Aşılama Ovitrelle-Klomen tedavisi görenlerin paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ah canım benim.sağol desteğin için.sizler de olmasanız zaten hiç çıkamıycam bunalımdan.aslında haklısın.ne kadar kaybetsem de hep küçük bi umut var.ben sadece kendimi kötüye hazırlıyorum.inan bana pozitifi görürsem sürpriz olacak.evet gerçekten Allahın ol demesi,onun dilemesi gerekiyo...bizim istememiz yetmiyo canım...dualarını bekliycem..senden de güzel haberler gelir biran önce inşallah...:1hug:

canım,doktorun biri bana önceden hamile kalmanın bi alakası yok dedi.önemli değilmiş.yani tekrar hamile kalman garanti değil dedi.inşallah inancın doğru çıkar canım.bana çok destek oluyosun.çok sağol..yerimsenibenprolaktinim geçen ay düştü benim ama yine hamilelik oluşmadı tatlım.bakalım nolacak bu ay?ben de senin hamiş olduğunu düşünüyorum canım.göğüslerinin acıması ondan bence.hadi hayırlısı.yarın lütfen inşallah güzel haberi erkenden ver bize de valla çatlıycam..yerimsenibenbenim de ilk hamileleiğimde göğüslerim çok acıyodu.ıslaklık da prolaktinin yükseliyodur yani süt hormonun salgılanıyodur bence.tabi bu hamilelikte iiii bişey korkma...inşallah ümitliyim senden hadi öpüyorum canım.:1hug:

arkadaşım,testte beta hcg hormonuna bakılıyo evet.en az 10 çıkması gerekiyo.aslında zaten sonuç kağıdında hem senin değerlerin yazıyo hem de haftalara göre olması gereken normal değerler yazıyo.sen oradan anlayabilirsin.ben 3-4 defa yaptırdım.valla dayanabilirsen yaptırma ama hiç sanmıyorumyerimsenibençatlarız dostum..ya benim de bi belim ağrıyo bi karnım.çözemedim bu işi.hangi belirti neyin işareti kafayı kırıcam düşünmekten.bu arada 12si perşembe.gel cumayı beklemeyelim.ben perşembeyi zor getiricem..:1rolleyes:ne dersin?öptüm canım Allaha emanet ol..:1hug:

canım çok üzüldüm üzgün olmana.dert etme.erkekler bizim kadar rahat değil.onlar içine atmayı tercih ediyorlar.benim eşimde stresli olduğunda bişey yapamıyoruz inan bana.biz sadece biz üzülüyoruz sanıyoruz ama onlar erkekliklerine bişey oluyo sanıyorlar.benim eşimde aynı.yalnız değilsin tatlım.üstüne gitme derim.kendini de üzme vesveseye kapılma canım.morale ihtiyacımız var.onlar vermiyorsa biz moral oluruz birbirimize..yerimsenibenAllah yardımcın olsun.bak ben de aynı durumdayım.benim de düşükten sonra olmadı bebeğim.bunalıma girsem de sizlerle mutlu olyorum,moral buluyorum.kendine dikkat et.en kısa zamanda Allah dileğine kavuşturur inşallah canım.öpüyorum..:1hug:

Şeniz
Arkadaşım vallahi heyecan mı korku mu bilmiorum?ama yaptıracağız kararlıyım ben,istiorum yaptıralım,fakat ben perşembe yaptıramam çünkü o gün akşam 7 gibi konya merkezde oluyorum,ilçede de kan testi yok.Sen yaptır perşembe ben de cuma yaptırırım nasılsa olan oldu artık.
Vallahi arkadaşım ben artık belirti falan ayırtedemiorum ara ara ağrıo o kadar,bi de göğüslerim şiş başka da bi numara yok..İnşallah gelmiştir bebeşlerimiz artık da bizde rahat ederiz..Şeniz

asyacancım nerelerdesin,görüşemedik.ya senden özür dilemek istiyorum.knedi sorunlarıma aşırı dalmış olduğum biranda bana verdiğin desteğin hassasiyetini anlayamamışım.lütfen beni bağışla canım.önceki yazışmalarımızı okudum da yaşadıklarını bana moral olsun diye yazman ve beni umutlandırmaya çalışman çok inceydi.ama ben müthiş bi kabalık etmişim.yeni vardım farkına.yaptığım yorum tam bi saçmalık.nolur kusura bakma.ben evlatlık olma konusunda ne diyeceğimi bilemedim.hassas bi konuydu ve deşmek istemedim sorularla.Allahtan güzellikler diliyorum canım.kabalığımı bağışla..seni incitmemek için saçmalamışım resmen.dualrım seninle...:1hug:

-Mide bulantısı...............................................
2-Baş dönmesi................................................
3-Tansiyon düşmesi.........................................
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık..................
5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP...........
6-Kirpiklerin karışması …..........
7-Bel ağrısı…………........................................
8-Akıntı artması.............................................
9-Göğüslerde hassasiyet................................
10-Göğüslerde şişme......................................
11-Göğüs uçlarının acıması……….................…
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ........
13-Sık idrara çıkma……………………............……
14-Uyku hali.....................................................
15-Halsizlik.......................................................
16-Ağızda kuruluk………….…………....................
17-Ağızda metal tadı hissetmek........................
18-Dudakların fosur fosur olması......................
19-Göz bebeklerinin büyümesi..........................
20-İdrar kokusunda değişme..........................
21-Kokulara aşırı hassasiyet ………………….......
22-Gazlı olmak ……………………....................…..
23-Mide yanması...............................................
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi…………………...…
25-Bel kalınlaşması………………………............
26-Adet gecikmesi.............................................
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme.............
28-Mide kazinmasi-cok acikma..................

