bende yumurtalıklar ve rahim çok çok küçük kalmış evet burda gonal f 75 IU kullanıyorum yumurtalıklardan biri ilk ay 4mm den 18 mm ye çıktı sonra çatlatma iğnesi aldım 15. günümde adet oldum malesef şimdi yine başladım gonal f e p.tesi doktor kontrolum var bakalım yumurtalıklar büyüdüyse çatlatma iğnesi vericek yine inşAllah bu yöntemle tutar burda aşılama yok sanırım senin sorunun neydi canım
aşılama her yerde var sanırım neden orda yokmuş nerdesin sen bu arada benim çikolata kistim var ondan uğraştırıyo beni gonalı aşılama için bende bu ay kullandımmm
ne zamandan beri ordasın dua et ne olr mübarek yerdesin bizleride unutma insanları nasıl bayanlar ibadet şekli nasıl merak ettimben mekkede yaşıyorum doktor bunda eğer büyümezse tüp bebek deneriz demişti tedavinin en başında ondan dedim hiç bu yöntemden bahsetmemişti Rabbim yardımcın olsun canım benim senin ve hepimizin
ne zamandan beri ordasın dua et ne olr mübarek yerdesin bizleride unutma insanları nasıl bayanlar ibadet şekli nasıl merak ettim
bu arada orda arapçamı konuşuyon doktorla dili biliyomusun
atarmıyım hiçbenimde çat pat arapçamı yabana atmamak lazım tabi =)
arada sende karışıyosundr lafa anladıkların çıkınca tbi gerçi şimdi hepsini anlıyoosndr çeviremysundr 2yıl oldu sonuçtadoktorum türkiye aşığı bi insan şuan türkiyede zaten çat pat türkçe biliyo ama tabi ben görümcemle gidiyorum doktora onun arapçası var o şekilde anlaşıyoruz
önceden de benim gibi çocuğu olmayanlara çok dua ediyodum canım ama bu foruma katıldıktan sonra burdaki arkadaşlara özel olarak dua ediyorum merak etme evlendim 3 gün sonra buraya geldim tam 2 senedir burdayım burası kabenin varlığı sebebiyle çok çok güzel insan daraldığında oraya gittiğinde ferahlıyo resmen bunu hissediyo yani yalnız yaşam biraz zor kadın için tek başına dışarı çıkamıyo toplu taşıma araçları yok illa herkesin arabası olucak eşi oglu söförü bi şekilde ulaştıracak gittiği yere
atarmıyım hiç
arada sende karışıyosundr lafa anladıkların çıkınca tbi gerçi şimdi hepsini anlıyoosndr çeviremysundr 2yıl oldu sonuçta
şimdi memleketide özlemişsndr kutsal topraktasın kabeyi ziyarete gidiyomusun manevi huzurun olduğu yer havası bile ne güzel ne temzdr şimdi keşke bende orda olsaydım rabbim dualarını hayrlısıyla kabul etsn
=) evet aynen öyle oluyo .. ya ben her sene 2 veya 3 ay geliyorum türkiyeye aile ziyareti için falan ama ona ragmen yinede özlem çok oluyo tabi amaa gerçekten kabe bambaşka bi yer ve oraya gittiğimde herşeyi unutuyorum elimden geldikçe gitmeye çalışıyorum arada ümre yapıyoruz hac zamandalarında hac en çokta müsait oldukça tavafa gidiyorum ama dediğim gibi ulaşım problem olduğu için eşimin gelip beni alıp götürmesi gerekiyo sonra yine ordan alıp getirmesi ulaşım sıkıntı olmasa daha sık gidebilirdim ama çok şükür Rabbime türkiyeyi çok seviyorum ama burdan dönmek istemem doğrusu nasib tabi ama merak etme canı yürekten sizler içinde dua ediyorum ilk gittiğimde de sizlerin nietine bi tavaf yapıcam inşAllah Rabbim kabul etsin şimdiden..
Rabbim en yakın zamanda sana ve senin gibi tüm isteyenlerede buralara gelmeyi nasib etsin cnm benim
allah razı olsun allah kabul etsin rabbim sana hayırlı yavrular versin inş.
amin canım hayalim o taraflar tabi eşimle birlikte hayal ediyruz arabistana illa taşınacz biz ama ne zamn nasip olur bilmiyrum
inş.benimi işten çok ibadet için istiyo tanımadığı yerlerde yaşamk istio yaa gelsek keşke yaa çok istiyrumamiiiiinnn sanada ve tüm isteyenlerede canım benim acilen sağlıklı bi şekilde inşAllah
inşAllah öyle bişey nasib olur bende yeni bi arkadaş edinmiş olurum Rabbim hakkınızda en hayırlısını nasib etsin benim eşim turuzm de çalıştığı için hac ümre organizasyonu işi burda 15 senedir de burda yaşıyo belki seninde eşin burda bi iş otutturur Rabbim nasib eder inşAllah
Rabbim nasib etsin cnm benim..
sanmıyorum ya umutlanmaktan korkuyorum sanırım cnm sende varmı bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?