Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım saol desteğin için,çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok.İlçeye geldim bugün,daha eşime söyleyemedim hasta olduğumu,çok umutlanmıştı kıyamam ona.ii ki sizler varsınız içim yanıo ama rahatlıorum inanın.;Umarım canım bari sen hamile kalmışsındır yaaa.İnan çok istiorum..

Hayallerimizze kavuşsak şöle hayırlısıyla,ara vermek konusunda,bugün hastalandığımda çokk yıprandığımı gördüm ve gidişat tüp bebeğe doğru gidio ve korkuyorumm ya...

Eşim içinde çok üzülüyorum,tedavimin bundan sonraki aşamasında o da olmak zorunda artık,doğal yoldan deneme bitti,o da spermlerini verecek artık,bana enjekte edilecek.Bunları yaşayacağımı asla tahmin edemezdim.Neyse bakalım ii ki varsınız.Allah sabır versin hepimize...Şeniz

Ha birde adetin erken gelmesinin sebebi; bu tur tadavilerde yumurta olustugu icin eger gebelik olmazsa adet birkac gun erken gelebiliyor.

Saol arkadaşım,ben klomeni 5 ay kullandım şimdi bu ay ilk kez puregon kullandım ve sonuç hüsran adetim erken geldi..Nedensiz infertilite var ben de.Senin neyin vardı?
aşılama olacağım bu ay,sn oldun mu hiç yoksa hep doğal yollarla mı denedin?
İlgin için tekrar teşekkürler..

canım ne demek tabi ki birbirimze destek olucaz.olabiliyorsam ne mutlu bana.inşallah bu günler de geçecek ve biz de bebeklerimizi konuşuyor olucaz.dayan tatlım.Allah yardımcımız olsun.eğer aşılama hayırlı sonuca ulaştıracaksa öyle olsun,napalım.bunu sorun etme sakın.ben de senin gibi düşünüyorum bu aşamalara geleceğimi biri söylese masal sanırdım ama başa gelen çekilir,Allahtan gelene razıyız.tüp bebeği filan düşünme şimdi.inşallah o günlere kalmadan dinecek acılarımız bugünleri gülerek anlatıcaz birbirimize inanıyorum canım.Allaha emanet ol.lütfen irtibatta olalım kopmayalım.birlikte ümitlenip birlikte sevini,riz inşallah....kal sağlıcakla...:1hug::teselli:

hayatım bugün mevzey yaptıracaktı.ben ve asyacan perşembe ya da cuma yaptırıcaz inşallah bi aksilik olmazsa.çatlıycam meraktan.inşallah hayırlısı olur.sende son durum nasıl?:1hug:yerimseniben

canım bende beklemedeyim ne yapsam bilmiyorum acaba erkenden kanda baktırsammı
nerdeyse 8 gün var daha saatler bile geçmiyor tarihe bakıp bakıp duruyorum.
Asyacanla meyzeye de üzüldüm :çok üzgünüm:inşallah önümüzdeki ay güler yüzümüz.
Acaba benimde erken gelirmi adetim ara ara adet sancısı vuruyor gidiyor sanki uffffffff

Rica ederim arkadasim.Ben daha once klomen ted olmustum birincide olmadi yumurta cok buyudu kiste donustu ama kendi kendini atti cok sukur,sonra ikinci,ucuncu derken dr um bir ay ara verdi bor sonraki yani dorduncu kutuda olmustu bebegim.Ama bende dusuk problemi var daha dogrusu bebeklerim besinci haftasinda gelisimi duruyor ve bir kac hafta icinde dusuyor uc hafta once besinci dusugu yaptim inanin boylesi daha kotu vucudum o kadar yiprandiki artik saglik diye bisey kalmadi.Eylul 2008 den sonrada iki ay gonal f tedavisi gordum kloamenin biraz daha kuvvetlisi ama bebek olmadi sonra tedaviyi biraktigim ay bebek oldu ama onuda dedigim gibi uc hafta once kaybettim.Asilama hic yaptirmadim.Puregonu bilmiyorum ama ben fransada yasiyorum birbucuk yildir burada dr klomen ted gordugumu ogrenince gonal f daha kuvvetli dedi Turkiye'de de varmis yumurta acisindan guzel cevap veriyor dr unla bi konus istersen hayirlisi olsun Allah insallah tez zamanda butun isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin canim.Allah'tan umidimizi kesmeyelim.Sabir,sevgi ve dua ile...

