zeynep gordun mu canım
yok canım görmedim
neden bulamadın mı gı
okudum canım konu sahibi yazmış kız bolca dinlen demiş bizim merveye şimdi ben nasıl dinlenecemki olursa herşekil olur
olsun canım ya sen yınede dıkkatlı ol fazla yorucu seyler yapma
aman şans kısmet meselesi okadar koruduk kendimizi ne oldu hiç birsey
doğru söyluyorsun nasıpse olur hayırlısı artık bende asılama dıcem doktoruma bakalım ne dıcek ne kadar isteyecek
akşam arıcam yarına basla derse iğneye baslıcam yıne
muaneszmi başlıycan kız birde ben 3.günü başlamıştm iğneye
ben hep ikinci günü basladım canım ya ne farketcek her ay 2.gunu gıdıp akşamına iğneye baslıyodum yarın gıdemeyecegıme gore basla derse baslarım muayene olsamda dıyecegı bellı catlamış dıcek
kızzzzz burcuuuuuuu anam şu yazıların puntosunuda büyütemedimki gözükmüyo yazdıklarım bacım benim duamıda senin yapmanı istiyorum ne dersin kaç oldu yazıyom bi cevap vermedinya daha küsmüyüz ayyy yoksa
Kiz kusmuyduk ben niye hatirlamiyorym
Tabiki yaparim canim bu hafta sanami okunacakki.. kizim uyuyunca bende yatmisim kac saattir uyuyup kalmisim dun gecem berbatti kizlar uyuyordum bi hapsurdum sag kasigimda bebisi hissettim once siZladi sonra muthis bir agri girdi resmen ayakta dogrulamadim iki buklum wc ye gittim yarimsaat belkide fazla agri kasiklarimda oldu sonra afedersiniz biraz buyukabdestimi yaptiktansonra hafif rahatladim sonra uyumusum gunduz olsayddi kesin dr gidersim feci sanciydi..sabah dr aradim gebelikte bagirsaklar kasiklara baski yaptigindan boyle agrilar normalmis kanama olmadigi surece bende bugun hic yataktan kalkmadim diyebioirim
burcucum sende adet zamanı kabızlık oldumu veya şuanda varmı
Yokcanim olmadi ..
kızlar moralım cok bozuk bugun dr.gıttık tedavıye 2 ay ara verdı esımın spermıgrom sonucları kotu cıktı bu sekılde dogal yollardan olma olasılıgı cok duşuk dırek asılama yada tup bebek onerdı ı p.tesı urologa gıdcek bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?