ay canım ya.üzüldüm ya valla.nolur üzülme canım.hayırlısı demekten başka bişey gelmiyo elimden.nolur pes etme.sen benden de güçlüsün.inanıyorum ki zorlu bi sınavdan geçiyoruz.mevzeyin de negatifmiş.çok üzüldüm ya.besmeleyle açtım neti.inanaın ne diyeceğimi bilemiyorum.gözyaşlarıma hakim olamıycam arkadaşlar.ümitlenmek çok kötü.sanırım ben de hastalanıcam.hepimiz adına çok üzgünüm....ben de bırakmayı düşünüyordum ama sen bana moral vermiştin,güç vermiştin.lütfen pes etmeyelim.ben de ümitli değilim.ama nolur yeniden deneriz.sınavımız buymuş canım.biliyorum çok zor çok...ama topla kendini arkadaşım.canın sağoldukça ümit devam eder.kendine iii bak,kaldığımız yerden devam,bize durmak yakışmaz...:teselli:
Ha birde adetin erken gelmesinin sebebi; bu tur tadavilerde yumurta olustugu icin eger gebelik olmazsa adet birkac gun erken gelebiliyor.
canım ne demek tabi ki birbirimze destek olucaz.olabiliyorsam ne mutlu bana.inşallah bu günler de geçecek ve biz de bebeklerimizi konuşuyor olucaz.dayan tatlım.Allah yardımcımız olsun.eğer aşılama hayırlı sonuca ulaştıracaksa öyle olsun,napalım.bunu sorun etme sakın.ben de senin gibi düşünüyorum bu aşamalara geleceğimi biri söylese masal sanırdım ama başa gelen çekilir,Allahtan gelene razıyız.tüp bebeği filan düşünme şimdi.inşallah o günlere kalmadan dinecek acılarımız bugünleri gülerek anlatıcaz birbirimize inanıyorum canım.Allaha emanet ol.lütfen irtibatta olalım kopmayalım.birlikte ümitlenip birlikte sevini,riz inşallah....kal sağlıcakla...:1hug::teselli:Canım saol desteğin için,çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok.İlçeye geldim bugün,daha eşime söyleyemedim hasta olduğumu,çok umutlanmıştı kıyamam ona.ii ki sizler varsınız içim yanıo ama rahatlıorum inanın.;Umarım canım bari sen hamile kalmışsındır yaaa.İnan çok istiorum..
Hayallerimizze kavuşsak şöle hayırlısıyla,ara vermek konusunda,bugün hastalandığımda çokk yıprandığımı gördüm ve gidişat tüp bebeğe doğru gidio ve korkuyorumm ya...
Eşim içinde çok üzülüyorum,tedavimin bundan sonraki aşamasında o da olmak zorunda artık,doğal yoldan deneme bitti,o da spermlerini verecek artık,bana enjekte edilecek.Bunları yaşayacağımı asla tahmin edemezdim.Neyse bakalım ii ki varsınız.Allah sabır versin hepimize...Şeniz
hayatım bugün mevzey yaptıracaktı.ben ve asyacan perşembe ya da cuma yaptırıcaz inşallah bi aksilik olmazsa.çatlıycam meraktan.inşallah hayırlısı olur.sende son durum nasıl?:1hug:yerimseniben
Saol arkadaşım,ben klomeni 5 ay kullandım şimdi bu ay ilk kez puregon kullandım ve sonuç hüsran adetim erken geldi..Nedensiz infertilite var ben de.Senin neyin vardı?
aşılama olacağım bu ay,sn oldun mu hiç yoksa hep doğal yollarla mı denedin?
İlgin için tekrar teşekkürler..
canım bende beklemedeyim ne yapsam bilmiyorum acaba erkenden kanda baktırsammı
nerdeyse 8 gün var daha saatler bile geçmiyor tarihe bakıp bakıp duruyorum.
Asyacanla meyzeye de üzüldüm :çok üzgünüm:inşallah önümüzdeki ay güler yüzümüz.
