Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar merhaba yeni katıldım aranıza ben bugün 6. Gun oldu İğne olalı fakat başım dönüyor midem bulanıyor karnıma kasıklarımda ağrılar giriyo bu yan etkisi mıdır yoksa hamile olma olasılığım varmi bu kadar çabuk etki gösterir mi ki

7 yumurta vardi ilk hapi kullandm snra gttm 1 tanesi buyunus 18 mm di 2 gun snra igne atildm bnm hic bi sorunum yktu bide ama 10 aydr olmuyodu yine olmadi

7 yumurta vardi ilk hapi kullandm snra gttm 1 tanesi buyunus 18 mm di 2 gun snra igne atildm bnm hic bi sorunum yktu bide ama 10 aydr olmuyodu yine olmadi
cnm ben bı yerde okudum ne kadar doğru bılmıyorum bak ama bı araştır ıstıosan yumurtalar 18 -17 mm ıken fılan çatlama ığnesı onerıodu yazıda çunku mesela 22-23-24 mm ıken bazı yumurtalar olğunlaşmış kalıtesı düşmüş olabılıyormuş bu ay kullandınmı pekı bıda

Yk kullanmadm cnm moralmm bozuldu hic bisy yapmadm bu ayda olmadi ki eminim yumurtlma gunlernde sık sık iliski oldu artk cok uzuluyorm niye olmuyo anlamiyrm ilk bebegm 3 ayda olmustu hemn ama hasta oldu karnmda öldü kurtaj oldm bi dahada hamile kalamadm :-(

benımde bır ku rtajım maalesef var 9 ay ğeçtı bende kalamdım nasıp maalesef

benımde bır ku rtajım maalesef var 9 ay ğeçtı bende kalamdım nasıp maalesef
Evt nasip ama cok zor ya allahm kimsye aratmasn biz o kadr isterken bi dunya insanda bebegi olmasn diye dua ediyo bi cogu aldiriyo nasip iste bnde gtcm adet olunca tekrr doktora biktm artik valla denemedgm sey kalmadi :-(

Evt nasip ama cok zor ya allahm kimsye aratmasn biz o kadr isterken bi dunya insanda bebegi olmasn diye dua ediyo bi cogu aldiriyo nasip iste bnde gtcm adet olunca tekrr doktora biktm artik valla denemedgm sey kalmadi :-(
aşılama denemedınmı cnm?

aşılama denemedınmı cnm?
Yk cnm asilama denemedm normal yolla oluyo diye doktrda demedi bisy aslnda asilama en son care aratmadan olsa keske streste yapmadm bu ay ama yine olmadi bayada umitliydm bu ay belim cok agriyo gecen ay da byle belim agrdi adet oldm bu ayda oyle 3 gun snra adet olcm

belkı olmazsın cnm nıe olcam dıe duşunuosunkı ya

Yok laboquick cnm 10ml. Ustunde iliskiden 5 gun snrasni gosterir yaziyodu
laboquıck erken ğebelık testlerıne ben cok ınanmıorum arkadaşımı ğebe ıken deıl ğöstermıştı ama normal ğebelık testlerı daa ı onların deışık ama ole

laboquıck erken ğebelık testlerıne ben cok ınanmıorum arkadaşımı ğebe ıken deıl ğöstermıştı ama normal ğebelık testlerı daa ı onların deışık ama ole
Normalide var onuda yapiyorm hergun oda negatif hep malesf hep olumsz cnm napalm saglk olsn sn klomen mi kullandn bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…