadaşlarım nereye gidelim dese ben ordayım.bööle daha iii.valla ben de bıraktım senin gibi kader arkadaşım.belki bööle bizim için daha iii olur ne dersin canım.sana katıldım canım.gazamız mübarek olsunyerimsenibendoğru sööölüyosun bu bizim sınavımız.inşallah çabuk, hayırlı biter bu sınav ve yüzümüzün akıyla çıkarız bu işten.Allah kaldıramıycamız yük vermesin inşallah.desteğin,güzel sözlerin için sonsuz teşekkürler öpüyorum çok, artık buralardayım.sizden haber var mı diye sık sık bakıyorum..:1hug:ŞenizyerimsenibenBeauty canım bunları kafana takma ne olur.Ben daha hiç eşimle gitmedim doktora,hep yalnız gittim.O gelince daha stres oluyo ben de.İnan bana yalnız gidince daha ii oluyo.Bizler diğer kadınlardan daha güçlüyüz canım benim,bunu aklından çıkarma...Eşinin seni sevdiğinden eminim,seni birazda akrabaların yanına gitme telaşesi sarsmış bence,ya bırak boşver,hayat bizler için..
Hem ara ver bakalım,bana katıl sen de.Ayy canım inanırmısın tedaviye ara verdim ya süper oldu.Kendimi unutmuşum ben ya ,amaaaannnn koyver gitsin.
Ben öle pek bilmem ama bu konuları,bildiğim bu dünyanın gerçekten boş olduğu...
Elbette ki isteklerimiz ve özentilerimiz var fakat,bunların bi sınav olduğu aşikar..Allah'ın işine akıl ermez.Bunun sebebini öğreneceğiz bi zaman illa ki ve çok şaşıracağız belkide.Bu sebeple her üzüntü ve isyan Allah'ı öfkelendiriyo olabilir.Biz ne olursa olsun kendimiz için deil onun için yaşamalıyız,anladın mı?
Şimdi düşünme bunları ve sakın üzülme.
Asutaycım sen tedavinin hangi aşamasındaydın ve neyin vardı?
meraba canım..dualarımız kabul olur inşallah..inşallah dediğin gibi mutlu sona erenlerden oluruz.az önce ana sayfada biri hamile olduğunu müjdelemiş o kadar duygulandım ve özendim ki..Allah tamamına erdirir inşallah o arkadaşı da..darısı başımıza inşallah.hepimiz için hayal kurdum,birbirimize haber verdiğimizi mutlu mutlu filan..inşallah yakın zamanda gerçek olur düşlerimiz...doğru söölüyosun.kafamız o kadar meşgulmüş bu konuyla ki herşeyi unutmuşuz.valla gönlümüzce gezip tozalım eşlerimizle mutlu olalım inşallah..beynimiz psikolojimiz rahat olursa güzellikler bizim olur inanıyorum buna..hadi dön bakalım kocişine..akşam görüşürüz tatlım inşallah...öpüyorum kocaman iii ki varsın..Allaha emanet ol...Şeniz:1hug:yerimsenibena.s.Öncelik le parılcım,yok öle bunalım falan,psikoloji ve vücudumuzu sağlam tutmalıyız,ye iç keyfine bak tatlım....
Asutaycım haklısın arkadaşım Allah hayırlısını versin,nasıl mutlu olacaksak öyle olsun,müdürüne açık açık anlattın mı tedavi gördüğünü sen?Umarım bişey olmaz,millette vicdan sorunu var zaten ama herşeye rağmen savaşmak,mücadele etmek çookk güzel bu yolda...
Veee beauty canım,kaderdaşım demişsin:)) Bu yolda hepimiz için mutlu sonla bitsin inşallah bu şey,adını ne koymalı bilmiorum bu yaşadığımızın ama....Bu ay ara vermek inan ii gelecek,beklenti içinde olmamak,hayatımızı itiverdik bi anda kenara,ama unuttuğumuz aslolan biziz,biz kendimizi kaybedersek,kuzular nasıl gelsin anneciklerine...O da olacak inşallah ama bu aralar değil,o sebeple çıkaralım aklımızdan..
