canım öyle düşünme kalk elini yüzünü yıka toparlan..bu dünyada herkesin imtihanı farklı oluyor..bizimde sınavımız bu..ne yapalım ..bizlere yakışan isyan değil tevekkül etmektir..inan rabbim vermiyorsa en hayırlı zamanda vereceği içindir..her olumsuzlukta yılmak yıkılmak olmaz..kendimizi toparlayıp bir daha ki aya daha tedbirli girmeliyiz..kuran okumayı biliyorsan aç duha ve inşirah surelerini oku rabbim gönül rahatlığı versin..herşey allahın ol demesine bakıyor..rabbim için hiçbirşey zor değil..dr şu bu baha ne önemli olan rabbimizin istemesi..çokca duat et,gönülden yine iste rabbim icabet edecektir..
şimdi üzülüp bizleri de üzme bi tanem..iyi olmaya çalış...
4 taneden ikisi13mm olmuş 2 dene yani kız adet gelmesinin ters,i gelmemes demek kız çocukta emzırmışsn allah hayır etsin
inşallah tutar canım ya emzırdıgım daha önceydı ya dun aksamkı gercek gıbıydı sankı ya ahhhhh ahhhhhhhh
ozaman hersey daha guzel olurdu ya
haftaya bugun gelcek canım 30aralıkta oldum saymadıgımdan unuttum ya kac oluyo 9 mu
bbbz canım sen nasıl bir tedavi görmüştün,hamilesinya ondan soruyorum:)
evet canım ya az kaldı valla ya dua edın nolurr
korkuyorum artık ya
korkma kızz bende korkuyorum vala artk korkar olduk kork korkk
ayyy canım ya keşke bu tedavi sonucu hamile kaldım diyebilseydim ama canım bende içimde kalmasın diye takvim yaptım ama bu ay aşılama yapıyorum
evet ya senide anlıyorum benım olacagımda o inş. artık bu ay bıter bu cabalarıımız kavuşuruz bebışlere
((((( canım benim ya inş.biran önce gerçek olur bu takvim,ilk kez mi aşılama olacaksın?
evet yaa kız dr.sordum dün büyüyo çatlıyo neden olmuyo diye döllenmiyo bazen döllense bile yerleşmiyor dedi demk oluyoki rabbimin istemesine kaldı vala bizlerde dualara kaldık
inşallah olur canım ya nuray kırmızı kartı görunce benımde hevesım kırıldı ya sevınmıştım hamış dıe bu arada benım takvımı gören hamıle sanıyo baska topikte kımısı hamılelerı gorunce umut oluyo demış bende bısey demedım artık
kız özelimede üç dört arkadaş yazmış hayırlı olsun kistinle nasıl hamile kaldın hangi ilaçlrı kullandın diye açıklamasını yapıyrum tabii kız biz bu durumda sahtekarmı oluyoruz yoksa gariban mı oluyoz biraz takvime olan hırsım geçti dyebilrm nuraya allahta şahit çok üzüldüm diyecek söz bile bulamadım çünkü onun yaşadıklarını ve şuan içinde bulunduğu umutszluğu tahmn edebiliyorm
insanın yılıldığı an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?