sağol canım ii dileklerin için bence kendine meşkale bul oyalan benim sivilcem en son ortaokulda çıkardı alnımda kocaman sivilceler var olur inş. acele edip germe kendini bak ben sabırsızlandımda ne oldu keşke hala ümitleniyor olsaydım

Arkadaşım irtibatı koparmayacağız tabiki de ben sizden ayrılamam artık,en büyük desteğimsiniz çevremde.Dilerim herşey hallolur,en kısa zamanda.
Adetimde bi tuhaf,damla damla gelio,ilaçlardan sanırım.
Sen naptın var mı bulantı falan,ya biz olamadık umarım sen hamilesindir canım,dua ediyorum bol bol sana.Şeniz

Puregon göbekten vurulan bi iğne,hormon verio.Aşılamada da aynıları kullanılacak sanırım.ama doktoruma sorarım.Evet sana katılıyorum Allah'tan da umudu kesersek mahvoluruz,o en güzelini,en hayırlısını verir bize inşallah.

Her gün dua ediyorum hepimize,Allah bizi kendine dost edinsin inşallah ve bebeklerimizi versin diye.benneyaptımki

Sağol birtanem bende senin yanındayım ben bugün hastanede karnıburnunda bir sürü bayan gördüm hepsi sıcaktan bayılacak gibiydi o an bende bu kadar olurmuyum bu az kilo almış bu iyice şişmiş diye inceledim herhalde biraz dikkatli bakmış olucamki durup durup bana bakıolardı bellimi ettim acaba çocuk istediğimi gözlerimi hızlı kaçırmak istesemde yakalandım. biz ist. tayin istemiştik çıkmadı kadıköye orda yaşamak nasıl eşim hiç istemeyerek yazmıştı allahtan çıkmadı dio seviniyo. neyse bende öptüm canım ii akşamlar
a.s.

Haklısın canım bozmamak elde değil ama atlatmaya çalışyorum evet sabır lazım bir gemi dolusu neyse en yakın zamanda allahım fazla ratamadan bize nasip etsin inş. anlaştık üzmek yok böyle arkadaşlar olurda uzun süre üzünülürmü ben yıkılırım diyodum ama çabuk toparlandım

kızlar bişi sorcam ya ben hamile olmadığıma göre göğüs ucumun acıması renk koyuluğu ve arasının açılması neden olabilir kötü birşeymi sizce adete 2 gün kala yapılan test kesin doğrumudur acele cvp kıslar

canım kan testi yaptırmıştın sanırım,o kesin die biliorum ama istersen bi daha yaptır bi kaç gün sonra için rahatlasın,hiç belli olmaz...

iyiki varsınız kızlar sabah hemen merakla açıyorum ne var ne yok diye.Allahım inşallah hamilelikdede beraber yazışmayı nasip eder.Ne güzel olur mesela hangi biberon iyi,hangi bez rahat.sırnaşık şey asyacan,mevzey,beauty nerdesiniz arkadaşlar:sm_confused:

aminnn bende olsam aranızda ne olurmu yazışsak o hani gebelerin bölümünde şubat anneleri arasına girsek falan ne güzelll olurrr arkadaşlar hep birbirimiz için dua edelim ben eğer fal bakan halama bakarsam bu ay hamileyim yada bi dahaki ay:teytey:öle dedi hemde erkekkkk

