Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar merhaba bu ay bende klomen kullandım ve 4tane yumurtam vardı ayın 14unde çatlama iğnesi oldum çoğul gebelik riski diyebilirsiniz ama eşimde morfoloji sorunu var % 1 oyüzden şansımızı yükseltmek için klomen kullandım ayın 16 sından beri sağlı sollu sızlama ve bel ağrım var acaba kist mi oldu yoksa bi mucize benim için gerçekleşcek mi yada yumurtalarım yeni mi çatlayacak bu tedaviyle hamile kalan arkadaşların belirtileri nasıldı

overtille iğnesi oldum ama hamile kalamadım ay çıldırıcammmmmmm

Ben de 2 aydır görüyorum klomen ve ovitrelle tedavisi bu ay ne olacak,olacak mı bakalım. Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin ve hayırlısıyla gelsin inşallah beklediğimiz bebişlerimiz

Mrb arkadaslar, bende klomen kullandım günde 3kez bes tane yumurtam gelişti dün gece ovitral vuruldu yarın aşılamam olucak. İlk aşılamada hamile kalan varmı aranızda?? Bu arada benim yumurtalıklarım cok direncli oldugu içün gelişmiyolar o yuzden hamilelik olmuyo klımeni ikinci kere kullandım bu ay gelişti şükür.

Bu tedaviyi gören herkese dr. Coraspin veriyor mu ve kullanıyor musunuz ?

merhaaba kızlar klomeni ne zaman kullanmaya başlamalıyız yani adetin kaçıncı günü
merhaba caaadiii, ben adetimin 5 . günü başladım, beş gün boyunca günde 2 doz kullandım, 3 gün bekleyip yumurta kontrolüne gittim, pco var bende , maalesef yumurtalar gelişmemiş, doktorum salı günü tekrar bakacak, gelişmemişse klomen 3 doz deneriz, o da olmazsa iğne tedavisine geçeriz dedi.

Merhaba arkadaşlar. Araniza yeni katildim. Bir buçuk yıldir bebek istiyoruz ama olmadi bu ay klomene basladim ve catlatma ignesi vuruldum. Doktor 18.1 mm dedi ama verdiği ultrason görüntüsunde 16.1 mm yaziyordu. Igneyi dün kendim yaptim ama kasik agrim falan yok. Şüphelerim var erken mi vuruldum acaba diye. Benim durumumda olup hamile kalan var mi

Merhaba canim bende de ayni sorun oldu ama doktor bana ek olarak 5mg prednisone diye ilac verdi. Kortizonmus ve bagisiklik sistemini guclendiriyormus. Ben igne gecme derim doktorundan bunu iste bence

Merhaba canim bende de ayni sorun oldu ama doktor bana ek olarak 5mg prednisone diye ilac verdi. Kortizonmus ve bagisiklik sistemini guclendiriyormus. Ben igne gecme derim doktorundan bunu iste bence
Canım senin de tedavin hayırlısıyla sonuçlanır inşallah, Yarın gideceğim kontrole bakalım ne diyecek doktorum.Peki kortizon şişiriyor filan diyorlar, sende nasıl etki yaptı, iğneye neden geçme dedin, kortizon iğneye göre daha mı etkili ya da yan etkisi mi daha az?

Canim ben ucuncu asilama icin clomide basladigimdaprednisone (kortizol)bitmisti doktorada solemedim. Ilaclari ictim yumurtam hep ayni buyuklukte kaldi uzerine 10gun de igne vuruldum hic bisey degismedi. O arada doktorum tatildeydi baska doktor bakmisti bana doktorum gelince dosyami tekrar inceledi ve prednisolu icip icmedigimi sordu icmiyorum deyince onu hamile olana kadar ocmen lazim dedi ve tekrar hemen klomidle prednisone yazdi ve bi hafta sonra yumurtam tekrar olustu. Ben cok faydasini gordum. 5mg aliyorum ve onuda ikiye bolup bi sabah bi aksam aliyorum ole siskinlik falan yapmadi. Doktorumda dedi cok agir dozlarda alanlarda sislik olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…