Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Normalide var onuda yapiyorm hergun oda negatif hep malesf hep olumsz cnm napalm saglk olsn sn klomen mi kullandn bu ay
evet bende ılkkez kulandım yumurtam 13-14 mm dı dr 1.5 ğün bekle yap ığnenı dedı kendım yaptım... bakalım değerlendırıoruz daha umut varla yok arası cokda umıtlı deılım cucnku olurs ayıne kaybedersem korkusuda var

Sen nedn kaybetmstn cnm kac aylikti hatrlatmak istemem ama istersen anlatmayablirsn

Sen nedn kaybetmstn cnm kac aylikti hatrlatmak istemem ama istersen anlatmayablirsn
yok cnm onemlı deıl ufaktı benım ama değerım da 43 ken oğrenmış sankı 9 aylık gebeymışım gıbıde alışmış ve bağlanmıştım.... 7 haftalıdkı benım kalbı atmış durmuş kurtaj acıl senı zehırler dedıler yılbaşı gecesı kabusum olmuştu... oysa ben attığını tıp tıp seslerını bıle duymamıştım kı ocakda kurtaj oldum bı ay korundum sonra bıraktık korunmayı ama olmadı ışte ... eşımde de sperm hareketlılığı sorunu cıktı ekımde test yaptırdık

Bzde 1 ay once esim icn kontrele gttk allahtan bisy cikmadi bnmki 3 aylikti beyni olusmamisti bebegmin kalbinide duydm ultrasonda hareketlerinide gordm kizimjn minicik kollari ayaklari vardi ama nasip deglms

Allah size kolaylık versin Rabbim birdaha göstermesin aynı şeyi tez zamanda bi bebeğiniz olur inşallah kızlar bütün isteyenlere nasip etsin Rabbim çok zor

Kızlar merhaba, geçen hafta perşembe bende çatlatma iğnemi oldum.. öncesinde klomen kullandım 2 tane yumurtam oldu, hem sağda hem solda.. perşembe iğnemi yaptı doktor ve cuma ctesi ilişki dedi.. bizde yaptık :)
Sorum şu kızlar, benim pazartesiden beri karnım aşırı şiş.. salı günü de sol kasığım çok ağrıdı, çok fazla akıntım oldu ve gazım vardı.. dün sadece kasık ağrım oldu.. bugün yine akıntı ve ağrı var.. bunlar iğnenin etkisi mi? Yan etkileri konusunda bir bilgim yok.. hamileliğe yormuyorum daha çok erken çünkü.. bana sadece iğnenin etkisi gibi geliyor.. aynı şeyleri yaşayan var mı merak ettim..

Birde şöyle bir sıkıntım var salı gününden beri, aniden tuvaletim geliyor.. accayip sıkışıyorum biranda.. sanki saatlerce tutmuşum gibi..

Merhaba kızlar,bende aranıza yeni katıldım adetin 6.günü Klomen kullanmaya başladım 5gün kullandım. Ama çatlatma iğnesi vermedi. Merak ettim benim gibi kullanan var mı acaba Klomeni

Mrb kızlar adetin üçüncü günü klomen kullandım sabah akşam 3 yumurtam gelişmiş ikisi sağda biri solda. Sagdakı yumurtalarım çatlatma iğnesi vuruldum catladı. İki gün ilişki önerdi doktor. Progeston verdi onu kullandım ve adet günümü beklıyorum

Merhabalar bende yeniyim aranızda evlendiğimiz 2 yıldan başımızdan bir çok olay geçti eşimle.. aşılama yaptırmaya karar verdik.. puregon 300 lük ile başladık.. günde 75 lik yapılıyor.. inşallah allah isteyen herkese versin.. benim sorum şu bütün işlemler ne kadar zaman aliyor

Tedavinin beşinci ayındayım ikinci kez çatlatma iğnesi kullandım hiç umudum yok ama bakalım artık. Bana yine olmayacakmış gibi geliyor

Merhaba kızlar,bende aranıza yeni katıldım adetin 6.günü Klomen kullanmaya başladım 5gün kullandım. Ama çatlatma iğnesi vermedi. Merak ettim benim gibi kullanan var mı acaba Klomeni
Ben de çatlatma iğnesi vurulmuyorum, kendiliğinden çatlıyor

kızlar birşey sorcam bu klomen benim anladığım kadarıyla yumuta da sorun olan bayanlar tarafından kullanılıyor. Beni problem eşimde spermlerde sıkıntı. doktora gittim sende anormal birşey yok gayet sağlıklısın dedi. ben kullansam bana da faydası olur mu yoksa saçmalıyor muyum

Yumurtlama da sıkıntısı olanlara verilmiyor ben doktora gittiğimde hiç sıkıntım yoktu eşimde sperm sıkıntısı vardı daha önce düşüktü suan yükseldi ben eşimin sonuclarınıda kadın doğuncaya gösterdim fena degil deri ve bana klomen i verdi suan iğreyi vurulalı 3gün oldu bakalım sonuç ne olacak ama bence doktorun la görüş

Kızlar çatlatma iğnesinden sonra 10.gün civarı bebişini öğrenen varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…