Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım 13.günde falan öğrenenler varmış bütün yorumları okudum sendemi kullandın iğneyi
Evet canım 3 mayısta kullandım ,topik açtım 10.günde öğrenen var 11 günde öğrenen var ama ben daha da araştırmaya devam ediyorum..

Dün 10.günümde öğlen test yaptım pozitifi gördüm , sen kullanıyomusun

Ben Çarşamba iğne oldum sabah 10 da persembe gece 10da iliski dedi sonra 1 hafta gün aşırı dedi.insallah bebiş vardır ama en iyi sonuç kan testi ptesi yaptır derim

Ben Çarşamba iğne oldum sabah 10 da persembe gece 10da iliski dedi sonra 1 hafta gün aşırı dedi.insallah bebiş vardır ama en iyi sonuç kan testi ptesi yaptır derim
9 undamı yaptırdın sen ? Bizim doktor 10gün boyunca gün aşırı dedi ben 7 gün yaptım vurdurduğum gün dahil...

İnşallah canım bu zamanlarda öğrenen çok hatta birinin 7.günde iğnenin etkisi geçmiş.Yarın tekrarlicam testi kan vermeye gidicem sonrada

Ayın 10 nda yaptırdım 36saat sonra iliski deri bu arada folik asit ve progestan da kullanıyorum bugün aşırı bi sinirlilik var anlayamadım.hakkında hayırlısı olur insallah çünkü yine negatif olması insanı yoruyor

Benim 5.günden sonra belirtiler başladı halsizlik kasık batması idrar koyulaşması hafif miğde bulantısı , bir ikigündürde belim ağrıyor.İnşallah olumlu sonuç alırsın canım beklemek çok zor

Aynen canm insallah bekleyen herkes olumlu sonuçlar alır rabbim hepimize annelik duydusunu hissettirir.bakalm ayın 20 sine kadar dayanmalıyım sonra test yapcam

Aynen canm insallah bekleyen herkes olumlu sonuçlar alır rabbim hepimize annelik duydusunu hissettirir.bakalm ayın 20 sine kadar dayanmalıyım sonra test yapcam
Aminn canım rabbim büyük inşallah şu güzel ayların hürmetine gönlümüzden geçenler olur

ben ilk defa bu ay gördüm ve sonucum olumsuz. Artık bir süre bebek düşüncesini kapattım kışa kadar sonrasında diret tüp bebek araştırmasına koyulacağım

ben ilk defa bu ay gördüm ve sonucum olumsuz. Artık bir süre bebek düşüncesini kapattım kışa kadar sonrasında diret tüp bebek araştırmasına koyulacağım
Canm Hemen pes etme herseyde bir hayr vardır ilk defa denediysen doktorun ne diyecek ona göre bir yol izle bence umutsuzluğa düşme

Canm Hemen pes etme herseyde bir hayr vardır ilk defa denediysen doktorun ne diyecek ona göre bir yol izle bence umutsuzluğa düşme

yok ya kendime yapıyorum cidden dünyam başıma yıkılıyor her ay onun için pes ediyorum. Evet regl olunca doktora gidicem ama çağırdı gel diye de gitmesemmi diyorum bir yandan.

Doktorunu aksatma git canım 5 yıl uğraşıpta pozitifi göremeyenler var hemen pes etme git doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…