ah canım.Allah kolaylık versin.işin zormuş.hadi inşallah pazartesi güzel haberler verirsin bize.çok merak ediyorum canım.inşallah o dediğin yumurtlama mevsimi hepimizi vurur da hiçbirimizin karnı, kucağı boş kalmaz...dualarım seninle...:1hug:yerimsenibenslm canım nerde olayım benim okulum yatılı bu gönül köprüsü projesinden dolayı 2günüm berbat oldu nöbteyim walla bende aynı meraktayım ara ara yazıları kontrol ediyom ama görmedim yazdığınızı pztsi dok gidiyom o zaman öğrenicem bir daha test yapmaya korktum dok gitme fikride korkutuyo canım inş. herkes herkesi mutlu eder bu ay bu ay döllenme zamanı gerek çevremde gerekte burada çok haber aldık nş. boş gün çıkmaz öğrenir öğrenmez aklımdasınız haber vericema.s.
canım sen de mi puregon kullanmıştın bu ay?
ben 16 haziran da bekliorum adetimi..
Hadi hayırlısı arkadaşım,umarım hamilesindir,biz de beauty ile cuma yaptıracağız,umarım pozitif çıkar.Ağrın sürekli mi ara ara mı?
asyacan ağrım sürekli değil ara ara birde göğsümün uçları hep çıkıyor bu günlerde ucuna dokunamıyom acıyo hiç böle olmamıştım bilmiyom kendimi dinlemiyom ama bariz oluncada görmezlikten gelemiyom sizdede oluyomu ayrıca canım yaşadıkların beni çok etkiledi böyle olaylar duyuyodum ama inanamıyodum nasıl olurda anne vazgeçer bilmiyorum geçerli sebebleri vardır belki bilemem ama çektiklerine göre acılara sığınmayarak çok güzel insan olmuşsun seni tebrik ederim şimdi bu ne demek dicen ilk önce ii insan olmak çok önemli bana göre Allahım başka sıkıntı vermez inş.
canım ben geçen yıl haziranda ilk seferde hamile kaldım,düştü.5-6 ay ara verdik.sonrasında 5 aydır da deniyoruz olmuyo.bende prolaktin sorunu var.ilaç alıyodum bitti.bakalım bu ay nolacak?bu ay da olmazsa çok kötü bunalıma giricem sanırım...pcolu bi arkadaşım var.dr ona kilo vermesini söyledi.ayrıca onun diğer hormonlarında da sorun var.sanırım önce onları halletmesi gerekiyomuş.pco inşallah engel değildir canım..bu ay hamilelik haberini kim verse kendim gibi sevinicem.ben ümidimi yitirmeye başladım.inşallah sizler güldürün yüzümüzü canlarım...:1hug::çok üzgünüm:asyacan ve beauty siz ne zamandır bebek için uğraşıonuz söylemişsinizdir belki ama ben kaçırmışım bende pco var pcolu olupta hemen hamile kalan varmı bildiğiniz
canım ben geçen yıl haziranda ilk seferde hamile kaldım,düştü.5-6 ay ara verdik.sonrasında 5 aydır da deniyoruz olmuyo.bende prolaktin sorunu var.ilaç alıyodum bitti.bakalım bu ay nolacak?bu ay da olmazsa çok kötü bunalıma giricem sanırım...pcolu bi arkadaşım var.dr ona kilo vermesini söyledi.ayrıca onun diğer hormonlarında da sorun var.sanırım önce onları halletmesi gerekiyomuş.pco inşallah engel değildir canım..bu ay hamilelik haberini kim verse kendim gibi sevinicem.ben ümidimi yitirmeye başladım.inşallah sizler güldürün yüzümüzü canlarım...:1hug::çok üzgünüm:
meyzey sen çok büyük ihtimalle hamilesin arkadaşım,çoookkk güçlü hissediorum,ya uma rm yanılmam..canım br kere hamile kalmışsın niye üzülüyonki bence sen daha şanslısın bana göre prolaktin hormonundan dolayı arkadaş 1 kere ilaç kullandı şimdi hamile ben inanıyorum inş. bu ay benim göğüslerime dikkat ettim acıyo uçları vede ıslaktı neden acaba biliyomusun
canım çok sağol.ne hayatlar var dedim hayatını okuyunca.Allah yardımcın olsun.ve gönlündekini biran önce versin inş. canım.Allah sendenrazı olsun iii ki varsın.sağol desteğin,ilgi ve alakan için.tamam söz taopluycam kendimi.sen de üzülme tamam mı?inşallah gönlümüze göre hayırlısından verir rabbimiz.kendine iii abk ve Allaha emanet ol canım arkadaşım...:1hug:
