Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba ben de bugün ovitrelle vuruldum. 2 tane 21 mm yumurtam oluşmuş sağda ve solda. ilk deneyimim çok umutluyum

Hastalığım 2. günü muayenemde bir yumurtalığımda 4tane yumurta vardı .5.günümde klomen sabah akşam kullandım.müthiş bel ağrısı çektim ...klomen bitimi toplam 9 yumurtam vardı en büyüğü 18mm di

Sonra ovitrellemi karından kendim uyguladım paniklesemde rahattı...iğne gecesi 12. Ve ertesi günü 36.saatte korunmadım.iğne ertesi günü 36.saatteki yakınlaşmamda değişik bir kasık krampları yaşadım....
birkaç Gün daha gün aşırı korunmayıp ay sonu reglimi bekleyeceğim...
(iğnenin ertesi günü 28. Saatte ovülasyon testi yaptım çift çizgiydi)

Kızlar yardımcı olurmusunuz ben iki defa tüp bebek yaptırdım bir yıl önce ve bir yıldır ilaclarin bozduğu bağırsaklarım kendine gelemedi tekrar denemek çok gözümde büyüyor bende hiç ilaç kullanmadan doğal yoldan büyüyen yumurtama aşılama denedim yumiryam 20 ml olduğunda catlatma iğnesi yaptı sonra aşılama yaptı aşılama günü baktirfim yumurta henüz catlamamisti ağrım çoktu. Sanırım hala da catlamadi göğüslerim hemen acirdi siserdi hiç açimiyor ve ateşim de yukselirfi yükselmedi her zaman çatlayan yumurta bu şefer catlamadi mi ki sinir oldum boşa gitti mi aşılama yani varmi ovitrelleye rağmen catlamayan

Arkadaslar meraba. Yarin 2.asilamayi olucam. Ilac kullanarak yapildi 2asilama. Eger 2.asilama tutmazsa 3.asilama ve 4
Asilamayi igneli yapicaz hergun igne vurulacak dedi.nasil vurulur biz vurabiliyo muyuz. Rapor cikartcaz igneler icin dedi cok mu pahali igneler

Arkadaşlar Merhaba bende dün otrivelle çatlatma iğnesi oldum sizde olanlar doktor nasıl öneriler verdi etkileri ne oldu paylaşırssniz sevinirim herkese sağlıklı bebisler

kızlar 4-35 günde bir adet olmak normal mi yumurta geçmi olgunlkaşıyor demek bu hiç 28 günde adet olmadım ben tahlillerim de normal ama bilemedim böyle hamile kalan var mı acaba

kızlar 4-35 günde bir adet olmak normal mi yumurta geçmi olgunlkaşıyor demek bu hiç 28 günde adet olmadım ben tahlillerim de normal ama bilemedim böyle hamile kalan var mı acaba
Canim başka bi sorunun yoksa bence engel değil döngü günün çünkü benim arkadaşım bazen 9 ay adet görmüyor du troidleri çalışmadigi için 2 tane çocuğu var benim nerdeyse gunu gününe ama bi kızım var oda 2 sene olmadı şimdi 4 senedir uğraşıyorum yine sen gönlünü ferah tut herkesin farklı farklı

Arkadaşlar Merhaba bende dün otrivelle çatlatma iğnesi oldum sizde olanlar doktor nasıl öneriler verdi etkileri ne oldu paylaşırssniz sevinirim herkese sağlıklı bebisler
Merhaba size de sağlıklı bebisler
Ben de çarşamba günü ilk kez otrivelle oldum. Ertesi günden başlamak üzere 5 gün boyunca ilişki önerdi. Ignenin 36. saatine yakın bende mide bulantısı basladi karnımda acayip şişkinlik oldu ağrıdan duramadım işten izin alıp eve gelip uyudum. Sanırım yan etkileri ve yumurtanın çatladığını gösteren belirtiler internette okuduğuma göre. 5 gün yapamasanız bile mutlaka 3 gün ilişki dedi doktor bu günler çok önemli dedi.

Ay canım valla içime şu serptin benim doktorum 36 saatten sonra gün aşırı demişti ama biz dinlemeyip 3 fun üst üste ilişkide bulunduk yanlismi diye içim içimi yedi fakat doktorun öyle demiş çok sevindim inşallah allah vermiştir herbirimizn gobusune bi bebek

Inşallah hayırlısı ise sağlıklı bir şekilde

Kızlar ben de bugün başladım klomen e . Dua edelim birbirimize Rabbim evlat isteyen herkese tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı hamilelikler ve evlatlar nasip etsin

2ay klomen ovitrelle tedavisi gördüm iğnemi karnımdan kendim yaptım .bir acı hissetmedim sadece belim aşırı ağrıdı ....3.ay aşılama talep ettim .gonal-f diye bir iğne verdi 5gün art arda ....bu çok yakıyor felaket ....eczacı tüpümboşaltana kadar canımdan can gidiyor ....aşılamayı nerede yaptıracağım kafam çok karışık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…