Ben de bugün kocişin yanına dönüyorum öğlen,akşam sürekli nette olacağım,görüşürüz bol bol.
Hepinizi çooookkk öpüyorummm..
Öncelik le parılcım,yok öle bunalım falan,psikoloji ve vücudumuzu sağlam tutmalıyız,ye iç keyfine bak tatlım....
Asutaycım haklısın arkadaşım Allah hayırlısını versin,nasıl mutlu olacaksak öyle olsun,müdürüne açık açık anlattın mı tedavi gördüğünü sen?Umarım bişey olmaz,millette vicdan sorunu var zaten ama herşeye rağmen savaşmak,mücadele etmek çookk güzel bu yolda...
Veee beauty canım,kaderdaşım demişsin:)) Bu yolda hepimiz için mutlu sonla bitsin inşallah bu şey,adını ne koymalı bilmiorum bu yaşadığımızın ama....Bu ay ara vermek inan ii gelecek,beklenti içinde olmamak,hayatımızı itiverdik bi anda kenara,ama unuttuğumuz aslolan biziz,biz kendimizi kaybedersek,kuzular nasıl gelsin anneciklerine...O da olacak inşallah ama bu aralar değil,o sebeple çıkaralım aklımızdan..
Ben de bugün kocişin yanına dönüyorum öğlen,akşam sürekli nette olacağım,görüşürüz bol bol.
Hepinizi çooookkk öpüyorummm..
meraba canım..dualarımız kabul olur inşallah..inşallah dediğin gibi mutlu sona erenlerden oluruz.az önce ana sayfada biri hamile olduğunu müjdelemiş o kadar duygulandım ve özendim ki..Allah tamamına erdirir inşallah o arkadaşı da..darısı başımıza inşallah.hepimiz için hayal kurdum,birbirimize haber verdiğimizi mutlu mutlu filan..inşallah yakın zamanda gerçek olur düşlerimiz...doğru söölüyosun.kafamız o kadar meşgulmüş bu konuyla ki herşeyi unutmuşuz.valla gönlümüzce gezip tozalım eşlerimizle mutlu olalım inşallah..beynimiz psikolojimiz rahat olursa güzellikler bizim olur inanıyorum buna..hadi dön bakalım kocişine..akşam görüşürüz tatlım inşallah...öpüyorum kocaman iii ki varsın..Allaha emanet ol...Şeniz:1hug:yerimsenibena.s.:teselli:
canım slm.dün ben hiç giremedim akşam.malum maç vardı.eşim seyretmeden duramadı,arkadaşlar çağırdı oradaydık.2 gibi geldik gece.görüşürüz dedim ama giremedim nete,kusura bakma.ziyaretçi mesajını aldım.canım,sağol.yalnız oradan tel filan veriliyo mu?öyleyse iiii.ben bilmiyorum da...bu ayı rahat geçirelim dedik ama ben yine de inceden inceden umutlanmaya,zaman zaman karamsarlaşmaya,heyecanlanmaya başladım bile...inşallah prolaktinimi yükseltmem bu ay.biliyosun dr'a gitmedim ölçtürmeye..evet bence de öbür ay başlayalım yeni tedavi dönemimize.bizim de dinlenmeye biraz nefes almaya ihtiyacımız varmış canım ya..yeni evin hayırlı olsun canım.Allah içinde mutlu mesut yaşamayı nasip etsin inşallah.ve tabi umarım yeni evinde hamile olduğunu öğrenirsin inşallah..ben geçen yıl yeni evime taşındığım ay hamiş olmuştum.inşallah sana da uğurlu ve hayırlı olur yeni ortamın.güçlü olmalıyım,güçlü olmalıyız...başka şansımız var mı...evet canım sağlam durmaya çalışıyorum inşallah bööle devam ederiz,yitirmeyiz gücümüzü ve sabrımızı..amin..öptüm kooocccamaaaan...:1hug::1rolleyes:yerimsenibenŞenizCanım ya geldim ben ama dükkanımızın interneti sorunlu,kablosuzdan girebildim ancak..İnşallah herşey çoook güzel olacak canım.bu ayı bari rahat geçirelim,canımız sıkılmadan...