Acaba benimde erken gelirmi adetim ara ara adet sancısı vuruyor gidiyor sanki uffffffff
canım ne demek tabi ki birbirimze destek olucaz.olabiliyorsam ne mutlu bana.inşallah bu günler de geçecek ve biz de bebeklerimizi konuşuyor olucaz.dayan tatlım.Allah yardımcımız olsun.eğer aşılama hayırlı sonuca ulaştıracaksa öyle olsun,napalım.bunu sorun etme sakın.ben de senin gibi düşünüyorum bu aşamalara geleceğimi biri söylese masal sanırdım ama başa gelen çekilir,Allahtan gelene razıyız.tüp bebeği filan düşünme şimdi.inşallah o günlere kalmadan dinecek acılarımız bugünleri gülerek anlatıcaz birbirimize inanıyorum canım.Allaha emanet ol.lütfen irtibatta olalım kopmayalım.birlikte ümitlenip birlikte sevini,riz inşallah....kal sağlıcakla...:1hug::teselli:
Rica ederim arkadasim.Ben daha once klomen ted olmustum birincide olmadi yumurta cok buyudu kiste donustu ama kendi kendini atti cok sukur,sonra ikinci,ucuncu derken dr um bir ay ara verdi bor sonraki yani dorduncu kutuda olmustu bebegim.Ama bende dusuk problemi var daha dogrusu bebeklerim besinci haftasinda gelisimi duruyor ve bir kac hafta icinde dusuyor uc hafta once besinci dusugu yaptim inanin boylesi daha kotu vucudum o kadar yiprandiki artik saglik diye bisey kalmadi.Eylul 2008 den sonrada iki ay gonal f tedavisi gordum kloamenin biraz daha kuvvetlisi ama bebek olmadi sonra tedaviyi biraktigim ay bebek oldu ama onuda dedigim gibi uc hafta once kaybettim.Asilama hic yaptirmadim.Puregonu bilmiyorum ama ben fransada yasiyorum birbucuk yildir burada dr klomen ted gordugumu ogrenince gonal f daha kuvvetli dedi Turkiye'de de varmis yumurta acisindan guzel cevap veriyor dr unla bi konus istersen hayirlisi olsun Allah insallah tez zamanda butun isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin canim.Allah'tan umidimizi kesmeyelim.Sabir,sevgi ve dua ile...
canım kalbim seninle,dualarım seninle.pes etmek yok canım.devam edelim sabırla.Allah dualarımızı birgün kabul edecek inşallah.sabır canım.inanır msın çarşıya bi çıkıyorum bütün hamileleri görüyorum dakka başı.sinir oluyorum.özeniyorum.tabi asla kıskanmak deil bu.insan neden ben demek istiyo bir an ama bu suınavım benim diyorum.ben de aynı şeyleri düşünüyorum.acaba ben kötü bir insan mıyım diyorum.sanırım bizimki o duyguyu yaşamayı kuvvetli bi şekilde arzulamaktan kaynaklanıyo.kendini üzme.yalnız değilsin canım.Allah en kısa zamanda hayırlı bi şekilde nasip etsin bebişlerimizi...çok öpüyorum canım,yanında olduğumu unutma olur mu?:1hug::teselli:
mevzey slm canım senın haberını beklıyodum bugunden berı hayırlısı olsun ne dıyelım hersey ALLAH tan bır bıldıgı vardır elbet sakın moralını bozma bak bızde senın gıbıyız beklemekten ve caba göstermekten baska elımızden bısey gelmıyo.unutmakı tedbır bızden takdir ALLAH tan kendını üzmek yok anlastıkmı?
kızlar bişi sorcam ya ben hamile olmadığıma göre göğüs ucumun acıması renk koyuluğu ve arasının açılması neden olabilir kötü birşeymi sizce adete 2 gün kala yapılan test kesin doğrumudur acele cvp kıslar
sağol canım ii dileklerin için bence kendine meşkale bul oyalan benim sivilcem en son ortaokulda çıkardı alnımda kocaman sivilceler var olur inş. acele edip germe kendini bak ben sabırsızlandımda ne oldu keşke hala ümitleniyor olsaydım
canım ilk gebeliğim evliliğimin 1. ayında oldu ki can acısından pek yanıma bile yanaştırmıyordum ve 1 ay düştü.drlar rahatlıkla gebe kalırsın dediler ama sağ yumurtalığımda çikolata kisti 3,5 cm sol da da 4,5 cm basit kist çıktı.tedavi oldum 10 ay geçti ısı takibi klomen falan denedik olmadı.daha çok yeniyiz ancak eşimin işi nedeniyle en az 6 ay,ayda 4-5 gün görüşebileceğiz.bu süreç 1 yıla kadar uzaya bilir.e regl dönemlerine de denk gelirse gebelik şansım 1 yıl daha yok oluyor.bu sırada çikolata kistim büyüye bilir,yayılabilr...eşim hep test zamanı izin problemi yaşıyor???? ben gebelik istemezken çok istekli ama sonra kaçıyor.vallahi bişey anlamadım.bugün gürgan kliniğe gidicem bir de orada baksınlar,eşim ne tesadüf gelemedi. en erken 2 gün sonra gelebilirmiş. ailesi de sanki bende infertilite varmış gibi habire çaba içinde.henüz infertilite teşhisi yok ve çok strese giriyoruz ikimizde.infertilite desinler hemen aşılama ya da tüp bebek çalışması isticem ama o da yok.sanki 10 yıldır infertilite varmış giibyim.dizilerde bebek görünce bile ağlıyorum.iki kez psikolojik gebelik belirtileri yaşadım Allahtan 1er ay sürdü aşermelerim. ne olcak bilmiyorum.Ya asutaycım olur mu öle şey,sen de mi sebepsiz infertiliteydin?Eşin yaptırmadı mı sperm testi?O olmadan pek tedavi başlamaz biliorum ama ben?Hem sorunun kim de olduğuu deil nasıl aşılması önemli şu durumda.ona biraz zaman versen ii olur,hem kendini de kötü hissetme lütfen,Allah'ın izniyle aşılır herşey.Senin sorunun neydi tam olarak?
