Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım bende de aynı belirtiler var,ağrılarım geçti şükür.Artık olan oldu ya hamileyiz şu an ya değiliz.Hayırlısını diliorum tekrar tekrar,kabuslar görmeye başladım bile,vücudumdaki her farklılığa acaba diye yaklaşıyorum..Zaten bizim için belirti safhası değildir sanırım daha.
Arkadaşım bol bol dua edelim bu hafta...Çok öpüyorum seni Şeniz

beyzacım sana klomen,çatlatma iğnesi(ovitrelle ya da prengly),progestan diye bi hap yazmış olmalı.Klomeni kullanıp bikaç gün sonra dokora gitmeli ve yumurtalıklarına baktırıp,yeterince gelişmişse çatlatma iğneni vurulacak ve ertesi gün progestana başlayacaksın,sonunda gebelik oluşması zaten progestanın bitimine tekbül eder,o ilaç bitince gebelik yoksa adet olursun.Benim ki böyle olmuştu yani,bi ara istersen doktorunu.:teytey:

Canim Benim Durum Hormonlar Normal Eşim Sper Testi Normal Ultrasonda Diş Görünüm Normal Tam Kan Sayimi Normal şimdi Sira Hsg De Onun Için 2 Ay Beklicez Işte Yada 3 Ay
Canım ben ekimde başladım tedaviye,önce eşimle bana testler yapıldı,sonra onlar normaldi ve ban bu klomene başladım 5 ay boyunca kullandım işe yaramadı ve şimdi puregon denilen göbekten yapılan hormon ilaçları var ona başaldım bu ay ama benim rahim filmimi klomen tedavisinden sonra istemişti doktorum.Umarım siz bu klomenle kavuşursunuz bebeklerinize:teytey:

canım ya bu sabah rüyamda adet olduğumu gördüm.üzgün bi şekilde uyandım.zaman yaklaştıkça öyle korkmaya başladım ki.güçlü olmaktan filan bahsediyorum ama sanrım yıkıntıya dönücem bu sefer.bilmiyorum içim huzursuz.sanki adet olacakmışım gibi belim ağrımaya başladı.nolur dua et de bu imtihan bu sefer son olsun,yoksa ben dayanma gücümü kaybediyorum....:a015::1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arkadaşım benimde belim ağrıyo cok fazla ve ben de adet olacagımı hıssedıyorum ama sabır hiç belli olmaz ne olur umudumuzu kaybetmeyelim.Herşey bizler için napalım,hayırlısı nasılsa ole olsun,odaklanıp saplanıp kalmak doğru deil.
Hem ruyan bi işarettir nerden biliosun,sakın uzulme lutfen,senin gucun bana da guç verir,bırbırımıze destek olacaktık hanı şimdi noluyo boleee hadii kalk bakalım kendıne gel.Çok öpüyom seni.Şeniz

canım desteğin için sağol.biliyorum güçlü olmalıyız ama her ay ümit edip edip kafa üstü çakılmaktan yoruldum.anneliği o kadar çok istiyorum ki...dayanamıyorum.meraktan çatlamak üzereyim.aynen saplanıp kaldım.nedense bugün bunalımdayım.canım yerimden bile kıpırdamak istemiyo..bu arada bi şey sorabilir miyim?senin eşin spermiogram yaptırdı mı?sonuç nasıl yaptırdıysa?bizimki ikna olamadı,dr istedi geçen ay.hala yaptıramadık.çekiniyo.şartlanınca olmuyo.sinir ya.acaba bi sorun olabilir mi?ay inşallah bu ay sonuca ulaşırız hayırlısıyla da kurtuluruz bu dertlerden canım ya..nolur bana çok dua et,pes etmeye başladım.Allah sonumuzu hayretsin...:1no2::çok üzgünüm::a015:

kızlar adet tarihiniz tam olarak ne zaman bende merak içindeyim.
canım benim son adettarihim 15 mayıs.2-3 aydır aynı gün geliyo.yani 15 haziran dönüm noktam olacak.beklemek öyle zor ki...dayanmaya çalışıyorum.sen ne durumdasın canım?:çok üzgünüm:

Bende beklemedeyim klomen işe yaramazsa bende 15-18 arası adet olmam lazım ama inan günler geçmiyor hele yaklaştıkca uykularım kaçmaya başlıyor her defasında hemen bir test alıp yapacam diyorum ama ne yazikki yinede cesaret edemiyorum

slm arkadaslar bende bu aykı adetımde klomene baslayacagım sonra catlatma ısnesı gelecek pesınden sanırım sızı takıp edıyorum umarım hayırlı sonuclar alırsınız.kızlar bu ıgneyı göbekten vurunuyoruzda 1 keremı vuruluyo doktormu vuracak cvp verırsenız cok sevınırım canlarım görüşmek ümidiyle...