öbür aya başlarız artık tedaviye kısmetse...gerçi ben evimi değiştiriyorum,çooook güzell bi ev buldum harika oraya taşıyacağım eviii.
yine görüşürüz,kendine ii bak.çoookk öpüyorum.
Bu arada seni ii gördüm,çok sevindim.güçlü ol arkadaşım,hepsi geçecek..Şeniz
merhaba canım.hakkında hayırlısı olsun.bence şimdilik dr'unu dinle.çünkü ben de 5 aydır hamile kalamıyorum.ilk ay gittiğim dr'un tavsiyesine uymayıp acele ettim,1 ay boşa gidecek dedim ama 5 ay boşa gitti.belki 3-4 ay fazla gibi haklısın ama bunu dr'unla konuş ve mantıklı bi cevap iste.ve hamişliği ne kadar çok istediğini anlat yeniden.bence gelecek ay dr'unu ikna et.bu ay belki cidden kendilğinden olur hiç bi şeye gerek kalmaz inşallah.öpüyorum canım.benim fikrim bu...hayırlı haberlerle dön inşallah...:1hug::teselli:merhaba arkadaşlar
demin dr dan geldim
geçen ay dr gittim ilk olarak 6 ay dan beri bebek bekliyoruz diye oco görüntüsü var dedi
progesteron test sonucumda yumurtlamadığımı gösteriyor
dr um hala 34 ay daha bekliyelim ilaç yazmıycam dedi yaaa
belki bu ay içinde yumurtlarsın dedi
sizce ilaç kullanıp zaman kaybetmemek daha iyi olmazmı yaa ben böyle düşünüyorumda
canım meraba.gerçekten kardeşinin yanında olması büyük nimet.iii değerlendir vakitlerini.sakın bebekten filan bahsetmeyin.unut onu..evet maalesef gün saymalar istemesek de başlıycak amadediğin gibi hayal kurmuycaz ve adet olmadan tasalara başlamıycaz.mesela ben 3-4 aydır adet olmadan 2-3 gün önce kan testi yaptırıp bunalıma giriyodum.artık karar aldım bunu da yapmıycam.çünkü kafamı dağıtıp düşünmemek istiyorum bu konuyu.ah tamamen de bi unutsak...neyse canım düşünmek,strese girmek şimdiden yok.karar alalım umutlanmak,stres,gün saymak yok...söz mü?biliyorum zor ama..yerimseniben:1hug:başarıcaz inşallah...öpüyorum canım..kendine iii bak...iii gezmeler kardeşinle...a.s.sağol beautycim inan bende aynı senin gibiyim Allah,tan kardeşim yanımda onunla zaman nasıl geçiyor anlamıyorumsırnaşık şey.Tekrar gün saymalar başlayacak şimdiden içim sıkıldı ama bu sefer hayal kurmak yok en azında adet tarihi geçene kadar.:teytey:
evet canim kocisle dukkandayiz,ben de arada bakiyorum var misiniz diye?Az once uzun zamandir gormedigim bi arkadasim geldi ve hamileeeeee...3 aylik.cildiracak gibi luyorum ya ne olacak bole?zoorr cokk zorrr.allahh sabir versin diyorum bize'hep de denk mi gelir ya?canım ben de burdayım ama seni kaçırdım yine sanırım..naber neler yapıyosun bakalım,kocişinin yanında mısın canım arkadaşım?yerimseniben:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?