Haklısın canım bozmamak elde değil ama atlatmaya çalışyorum evet sabır lazım bir gemi dolusu neyse en yakın zamanda allahım fazla ratamadan bize nasip etsin inş. anlaştık üzmek yok böyle arkadaşlar olurda uzun süre üzünülürmü ben yıkılırım diyodum ama çabuk toparlandım
iyiki varsınız kızlar sabah hemen merakla açıyorum ne var ne yok diye.Allahım inşallah hamilelikdede beraber yazışmayı nasip eder.Ne güzel olur mesela hangi biberon iyi,hangi bez rahat.sırnaşık şey asyacan,mevzey,beauty nerdesiniz arkadaşlar:sm_confused:
canım ilk gebeliğim evliliğimin 1. ayında oldu ki can acısından pek yanıma bile yanaştırmıyordum ve 1 ay düştü.drlar rahatlıkla gebe kalırsın dediler ama sağ yumurtalığımda çikolata kisti 3,5 cm sol da da 4,5 cm basit kist çıktı.tedavi oldum 10 ay geçti ısı takibi klomen falan denedik olmadı.daha çok yeniyiz ancak eşimin işi nedeniyle en az 6 ay,ayda 4-5 gün görüşebileceğiz.bu süreç 1 yıla kadar uzaya bilir.e regl dönemlerine de denk gelirse gebelik şansım 1 yıl daha yok oluyor.bu sırada çikolata kistim büyüye bilir,yayılabilr...eşim hep test zamanı izin problemi yaşıyor???? ben gebelik istemezken çok istekli ama sonra kaçıyor.vallahi bişey anlamadım.bugün gürgan kliniğe gidicem bir de orada baksınlar,eşim ne tesadüf gelemedi. en erken 2 gün sonra gelebilirmiş. ailesi de sanki bende infertilite varmış gibi habire çaba içinde.henüz infertilite teşhisi yok ve çok strese giriyoruz ikimizde.infertilite desinler hemen aşılama ya da tüp bebek çalışması isticem ama o da yok.sanki 10 yıldır infertilite varmış giibyim.dizilerde bebek görünce bile ağlıyorum.iki kez psikolojik gebelik belirtileri yaşadım Allahtan 1er ay sürdü aşermelerim. ne olcak bilmiyorum.
canım meraba yeni girebildim nete.valla benim de 5 gün var.dayanamıyorum.bir yandan da korkuyorum yaptırmaya.istersen 3-4 gün kala yaptır da rahatla.sanırım ben bekleyemem o güne kadar.inşallah ümitlerimiz devam eder ve sonuç da iii olur.ben de bir türlü karar veremiyorum.bi, sancı oluyo kesin hastalanıcam diyorum.bi bakıyorum tık yok ah diyorum inşallah hamileyim.nasıl hissedeceğimi bile bilmiyorum.hayırlısı olsun hakkımızda canım.iyi ki varsınız...:1hug:canım bende beklemedeyim ne yapsam bilmiyorum acaba erkenden kanda baktırsammı
nerdeyse 8 gün var daha saatler bile geçmiyor tarihe bakıp bakıp duruyorum.
Asyacanla meyzeye de üzüldüm :çok üzgünüm:inşallah önümüzdeki ay güler yüzümüz.
Acaba benimde erken gelirmi adetim ara ara adet sancısı vuruyor gidiyor sanki uffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?