evet bende ılkkez kulandım yumurtam 13-14 mm dı dr 1.5 ğün bekle yap ığnenı dedı kendım yaptım... bakalım değerlendırıoruz daha umut varla yok arası cokda umıtlı deılım cucnku olurs ayıne kaybedersem korkusuda varNormalide var onuda yapiyorm hergun oda negatif hep malesf hep olumsz cnm napalm saglk olsn sn klomen mi kullandn bu ay
Sen nedn kaybetmstn cnm kac aylikti hatrlatmak istemem ama istersen anlatmayablirsnevet bende ılkkez kulandım yumurtam 13-14 mm dı dr 1.5 ğün bekle yap ığnenı dedı kendım yaptım... bakalım değerlendırıoruz daha umut varla yok arası cokda umıtlı deılım cucnku olurs ayıne kaybedersem korkusuda var
yok cnm onemlı deıl ufaktı benım ama değerım da 43 ken oğrenmış sankı 9 aylık gebeymışım gıbıde alışmış ve bağlanmıştım.... 7 haftalıdkı benım kalbı atmış durmuş kurtaj acıl senı zehırler dedıler yılbaşı gecesı kabusum olmuştu... oysa ben attığını tıp tıp seslerını bıle duymamıştım kı ocakda kurtaj oldum bı ay korundum sonra bıraktık korunmayı ama olmadı ışte ... eşımde de sperm hareketlılığı sorunu cıktı ekımde test yaptırdıkSen nedn kaybetmstn cnm kac aylikti hatrlatmak istemem ama istersen anlatmayablirsn
Bzde 1 ay once esim icn kontrele gttk allahtan bisy cikmadi bnmki 3 aylikti beyni olusmamisti bebegmin kalbinide duydm ultrasonda hareketlerinide gordm kizimjn minicik kollari ayaklari vardi ama nasip deglmsyok cnm onemlı deıl ufaktı benım ama değerım da 43 ken oğrenmış sankı 9 aylık gebeymışım gıbıde alışmış ve bağlanmıştım.... 7 haftalıdkı benım kalbı atmış durmuş kurtaj acıl senı zehırler dedıler yılbaşı gecesı kabusum olmuştu... oysa ben attığını tıp tıp seslerını bıle duymamıştım kı ocakda kurtaj oldum bı ay korundum sonra bıraktık korunmayı ama olmadı ışte ... eşımde de sperm hareketlılığı sorunu cıktı ekımde test yaptırdık
Amin insallah teskkr edrm duan icn allah razi olsn.Allah size kolaylık versin Rabbim birdaha göstermesin aynı şeyi tez zamanda bi bebeğiniz olur inşallah kızlar bütün isteyenlere nasip etsin Rabbim çok zor
Evet canım iğnenin etkisi tüm bunlarBirde şöyle bir sıkıntım var salı gününden beri, aniden tuvaletim geliyor.. accayip sıkışıyorum biranda.. sanki saatlerce tutmuşum gibi..
Ben de çatlatma iğnesi vurulmuyorum, kendiliğinden çatlıyorMerhaba kızlar,bende aranıza yeni katıldım adetin 6.günü Klomen kullanmaya başladım 5gün kullandım. Ama çatlatma iğnesi vermedi. Merak ettim benim gibi kullanan var mı acaba Klomeni
2 ay kullanmıştım 4 ay ara vermiştim bu ay tekrar başladım ama sanırım bir aylık çünkü doktor gebe kalmazsan hsg çekelim dediMelekeda ne kadar zamandır kullanıyorsun Klomeni
Yumurtlama da sıkıntısı olanlara verilmiyor ben doktora gittiğimde hiç sıkıntım yoktu eşimde sperm sıkıntısı vardı daha önce düşüktü suan yükseldi ben eşimin sonuclarınıda kadın doğuncaya gösterdim fena degil deri ve bana klomen i verdi suan iğreyi vurulalı 3gün oldu bakalım sonuç ne olacak ama bence doktorun la görüşkızlar birşey sorcam bu klomen benim anladığım kadarıyla yumuta da sorun olan bayanlar tarafından kullanılıyor. Beni problem eşimde spermlerde sıkıntı. doktora gittim sende anormal birşey yok gayet sağlıklısın dedi. ben kullansam bana da faydası olur mu yoksa saçmalıyor muyum
Canım 13.günde falan öğrenenler varmış bütün yorumları okudum sendemi kullandın iğneyiKızlar çatlatma iğnesinden sonra 10.gün civarı bebişini öğrenen varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?