.........Bakın ne buldum
bunlar adet öncesi
en erken gebelik belirtileriymiş

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben kan testi yaptırdım 3te alıcam heyecandan ölüyom dok muayne etmedi etmelimiydi acaba günüm geçmedi gerçi:1no2:
vallahi sabahtan beri girip çıkıyorum nete senden haber var mı diye.okuldan döner dönmez de açtım bilgisayarı.senden çok merak ediyorum valla canım ya.hadi inşallah pozitiftir de ilk güzel haberi senden almış oluruz.dua edicem canım.merakta bırakma....:1hug::teytey:

Kızlar nerdesiniz bugün ne zaman yapacaktınız testinizi.
hayatım bugün mevzey yaptıracaktı.ben ve asyacan perşembe ya da cuma yaptırıcaz inşallah bi aksilik olmazsa.çatlıycam meraktan.inşallah hayırlısı olur.sende son durum nasıl?:1hug:yerimseniben

hayatım bugün mevzey yaptıracaktı.ben ve asyacan perşembe ya da cuma yaptırıcaz inşallah bi aksilik olmazsa.çatlıycam meraktan.inşallah hayırlısı olur.sende son durum nasıl?:1hug:yerimseniben

canım size kötü bi haberim var 1 saat önce hasta oldum,neden erken geldi anlamadım,en az 5 günü vardı ya,Öleceğim üzüntümden,sanırım bırakacağım bi süre tedaviyi,artık tahammülüm kalmadı,çoookkk kötüüyyüüümmm çookkk...
Umarım siz hamilesinizdir,meyzey ve senin günün yakındı bildiğim kadarıyla,sizlere dua edeceğim,dilerim hüsrana uğramazsınız.Sevgiler...

kızlar testin sonucunu aldım malesef 2 çıktı artık tahammülüm kalmadı ilk denemeydi ama bu ay çok eziyetli geçti asyacan üzülme canım ben dua ediyom adet olayım diye bide gecikirse onuda sters yapıcam ama rahat rahat taşınabilirim tek ii tarafı bu öğrenir öğrenmez yazmak isterdim ama anca bu vakte toparlandımsenağlama allahım herkese hayırlısını versin ama eşim çok ii görünüyodu kesin bir gün olacak ben biliyom sen boşuna üzülüyon diye 2 saat boyunca teselli etti şükürler olsun böyle bir eşim var

ay canım ya.üzüldüm ya valla.nolur üzülme canım.hayırlısı demekten başka bişey gelmiyo elimden.nolur pes etme.sen benden de güçlüsün.inanıyorum ki zorlu bi sınavdan geçiyoruz.mevzeyin de negatifmiş.çok üzüldüm ya.besmeleyle açtım neti.inanaın ne diyeceğimi bilemiyorum.gözyaşlarıma hakim olamıycam arkadaşlar.ümitlenmek çok kötü.sanırım ben de hastalanıcam.hepimiz adına çok üzgünüm....ben de bırakmayı düşünüyordum ama sen bana moral vermiştin,güç vermiştin.lütfen pes etmeyelim.ben de ümitli değilim.ama nolur yeniden deneriz.sınavımız buymuş canım.biliyorum çok zor çok...ama topla kendini arkadaşım.canın sağoldukça ümit devam eder.kendine iii bak,kaldığımız yerden devam,bize durmak yakışmaz...:teselli:

canım ilk denemenmiş.nolur üzülme.asyacana da çok üzüldüm.birlikte test yaptırma hayali kuruyoduk.ama sanırım ben de hastalanıcam.üçümüz adına da çok üzülüyorum.ama nolur pes etmeyelim.her şerde bir hayır var deyip sınavımızı vermeye çalışıcaz.inşallah bir an önce adet olursun da bari o sıkıntı olmaz ve yeni bir dönem başlar inşallah.canım inanın ikinizin de yanındayım.belki iii ifade edmiyorum ama kaşbim dualarım seninle ve asyacanla.....Allaha emanet olun..böyle bir eşin olduğu için Allah şükret canım.onun desteği çok önemli..inşallah gelecek ay üçümüz de yeni umutlar yeşertip yeniden bebişlerimizi bekleriz.Allah daha beterinden korusun..canını sıkma tatlım.öpüyorum çok:teselli::a015:

