Tmm canm niyeyse bi halsizlik var sinirlilik bacaklarım sızlıyor tuhaf duygu içerisindeyimBir kaç kez oldu canım kasıkdan bacağıma vurdu
İnşallah hamileliktendirTmm canm niyeyse bi halsizlik var sinirlilik bacaklarım sızlıyor tuhaf duygu içerisindeyim
İnsallah canm insallah sabırsızlanıyorum test için ama şimdi yapıp hayal kırıklığına uğramak ta istemiyorum bide iğne pozıtıf gosterebiliryormİnşallah hamileliktendir
Kaçıncı gündü seninİnsallah canm insallah sabırsızlanıyorum test için ama şimdi yapıp hayal kırıklığına uğramak ta istemiyorum bide iğne pozıtıf gosterebiliryorm
Çok Yen'i iste 3 gün olduKaçıncı gündü senin
10.11.günlerde bir test yaparsın sonra 14.te felan tekrarlarsın pozitif olursaÇok Yen'i iste 3 gün oldu
Bugünden itibaren günlerini değerlendir içeride sperm bulunsun çatlicağı zamanmerhaba ben de bugün ovitrelle vuruldum. 2 tane 21 mm yumurtam oluşmuş sağda ve solda. ilk deneyimim çok umutluyum
Canim başka bi sorunun yoksa bence engel değil döngü günün çünkü benim arkadaşım bazen 9 ay adet görmüyor du troidleri çalışmadigi için 2 tane çocuğu var benim nerdeyse gunu gününe ama bi kızım var oda 2 sene olmadı şimdi 4 senedir uğraşıyorum yine sen gönlünü ferah tut herkesin farklı farklıkızlar 4-35 günde bir adet olmak normal mi yumurta geçmi olgunlkaşıyor demek bu hiç 28 günde adet olmadım ben tahlillerim de normal ama bilemedim böyle hamile kalan var mı acaba
Merhaba size de sağlıklı bebislerArkadaşlar Merhaba bende dün otrivelle çatlatma iğnesi oldum sizde olanlar doktor nasıl öneriler verdi etkileri ne oldu paylaşırssniz sevinirim herkese sağlıklı bebisler
Ay canım valla içime şu serptin benim doktorum 36 saatten sonra gün aşırı demişti ama biz dinlemeyip 3 fun üst üste ilişkide bulunduk yanlismi diye içim içimi yedi fakat doktorun öyle demiş çok sevindim inşallah allah vermiştir herbirimizn gobusune bi bebekMerhaba size de sağlıklı bebisler
Ben de çarşamba günü ilk kez otrivelle oldum. Ertesi günden başlamak üzere 5 gün boyunca ilişki önerdi. Ignenin 36. saatine yakın bende mide bulantısı basladi karnımda acayip şişkinlik oldu ağrıdan duramadım işten izin alıp eve gelip uyudum. Sanırım yan etkileri ve yumurtanın çatladığını gösteren belirtiler internette okuduğuma göre. 5 gün yapamasanız bile mutlaka 3 gün ilişki dedi doktor bu günler çok önemli dedi.
Ay canım valla içime şu serptin benim doktorum 36 saatten sonra gün aşırı demişti ama biz dinlemeyip 3 fun üst üste ilişkide bulunduk yanlismi diye içim içimi yedi fakat doktorun öyle demiş çok sevindim inşallah allah vermiştir herbirimizn gobusune bi bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?