Mrb benim bir sorunum yok hsg hormon tahlili ve folükül takibi yaptırdım .eşim tek taraflı gitmesin ve başarı şansımızı etkileyen bişey olmasın diye(yumurtlayamams,adet düzensizliği.kist,yumurtanın çatlamaması vs) ürolojicimizin tavsiyesiyle emin olmak maksatlıydı....eşim varikosel amelyatı geçirdi...değerleri ezberimde Yok şuan ama doktoru tıbbi bir engel oluşturacak kadar düşük değil diye yorumlamıştı... bizde doğala yakın bir gebelik elde etmek içşn basamak basamak ilerlemek istedik.Herkese merhaba bu tedavilere başlarkenki değerlerinizi yazma şansınız var mı? Doktor bana aşılama bile zaman kaybı direk tüp bebek yaptırmalısınız dedi. Sizlerin değerlerini merak ediyorum açıkcası hem eşlerinizin hem sizlerin sonuçlarını paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Oncelikle saflikli bebesiler diliyorum bende gecen ay vuruldum ovitrella. Benim ilk gece batmalar oldu ama uzun surmedi sinrasinda kasik.agrisi devam etti fakat catlamadigini dusnunuyorum cunku dogal yolla yumurtladigim da daha fazla akinti ve agrim oluyordu velhasili hamile kalmadim adet oldum sonra adet bitiminde sogan suyu ictim 1 hfta devam edebildim adetin 20.gunu kendiligimden yunurtladim asiri akinti ve agri oldu uzerinden 11 gun gecti bakalim bu ay bekliyorum yine ader gunumu insallh olmamMerhaba kızlar
Bu ay klomen kullandım bitti ve bugün iğnemi vuruldum
Doktorum yarın ve ertesi gece ilişki önerdi
Korkuyorum yanımda olun bu yoldan geçmekte olanlar birbirimize destek olalım
Şuan sadece hafif kasık agrım var agrı artar mı acaba? İlişki sadece iki gün dedi doktor ama ben diğer günleri de düşünüyorum
Selam hanimlar.bende gecen ay ve bu ay klomen tedavisi gordum.gecen ay 2 yumurta oldu ama gebelik olmadi.bu ayda yine 2 yumurta oldu 19 temmuzda igne vuruldum.36 saat sonra iliski sonr gun asiri dedi doktor.yanliz su dikkatimi cekti ben daha henuz doktora gitmeden şu catlama dediginiz uzayan akinti varya onu gordum.daha yumurtalarim catlamamisti yani.bence o akinti herzaman catladiginda gelmiyor.bakalim 3 agustosa randevu aldim.2 sindede regl olmazsam test yapmayi dusunuyorum.zaman hizli gec lutfenOncelikle saflikli bebesiler diliyorum bende gecen ay vuruldum ovitrella. Benim ilk gece batmalar oldu ama uzun surmedi sinrasinda kasik.agrisi devam etti fakat catlamadigini dusnunuyorum cunku dogal yolla yumurtladigim da daha fazla akinti ve agrim oluyordu velhasili hamile kalmadim adet oldum sonra adet bitiminde sogan suyu ictim 1 hfta devam edebildim adetin 20.gunu kendiligimden yunurtladim asiri akinti ve agri oldu uzerinden 11 gun gecti bakalim bu ay bekliyorum yine ader gunumu insallh olmam
Hayırlı günler arkadaşlar 2 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yıl önce polikistik over olduğumu öğrendim 3 ay yumurta takibi denedik olmadı daha sonra aşılamaya karar verdik eşimin değerlerinde sayılatı normal ama hareketlilik ve morfolojisi tam değildi nisan 2016 da aşılama denedik nasip olmadı haziran 2017 de arkadaşlarımızın tavsiyesi ve deneyimleriyle bir lokman hekimle tanıştık bize verdiği karışımları haziran 2017 de denedik şu an 5 haftalık hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin tam 33 ay bebekbekledik Rabbime binlerce şükürler olsun elhamdülillah nasip etti dualarınızıbekliyorum lokman hekimin verdiklerini sizlerle paylaşmak isterim instagram profilimden ulaşabilirsiniz (melek05.08) Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla en kısa sürede nasip etsin inş
Beta hcg 5 ve uzeriyse gebelik oldugu soylenebilir.hanımlar teste sonucta hangı deger yuksekse gebe olduğumuzu anlıcaz
En saglikli reglin gecince yaptir bence.nasil bi tedavi gordun tam olarak bilmiyorum ama catlatma ignesi olduysan 10 gunden sonra etkisi gecmeye basliyor yani en iyisi reglin gecsin oyle yaptir derim.cok tesekkur ederım 7 gunden sonra yaptırsak olmaz mı peki çok merak edıyorum cunku
Canim bana klomen verdi snra iki tane yumurtam buyudu catlatma ignesi yaptim cumartsi gnu pazartsi gunude asilama yapildi.. smdide jel kullaniyorum karin agrim cok fazla adet olacak gibi agrim varEn saglikli reglin gecince yaptir bence.nasil bi tedavi gordun tam olarak bilmiyorum ama catlatma ignesi olduysan 10 gunden sonra etkisi gecmeye basliyor yani en iyisi reglin gecsin oyle yaptir derim.
Düşükte değil ama. Bence yarın tekrar kan ver. İnşallah değerin yükselir..Merhaba arkadaşlar bu ay 12 sinde ovitrelle oldum. Dün beta hcg baktırdım 4,58 normal adet günüme 3 gün var. Sanırım negatif çünkü dün ovitrellenin 13. Günüydü olsa çıkardı. Çok mutsuz ve umutsuz hissediyorum
Anladim canim asilama yaptirdin yani.kirmizilari gorene kadar umudunu yitirme olumlu dusun.Canim bana klomen verdi snra iki tane yumurtam buyudu catlatma ignesi yaptim cumartsi gnu pazartsi gunude asilama yapildi.. smdide jel kullaniyorum karin agrim cok fazla adet olacak gibi agrim var
bu dediklerin ignenin etkisi olabilir canim.akinti yumurtlama zamani artar catlayinca en fazla oldugu zamandir ama herkeste ayni olucak diyede bi kaide yoktur bunlari dusunmemeye calisarak iliski olursa daha cok sansin olur dusunme ne olacaksa sonunda o oluyor zaten.Merhana hayırlı bayramlar bemde bu ay puregon iğne kullandım ve dün 12. Günümde ovitrelle çatlatma iğnesini vuruldum öğlen 12 de. Bu akşam için ilişki olsum dedi doktorum. 3 tane si olgun olmak üzere çok sayıda yumurtam varmış. Karnım aşırı şiş, süreklituvaletim geliyor ve çok fazla bel ağrım var bunlar normalmi? Birde hiç akıntı gelmedi iğneden sonra acaba çatlamadılar mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?