merhaba kizlar.Bu sayfaya ilk defa bugun girdim.Gercekten testi negatif cikan arkadaslara cook uzuldum sizleri o kadar iyi anliyorumki cunku ayni yollardan defalarca gectim ve su an yedi yillik evliyim ama...Klomenle ilgili sanirim birer defa falan bu tedavi uygulanmis sizde sizi bilgilendirmek istedim cunku ben bu tedaviyi bir yil boyunca oldum.Ilk bir ay yumurta olusmadi.2. kutuda yumurta olustu fakat bebek olmadi.3.kutuda da ayni sekilde sonra dr bir ay dinlen dedi ve 4. kutuda Allaha sukur sonucu almistik yani hamile kalmistim yani pes etmeyin olmazsa ikinci de olmazsa ucuncude insallah olacaktir ama benim malesef dusuklerim oluyor. Bunun icin kaybetmistim hatta bes tane dusuk yaptim ama bunu klomenle ilgisi yok sonucu merak edersiniz diye yazdim.Asla pes etmeyelim insallah birgun hepimizin bebisleri olur.Ben bu yilda gonal- f kullandim ama iki defasindada yumurtalar cok guzel olustu fakat bebek olmadi ama suda ilginc ben ne zaman tedaviye ara verdiysem hamile kaldim hayirlisi insallah herkes icin.Allah yardimcimiz olsun sabirrrrrr....

canım çok sağol desteğin için bence kendini gayet ii ifade ediyosun senin ve asyacan ın çok samimi olduğunuz anlaşılıyo pes edeyim diyom etmeyeyim diyom karma karışık oluyom benimde dualarım sizinle tahminimden daha ii toplandım ama bilmiyom sizde oluyomu bir yakınım hamile kalsa üzülüyorum nie benim yok die ben kötü birimiyim acaba bizim gibi bir arkadaşım hamile kaldığını söylediğinde (eşi eşime)ben çok ağladım ben ne yaptımda bundan mahrumum die bilmiom rabbim ilk önce güç takat ve sabır versin başka türlü olmas

canım çok sağol moral oldun bana ama nasıl sabrettin bu kadar sanki benim başka çarem varmış gibi benim tüplerime bakılmadı belki ondandır diyom dok 3 ay böle denicez dedi olmassa başka yerde baktırcam tüplerime kendine ii bak bay

merhaba canim rica ederim yardimci olabildiysem ne mutlu bana.Insallah tuplerinde bir problem yoktur tabiki ama diger yazimda da dedigim gibi sabirla tekrarini deneyeceksin.Gercekten cok zor mesela ben uc hafta once besinci dusugumu yaptim zaten iki ay hamilelikte surekli dr daydim bide simdi uc haftadir surekli yani anlayacagin yedi yildir hep ayni ama napalim sabretmekten tahammul etmekten baska caremiz yok.Allah'imiza dua edecegiz ve sabir dileyecegiz insallah.Hamile haberi aldigindaki duygularina gelince;inan bende saniyordumki tek ben oyle dusunuyorum hatta dedigin gibi bazen kendimi sorguluyorum "ben kotu birimiyim" diye ama bu normal bir psikoloji oldugunu dusunuyorum cunku yasadigimiz seyler kolay seyler degil sonucta.Allah hepimize kolayliklar ve sabirlar versin insallah...

merhaba canim rica ederim yardimci olabildiysem ne mutlu bana.Insallah tuplerinde bir problem yoktur tabiki ama diger yazimda da dedigim gibi sabirla tekrarini deneyeceksin.Gercekten cok zor mesela ben uc hafta once besinci dusugumu yaptim zaten iki ay hamilelikte surekli dr daydim bide simdi uc haftadir surekli yani anlayacagin yedi yildir hep ayni ama napalim sabretmekten tahammul etmekten baska caremiz yok.Allah'imiza dua edecegiz ve sabir dileyecegiz insallah.Hamile haberi aldigindaki duygularina gelince;inan bende saniyordumki tek ben oyle dusunuyorum hatta dedigin gibi bazen kendimi sorguluyorum "ben kotu birimiyim" diye ama bu normal bir psikoloji oldugunu dusunuyorum cunku yasadigimiz seyler kolay seyler degil sonucta.Allah hepimize kolayliklar ve sabirlar versin insallah...

canım kalbim seninle,dualarım seninle.pes etmek yok canım.devam edelim sabırla.Allah dualarımızı birgün kabul edecek inşallah.sabır canım.inanır msın çarşıya bi çıkıyorum bütün hamileleri görüyorum dakka başı.sinir oluyorum.özeniyorum.tabi asla kıskanmak deil bu.insan neden ben demek istiyo bir an ama bu suınavım benim diyorum.ben de aynı şeyleri düşünüyorum.acaba ben kötü bir insan mıyım diyorum.sanırım bizimki o duyguyu yaşamayı kuvvetli bi şekilde arzulamaktan kaynaklanıyo.kendini üzme.yalnız değilsin canım.Allah en kısa zamanda hayırlı bi şekilde nasip etsin bebişlerimizi...çok öpüyorum canım,yanında olduğumu unutma olur mu?:1hug::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…