merhaba arkadaşlar,
benim bu aralar canım sıkkın o ne denle pek nete girmiyorum.sanırım stresten eşim tedavi sonunda huysuzluk yaptı ve ilişkiye girmek istemedi.ankara ya geldim gürgan klinikten salı gününe randevumuz var ama eşim iznimi ayarlayamam dedi ve gelmedi.şimdiye kadar dr lar çikolata kistin var ama şuan gebeliğe engel görünmüyor dedi,evlendiğimiz ay gebelik yaşadım,düştü.bir daha da olmadı.aradan 11 ay geçti.sanırım eşim kendinde sorun var diye düşünüyor ve bir haftadır ne doğru dürüst arıyor ne de başka birşey.konuşmak istediğimde hiiç bişey yok diyor.çok canım sıkkın çook. inşallah sizler bebek sahibi olursunuzda o na sevinirim hiç olmazsa. güzel günlerde görüşmek dileğiyle
mevzey pco lu olup bende daha iyi yumurtlamaye sahip olan bir arkadaşım var nerden biliyorum dersen hormon tahlilleri bunu gösteriyor.Kendisi 5 sene uğraşmış ama aşılama dahi yapılmamış yani öyle ilaçla felan ve en sonunda kortizonlu tedaviyle 3 ay içimde hamile kalmış şuan 6 yaşında ikiz oğulları var.Yani hiç umutsuzluğa kapılma canım inşallah sende hamile kalacaksın birgün Allahın izniyle.
arkadaşım umarım hamilesindir,inan tüm kalbimle dua ediyorum hepimize.İnşallah olur,yumurta ağrın konusunda bişey diyemeyeceğim çünkü bi fikrim yok.Haberlerini bekliorum doktordan sonra yaz mutlaka.kızlar sağdaki yumurtadan olan bebek kız soldaki erkek oluyomuş doğru olduğunu bilen varmı %70 sağ %30 sol yumurta çalışıyomuş bu oran böyleyse kadın nüfüsunun neden fazla olğuğu oratya çıkyor bilmem kendimce bağlantı kuruyom işte ne dersiniz
asyacan kendi negatif çıkan kan tahlillerimden alıntı yapıyorum.
5-50 ......................0,2-1 haftalık
50-500.......................1-2 haftalık
100-5000......................2-3 haftalık
500-10000....................3-4 haftalık
1000-50000....................4-5 haftalık
10000-100000...................5-6 haftalık
10000-100000...................8-12 haftalık
15000-200000...................6-8 haftalık
Biraz karışık ama bende analamadım zaten:sm_confused: seninde bebişinheralde 50-500 arası birşeydir sanırım, umarım .
ii dileklerin için sağol cicim benim yumurtamın oluştuğunu bu ay öğrendim belkide kendimizce denerken yumurtlamıyordum kloman verdi doktor sağ tarafta 1 yumurta oluştu büyüme hızını beğenmedi yumurtan tembel dedi 19. gün 22mme ulaşmış endometriumda9,5 mm olunca herşey süper dehşetle gebelik beklioz dedi ama ben pek ümitlenmek istemiom başta endometrium inceliği var olursada düşebilir demişti ama o gün ne olduysa kalınlığı ii bir noktaya ulaştı çok şükür prengly 5000 iğnesini verdi 3 gün sonra tekrar gel dedi baktı innfilak etmiş yumurta dedi yarın gidiyorum bakalım olmassa yıkılıcam gibi gelio ama Allah aratmadan versin cümlemize inş. bekarken böyle şeyler yaşayacağımı bilsem kendime daha dikkat ederdim nasip işte .Bişey sorucam benimde sorularım bitmiyo benim yumurtam sağdaydı ara ara solda ağrım var neden olabilir acaba tuhaf gelio sanki sağda olması gerekiomuş gibifisfisfis
kızlar sağdaki yumurtadan olan bebek kız soldaki erkek oluyomuş doğru olduğunu bilen varmı %70 sağ %30 sol yumurta çalışıyomuş bu oran böyleyse kadın nüfüsunun neden fazla olğuğu oratya çıkyor bilmem kendimce bağlantı kuruyom işte ne dersiniz
Bunu nerden okudun yada duydun canım çok merak ettim. Hem iyi de genlerde belirleyici olan erkek spermi, zaten bu kız-oğlan meselesi yeni yeni bizden çıkmıştı aman gözünüzü seveyim bundan da bizi sorumlu tutmasınlar gene. Tuttururlar gene erkek istiyoz diye. Aman ha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?