canım ilk gebeliğim evliliğimin 1. ayında oldu ki can acısından pek yanıma bile yanaştırmıyordum ve 1 ay düştü.drlar rahatlıkla gebe kalırsın dediler ama sağ yumurtalığımda çikolata kisti 3,5 cm sol da da 4,5 cm basit kist çıktı.tedavi oldum 10 ay geçti ısı takibi klomen falan denedik olmadı.daha çok yeniyiz ancak eşimin işi nedeniyle en az 6 ay,ayda 4-5 gün görüşebileceğiz.bu süreç 1 yıla kadar uzaya bilir.e regl dönemlerine de denk gelirse gebelik şansım 1 yıl daha yok oluyor.bu sırada çikolata kistim büyüye bilir,yayılabilr...eşim hep test zamanı izin problemi yaşıyor???? ben gebelik istemezken çok istekli ama sonra kaçıyor.vallahi bişey anlamadım.bugün gürgan kliniğe gidicem bir de orada baksınlar,eşim ne tesadüf gelemedi. en erken 2 gün sonra gelebilirmiş. ailesi de sanki bende infertilite varmış gibi habire çaba içinde.henüz infertilite teşhisi yok ve çok strese giriyoruz ikimizde.infertilite desinler hemen aşılama ya da tüp bebek çalışması isticem ama o da yok.sanki 10 yıldır infertilite varmış giibyim.dizilerde bebek görünce bile ağlıyorum.iki kez psikolojik gebelik belirtileri yaşadım Allahtan 1er ay sürdü aşermelerim. ne olcak bilmiyorum.

haaaah söyle toparla kendını evvvel ALLAH sonrada bızler yanındayızzzbende klomene baslayacam bu ay adetımı beklıyorum ama oda gelmıyokı pco var bende de .söktürücüyle adet olcamda 5. gun başlayacamda ooooo yolum uzun yanı ama neden bılmıyorum ılk kez bu ay kendımı daha rahatlamıs hıssedıyorum.hayırlısı artık.:1hug::1hug:

alhan tedavi başladığı zaman bende çok rahattım ama denemelerde stres yaptık olmayacak diyodum eşime senden sebeb diyodum çok gerilmişti dün de hem gülerek hemde ağlayarak sen yaptın dedim oda evet benim şuclu bana kız rahatla dedi bu pco bizim başımızın belası

canım inş. ben çocuğumun şubatta doğmasını çok isterdim babası gibi kova olacaktı inş. 2. çocuğum kova olur (1.yi yaptıkta) tez zamanda seviniriz inş. bugün bir arkadaşın 3 aylık karnındaki bebeğinin ultrason fotosunu gördüm ay herşeyi oluşmuştu çok kötü oldum benim yokkkkk die olur inş. dedim ama neyse kendine ii baka.s.

Asutaycığım eşinden ayrı olman şansızlık.Bende 3 gün ayrıyım tabi daha rahat sana göre,bizimde ilişki günleri hep hafta içine denk gelio,sevk ala ala bi hal oldum,müdüre anlatamıyosunda kaç kez sorun yaşadım.Ben aşılama olacağım bu ay sanırım,seneye okul açılana kadar inşallah hamile kalabilirim yoksa işimden olacağım.Allah yardımcımız olsun arkadaşım.
Bu ay çok ümitliydim,bırak beklemeyi adetim erkenden geldi,tabi ben dumurrr.Allahım sesimizi ne zaman duyar ki?:1rolleyes:

canım meraba yeni girebildim nete.valla benim de 5 gün var.dayanamıyorum.bir yandan da korkuyorum yaptırmaya.istersen 3-4 gün kala yaptır da rahatla.sanırım ben bekleyemem o güne kadar.inşallah ümitlerimiz devam eder ve sonuç da iii olur.ben de bir türlü karar veremiyorum.bi, sancı oluyo kesin hastalanıcam diyorum.bi bakıyorum tık yok ah diyorum inşallah hamileyim.nasıl hissedeceğimi bile bilmiyorum.hayırlısı olsun hakkımızda canım.iyi ki varsınız...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…