ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

gunaydın kızlarrrrrr bır sey soracam lütfen cevağlarmısınız? ben en son 17 aralıkta adet oldum. adetlerım duzensız 2 ayda bır oluyorum. ama ayın kacını bekleyım ıdrar testı ya da kan testı ıcın?????????? gercı 21 ocakta doktora gıdıcem

kızlar ben çarşamba öğleden sonra iğnemi oldum perşembe akşam ve cumartesi akşam ilişki oldu çokmu az.herzaman olduğu gibi bu önemli günlerde hep eşimle kavgalıyız zaten evliliğimizin ilk zamanlarıntan itibaren eşimin biraz sıkıntıları var ilişki konusunda çok şükür biraz aşmıştık ama bu dönem hep stresli oluyoruz yinede. bilerekmi yapıyo ya diyorum bazen kafayı yiyecem valla.nasipse herşekil olur diyorum bazen ve böyle rahatlıyorum.

üzülme canım ya daha önce yaptırmamışmıydınız tahlıllerı:44:

Gunaydin canlar evet canim yaptirmistik ozaman iyiydi uzerinden 1 yil gecti ve sonuclar simdi kotu dr.olabilecegini soyledi kimi erkeklerde isterse 5 cocugu olsun sonrasinda boyle olabiliyomus sans iste ilk once bende prolaktin sorunu vardi esimde bisey yoktu simdi bende hic bi sorun yokesimde var nasibimiz boyleymis sizde uzun bi zaman gwctiyse eslerinize yaptirin kizlar ne olur ne olmaz tabiki once dr.danisin

gunaydın iğnden sonrakı 14.gun kan testı yapabılırsın daha erken bellı olmaz bekle bıraz daha cok acele edıyosun

hakkınazda hayırlısı olsun öncelikle.bizde 1.5sene önce yaptırmıştık iyiydi acaba yinemi yaptırsak.

anladım canım bızde tekrardan yaptırmayı duşunuyoruzda o yüzden sordum hayırlısı üzülme canım ya bak bizimde olmuyo asılama isteyecegıım bende

Canim bence gununu bekle 17 ocak adet duzensizligin icin tedavi gormuyomusun once onu cozmeniz lazim

gunaydın kızlarrrrrr bır sey soracam lütfen cevağlarmısınız? ben en son 17 aralıkta adet oldum. adetlerım duzensız 2 ayda bır oluyorum. ama ayın kacını bekleyım ıdrar testı ya da kan testı ıcın?????????? gercı 21 ocakta doktora gıdıcem

oluruna bırak bence ben iğne oldugumda 4 gun ilişki olmuştu ama adet olddum vaktı zamanı gelmişse olur zten

anladım canım bızde tekrardan yaptırmayı duşunuyoruzda o yüzden sordum hayırlısı üzülme canım ya bak bizimde olmuyo asılama isteyecegıım bende

Canim yaptir ben okadar zaman bosuna ilac igne kullandim bu kadar uzulup agladim simdi direk bunu yaptircsz hayirlisi benimde kaderim biyleymis

oluruna bırak bence ben iğne oldugumda 4 gun ilişki olmuştu ama adet olddum vaktı zamanı gelmişse olur zten

öyle tabiki hayırlısı herşeyin.benim ilk tedavim olunca çok stres yapıyorum işte buarada sen iğneden sonra kaçıncı günde adet oldun canım.

Canim yaptir ben okadar zaman bosuna ilac igne kullandim bu kadar uzulup agladim simdi direk bunu yaptircsz hayirlisi benimde kaderim biyleymis

yarın gıdecegım işte doktora o zaman söyleyecegım hepimiz aynı durumdayız canım ya elimizden hiç bişey gelmıyo

öyle tabiki hayırlısı herşeyin.benim ilk tedavim olunca çok stres yapıyorum işte buarada sen iğneden sonra kaçıncı günde adet oldun canım.

ben normalde iğneden sonrakı 16.gun adet olurdum bu ay 13. gun oldum bu ay erken geldı boşuna stres yapma sonra olmazsa uzulursun oluruna bırak heerseyı herkeste ilkte tutmuyo kı benim 6.iğneyı gectı

gunaydın iğnden sonrakı 14.gun kan testı yapabılırsın daha erken bellı olmaz bekle bıraz daha cok acele edıyosun

cnm ıgneyı 31 aralıkta vuruldum ılıskıye 2 ocakta gırmıstık. ıgneden sonra bugun 13. gun. zaten ıkı gun once kan verdım doktroum daha bellı degıl dedı progesterona bakmıs ama sayıyı demedı bana 10 gun daha bekleyelım dedı. 10 gun cok degıl mı adet olmazsan gebesındır dedı.

ben normalde iğneden sonrakı 16.gun adet olurdum bu ay 13. gun oldum bu ay erken geldı boşuna stres yapma sonra olmazsa uzulursun oluruna bırak heerseyı herkeste ilkte tutmuyo kı benim 6.iğneyı gectı

nebileyim canım bizim tek sorunumuz şuan için yumurta çatlamaması doktorumda öyle olumlu konuşunca sanki iğneyle hemen çatlicak yumurta ve hemen olucak diye düşünüyorum.yanlış tabiki aslında sonra olmazsa çok üzülürüm biliyorum ama elimde değil işte.

benımde bı sorunum yok yumurtamda catlıyo ama bebek olmuyo o yuzden fazla takma kafana unutmaya calış bılıyorum kolay degıl ama boyle beklemek daha zor

bende 30 aralıkta oldum ıgneyı ama bu ay erken geldı adetım 10gun cok fazla hem bazen ilaçlardanda gecıkme oluyo kesın dıye bışey yokki

kızlar arada kasık ağrım dışında hiç bi değişiklik yok şimdilik birde yapış yapış şefaf akıntı parçası düşüyo bende hergün bilgi vericim canlr size

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…