merhaba kızlar klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım 5 aydır olmuyordu
Klonenden sonra catlatma ignesi oldunmu?merhaba kızlar klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım 5 aydır olmuyordu
hayır kullanmadım yumurta takibide yaptırmadımKlonenden sonra catlatma ignesi oldunmu?
inşallah Allah tüm bekleyenlere veririnşallah senin gibi ilkte olur bana umut oldun resmen :)
Ben de aynı durumdayimovertille iğnesi oldum ama hamile kalamadım ay çıldırıcammmmmmm
Bu ay aşılama oldum hayatım yine aynı iğneden oldum umarım artık hamile kalırım ...Ben de aynı durumdayim
İnşallah kalirsin canım , ilk aşılama mıBu ay aşılama oldum hayatım yine aynı iğneden oldum umarım artık hamile kalırım ...
merhaba caaadiii, ben adetimin 5 . günü başladım, beş gün boyunca günde 2 doz kullandım, 3 gün bekleyip yumurta kontrolüne gittim, pco var bende , maalesef yumurtalar gelişmemiş, doktorum salı günü tekrar bakacak, gelişmemişse klomen 3 doz deneriz, o da olmazsa iğne tedavisine geçeriz dedi.merhaaba kızlar klomeni ne zaman kullanmaya başlamalıyız yani adetin kaçıncı günü
Merhaba canim bende de ayni sorun oldu ama doktor bana ek olarak 5mg prednisone diye ilac verdi. Kortizonmus ve bagisiklik sistemini guclendiriyormus. Ben igne gecme derim doktorundan bunu iste bencemerhaba caaadiii, ben adetimin 5 . günü başladım, beş gün boyunca günde 2 doz kullandım, 3 gün bekleyip yumurta kontrolüne gittim, pco var bende , maalesef yumurtalar gelişmemiş, doktorum salı günü tekrar bakacak, gelişmemişse klomen 3 doz deneriz, o da olmazsa iğne tedavisine geçeriz dedi.
Canım senin de tedavin hayırlısıyla sonuçlanır inşallah, Yarın gideceğim kontrole bakalım ne diyecek doktorum.Peki kortizon şişiriyor filan diyorlar, sende nasıl etki yaptı, iğneye neden geçme dedin, kortizon iğneye göre daha mı etkili ya da yan etkisi mi daha az?Merhaba canim bende de ayni sorun oldu ama doktor bana ek olarak 5mg prednisone diye ilac verdi. Kortizonmus ve bagisiklik sistemini guclendiriyormus. Ben igne gecme derim doktorundan bunu iste bence
Canim ben ucuncu asilama icin clomide basladigimdaprednisone (kortizol)bitmisti doktorada solemedim. Ilaclari ictim yumurtam hep ayni buyuklukte kaldi uzerine 10gun de igne vuruldum hic bisey degismedi. O arada doktorum tatildeydi baska doktor bakmisti bana doktorum gelince dosyami tekrar inceledi ve prednisolu icip icmedigimi sordu icmiyorum deyince onu hamile olana kadar ocmen lazim dedi ve tekrar hemen klomidle prednisone yazdi ve bi hafta sonra yumurtam tekrar olustu. Ben cok faydasini gordum. 5mg aliyorum ve onuda ikiye bolup bi sabah bi aksam aliyorum ole siskinlik falan yapmadi. Doktorumda dedi cok agir dozlarda alanlarda sislik olur diyeCanım senin de tedavin hayırlısıyla sonuçlanır inşallah, Yarın gideceğim kontrole bakalım ne diyecek doktorum.Peki kortizon şişiriyor filan diyorlar, sende nasıl etki yaptı, iğneye neden geçme dedin, kortizon iğneye göre daha mı etkili ya da yan etkisi mi daha az?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?