canım çatlama iğnesi kalçadan vuruluyor.Göbekten vurulan yumurtlama iğnesi.
İnşallah ilkinde hamile kalırsın

canım çatlama iğnesi kalçadan vuruluyor.Göbekten vurulan yumurtlama iğnesi.
İnşallah ilkinde hamile kalırsın

insallah canım bu düşüncelerı kafamdan atmak ıstıyorum ama olmuyor bır türlüüüü:1no2:
bebek isteyen herkesın kucagı boş kalmaz insallah

kızlar 5, denemem ve 5. sefer negatıfı görüyorum artık asılama ıstıyorum bıktımm bu klomenlerden

mevzey nerdesin tatlım.merakta bıraktın bizi sonuç noldu?hamiş misin canım?hadi bran önce güzel cevaplarını bekliyorum.çatladım valla iki gündür....sen mutlu et bizi inşallah...:1hug:

slm canım nerde olayım benim okulum yatılı bu gönül köprüsü projesinden dolayı 2günüm berbat oldu nöbteyim walla bende aynı meraktayım ara ara yazıları kontrol ediyom ama görmedim yazdığınızı pztsi dok gidiyom o zaman öğrenicem bir daha test yapmaya korktum dok gitme fikride korkutuyo canım inş. herkes herkesi mutlu eder bu ay bu ay döllenme zamanı gerek çevremde gerekte burada çok haber aldık nş. boş gün çıkmaz öğrenir öğrenmez aklımdasınız haber vericema.s.

canım sonuç belli değil çünkü bir daha test yapmaya cesaretim yok pztesi dok gidicem herşey o zaman belli olucak kasıklarımda ağrı değilde acı var neden olabilir acaba sana tamamen katılıyorum canım sağol ii dileklerin için bende sana ediyorum isteyen herkese

benim eşimin spermiogramını en başta istemişti o da normal çıktı.Evet eşlerimiz için zor bi durum ama yaptırmadan da olmaz belki ondadır çözüm bilemeyiz ki.Bence en kısa zamanda yaptırmalı.zor ama oraya gidene kadar dedi benim eşim.Test yaptıracağı yerde kendi gibi bi dolu kişiyle karşılaşınca rahatlamış.Belki seninki de öle olur.
Ya canım nolur pes etme zamanı deil,olmazsa öbür ay var,biz dua edelim ama kötüsüne hazırlayalım kendimizi.Ben hep dua ediyorum hepimize,rabbimin bi bildiği var inan buna lütfen.
Ben de merak ediyorum çok ama oralı olmuyorum,alabildiğine geziyorum vallahi,dışarıyı,hayatı unutmamalıyız,hayat her şeye rağmen çoookk güzel lütfen sen de kendini başka seylere ver.Bak haftaya tatiliz ne güzel,yaz gelio..
Hadi kal sağlıcakla,üzülme,çünkü olcakla ölceğe çare yok der ananem..
Bak sana ne anlatacağım,kafan dağılsın.
Ben evlatlığım biliomusun?Beni alan kişinin çocuğu olmamış 4 yaşında almışlar beni ailemden,kısmet işte çocukları olmayan bi ailenin dağılmasını önlemişim küçücük yaşımda ve şimdi kader bana da aynısını yaşatıo işte,şimdi öyle ii anlıorum ki annemi.
Ama hayat işte cilveli,dağınık,hesapsız ve en önemlisi kimselere yar olmayan...
Neler yaşadım ufakken bi bilsen,bu da bi sınav derim ya hep,vardır bi sebebi lütfen üzülme o sebepten,herşeyin bi çaresi var bu hayatta.
Hemen pes edersek olur mu?Bazı insanlar ellerini uzatmadan kavuşur emellerine,bazıları da biz gibi uğraşarak,içi yana yana ulaşır işte...
Hadi üzülme artık da beni de üzme herseye hazırlıklı ol,tamam mı arkadaşım..
Bak duygusallaştım ayaküstü,ayyy kesin adet olacağımmmm vallahiii.. naniknanik

Asyacan ayrıca biz aynı yere gidicez eş durumu tayinle diyarbakır inş. gerek kalmaz ama ordada çok ii dok varmış eşimin akrabası söledi herşey gönlümüzce olsun birde aklıonıza geldiği zaman hep dsua edinn allah hiçbir kulunun isteğini geri çevirmez:sm_cool:

ii bakalım diyarbakır büyük şehir,dua et küçük bi yere gitmiosun,asıl o zaman uğraşırdın işte.Herşeyin hayırlısı arkadaşım.Haberlerini beklioruz.:dance:

canım çok sağol.ne hayatlar var dedim hayatını okuyunca.Allah yardımcın olsun.ve gönlündekini biran önce versin inş. canım.Allah sendenrazı olsun iii ki varsın.sağol desteğin,ilgi ve alakan için.tamam söz taopluycam kendimi.sen de üzülme tamam mı?inşallah gönlümüze göre hayırlısından verir rabbimiz.kendine iii abk ve Allaha emanet ol canım arkadaşım...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…