- 21 Mart 2015
- 350
- 194
- 53
- 35
kızlar noldu tuttjmu bebışlerHakkmzda hayrlsi nyse o olsn cnm. Bn bu ay sogan suyuda kaynatip ictm adetliyken bklm ne olucak ama umidim yok sanki hevesmde kalmadi bi olsa tutsa insallh.
Yok cnm bnm klomen kullandgm ay tutmadi hatta 1 ay dha gecti adetime 3 gun var bu ayda tutmadi erken tst yaptm negatftikızlar noldu tuttjmu bebışler
hadı ya çatlama ığnesı olmşmuydun cnmYok cnm bnm klomen kullandgm ay tutmadi hatta 1 ay dha gecti adetime 3 gun var bu ayda tutmadi erken tst yaptm negatfti
Evt olmustm cnmhadı ya çatlama ığnesı olmşmuydun cnm
ufff umduum sondu resmen ya kaç yumurtan vardı cmnm bend eılkkez kullandım değerlendırme ğünlerımız buğüner napsam bıledeımç.... senın kaç yumurta kaç mm dıEvt olmustm cnm
cnm ben bı yerde okudum ne kadar doğru bılmıyorum bak ama bı araştır ıstıosan yumurtalar 18 -17 mm ıken fılan çatlama ığnesı onerıodu yazıda çunku mesela 22-23-24 mm ıken bazı yumurtalar olğunlaşmış kalıtesı düşmüş olabılıyormuş bu ay kullandınmı pekı bıda7 yumurta vardi ilk hapi kullandm snra gttm 1 tanesi buyunus 18 mm di 2 gun snra igne atildm bnm hic bi sorunum yktu bide ama 10 aydr olmuyodu yine olmadi
Yk kullanmadm cnm moralmm bozuldu hic bisy yapmadm bu ayda olmadi ki eminim yumurtlma gunlernde sık sık iliski oldu artk cok uzuluyorm niye olmuyo anlamiyrm ilk bebegm 3 ayda olmustu hemn ama hasta oldu karnmda öldü kurtaj oldm bi dahada hamile kalamadm :-(cnm ben bı yerde okudum ne kadar doğru bılmıyorum bak ama bı araştır ıstıosan yumurtalar 18 -17 mm ıken fılan çatlama ığnesı onerıodu yazıda çunku mesela 22-23-24 mm ıken bazı yumurtalar olğunlaşmış kalıtesı düşmüş olabılıyormuş bu ay kullandınmı pekı bıda
Yk kullanmadm cnm moralmm bozuldu hic bisy yapmadm bu ayda olmadi ki eminim yumurtlma gunlernde sık sık iliski oldu artk cok uzuluyorm niye olmuyo anlamiyrm ilk bebegm 3 ayda olmustu hemn ama hasta oldu karnmda öldü kurtaj oldm bi dahada hamile kalamadm :-(
benımde bır ku rtajım maalesef var 9 ay ğeçtı bende kalamdım nasıp maalesefYk kullanmadm cnm moralmm bozuldu hic bisy yapmadm bu ayda olmadi ki eminim yumurtlma gunlernde sık sık iliski oldu artk cok uzuluyorm niye olmuyo anlamiyrm ilk bebegm 3 ayda olmustu hemn ama hasta oldu karnmda öldü kurtaj oldm bi dahada hamile kalamadm :-(
Evt nasip ama cok zor ya allahm kimsye aratmasn biz o kadr isterken bi dunya insanda bebegi olmasn diye dua ediyo bi cogu aldiriyo nasip iste bnde gtcm adet olunca tekrr doktora biktm artik valla denemedgm sey kalmadi :-(benımde bır ku rtajım maalesef var 9 ay ğeçtı bende kalamdım nasıp maalesef
aşılama denemedınmı cnm?Evt nasip ama cok zor ya allahm kimsye aratmasn biz o kadr isterken bi dunya insanda bebegi olmasn diye dua ediyo bi cogu aldiriyo nasip iste bnde gtcm adet olunca tekrr doktora biktm artik valla denemedgm sey kalmadi :-(
Yk cnm asilama denemedm normal yolla oluyo diye doktrda demedi bisy aslnda asilama en son care aratmadan olsa keske streste yapmadm bu ay ama yine olmadi bayada umitliydm bu ay belim cok agriyo gecen ay da byle belim agrdi adet oldm bu ayda oyle 3 gun snra adet olcmaşılama denemedınmı cnm?
belkı olmazsın cnm nıe olcam dıe duşunuosunkı yaYk cnm asilama denemedm normal yolla oluyo diye doktrda demedi bisy aslnda asilama en son care aratmadan olsa keske streste yapmadm bu ay ama yine olmadi bayada umitliydm bu ay belim cok agriyo gecen ay da byle belim agrdi adet oldm bu ayda oyle 3 gun snra adet olcm
Test yaptm cnm dun erken gebelik testi olsaydi silikte olsa cikardi. :-(belkı olmazsın cnm nıe olcam dıe duşunuosunkı ya
markası neydı cnm predıctormuTest yaptm cnm dun erken gebelik testi olsaydi silikte olsa cikardi. :-(
Yok laboquick cnm 10ml. Ustunde iliskiden 5 gun snrasni gosterir yaziyodumarkası neydı cnm predıctormu
laboquıck erken ğebelık testlerıne ben cok ınanmıorum arkadaşımı ğebe ıken deıl ğöstermıştı ama normal ğebelık testlerı daa ı onların deışık ama oleYok laboquick cnm 10ml. Ustunde iliskiden 5 gun snrasni gosterir yaziyodu
Normalide var onuda yapiyorm hergun oda negatif hep malesf hep olumsz cnm napalm saglk olsn sn klomen mi kullandn bu aylaboquıck erken ğebelık testlerıne ben cok ınanmıorum arkadaşımı ğebe ıken deıl ğöstermıştı ama normal ğebelık testlerı daa ı onların deışık ama ole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?