Gunaydin canlar evet canim yaptirmistik ozaman iyiydi uzerinden 1 yil gecti ve sonuclar simdi kotu dr.olabilecegini soyledi kimi erkeklerde isterse 5 cocugu olsun sonrasinda boyle olabiliyomus sans iste ilk once bende prolaktin sorunu vardi esimde bisey yoktu simdi bende hic bi sorun yokesimde var nasibimiz boyleymis sizde uzun bi zaman gwctiyse eslerinize yaptirin kizlar ne olur ne olmaz tabiki once dr.danisin
kızlar ben çarşamba öğleden sonra iğnemi oldum perşembe akşam ve cumartesi akşam ilişki oldu çokmu az.herzaman olduğu gibi bu önemli günlerde hep eşimle kavgalıyız zaten evliliğimizin ilk zamanlarıntan itibaren eşimin biraz sıkıntıları var ilişki konusunda çok şükür biraz aşmıştık ama bu dönem hep stresli oluyoruz yinede. bilerekmi yapıyo ya diyorum bazen kafayı yiyecem valla.nasipse herşekil olur diyorum bazen ve böyle rahatlıyorum.
kızlar arada kasık ağrım dışında hiç bi değişiklik yok şimdilik birde yapış yapış şefaf akıntı parçası düşüyo bende hergün bilgi vericim canlr size
benıde yarın caagırdı bakalım ne dıcek ığneyı kullanma muayene olmadan dedı ya
selam bayanlarr sıkıcı bir pazardan selamlarrr
kız keşke birde üstüne görsenkeşke bı mucize olsada hamılesın dese yaaa
selam bayanlarr sıkıcı bir pazardan selamlarrr
bebek istiyomm
uyanık seni en güzelinide istiyon bebeğin olacak canım olacak allahın iznyle
nasılsınız kızlarr akşama misafirim var anca yenı kıçımı yere koyabıldım çok yorulduuuummmm
ihikk bizdde yemeke davetliyiz kıçımı hiç kaldırmadım sabahtan beriii
okadar görün dedim sana demi inş.senin için hayırlı oluryarıyılda memleketime gitmek istemiyorumamaann bu ay ara verecektim o dediğine gideceğim karar değiştirdim bir haftaya adet olurum...iğneye geçerim herhalde 3 klomen kullandım ya
nasılsınız kızlarr akşama misafirim var anca yenı kıçımı yere koyabıldım çok yorulduuuummmm
merve kız değişiklik varmı nasıl gidiyo aşılamadan sonra akıntın oldumu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?