ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

umitli oluyorum olmuyor olmuyorumda olmuyor olmuyorda olmuyor ne yapayım başkaaşılamada olmadı şimdi ne yapicim ne halt yiycem onu bilmiyiiim

umitli oluyorum olmuyor olmuyorumda olmuyor olmuyorda olmuyor ne yapayım başkaaşılamada olmadı şimdi ne yapicim ne halt yiycem onu bilmiyiiim

canım niye bukadar umutsuzsun belkide olmuştur.kişinin kendini en kötü ihtimale hazırlaması lazım tabi ama bu kadarda umutsuz olmamak lazım.Allah dilerse taşı bile yumuşatır

canım niye bukadar umutsuzsun belkide olmuştur.kişinin kendini en kötü ihtimale hazırlaması lazım tabi ama bu kadarda umutsuz olmamak lazım.Allah dilerse taşı bile yumuşatır

yok canım kistimden ötürü çıkarabiliyorum ben olmayacağını biliyordum bu ay umudum dualardı olur gözüyle baktım ama olmadıı biliyorummm evet allaha kaldık o isterse olur demekki istemiyo

mrb arkadaşlar...
dün o kadar garip bir gün geçirdim ki sanki her şey benim ihtiyacıma binaen gelişti!paylaşmak istedim sizlerle..
bir aile.. senelerdir çocuk istiyorlar.duaları su sekilde: Allah ım evlat ver bize nasıl verirsen ver ama annelik ve babalığı tadalım! icabet ediyor Cenab ı hak bu içten yakarışa..oluyor çocukları. her şey gayet güzel gelişiyor. cocuk gayet sağlıklı ama hep bir ifade vardır ya: cocuk büyüyünce dertleri de büyür diye, işte bu anneyle baba cocuklarının hayırsızlığıyla dertleniyorlar.. simdi bu cocuk 19 yaşında. evden kaçıp gidiyor. içki içip eve gelip annesini dövüyor. kadıncağız perişan durumda. hem dua istiyor hem de her duasında ne kadar da yanlış dualar ettiğinin farkına bir kez daha varıyor.. keşke demek pek uygun düşmez ama yine de ah keşke diyerek hayırlı evlat ver diye dua etseydim Rabbim e,hayırlı olmazsa verme deseydim! diye perişanlığını ifade ediyor..
cok düsündüm bunun üzerine.bizi bizden iyi bilen ve her şeyin zamanını da belirleyen,bizi işiten bizi her an gören ve yalnız bırakmayan bir Rabbimiz var. her şeyin hayırlısını isteyelim Ondan. neylerse güzel eyler O cc...
''SANMA Kİ SADECE DERT SENDE VAR: SENİN DERDİNİ NİMET SAYANLAR DA VAR!!!''(Hz.MEVLANA)
Dua ile...

iğneden sonraki 13.günüm bugün. hayırlısı bakalım. Rabbim hepimize güzel haberler verebilmeyi nasip eylesin..
en makbul dua gaybın gayba olan duasıdır derler..birbirimize dua edelim insaallah kardeşler...
dua ile...sebat ile ve selametle...

hayırlısı canım inşaallah hamılesındır

huuuuuu huuuuuu kimsee yookmuuuuuuu
kızlarr yüzünüzü gören cennetlik oldu yani....herkes kayıplarda...
hatıcecımm mevlam yavruna uzun hayırlı saglıklı yıllar nasp ettin inş. bana uyar valla ben hepinizi çok merak ediyorum faceden görüşebiliriz...

​çok doğru cnım rabbım heoimize hayırlı sağlıklı vicdnlı evlatlar nasib eylesin..

Rabbim hayırlısıyla nasib etsin canım benim sana bana ve tüm isteyenlere bu ilk sefer mi?

kader beni benden aldı çekilmez dertlere saldı sen geleceksin diye gözlerim yollarda kaldı yaralıyam ben yaralıyam ben bir bahtı karalıyam.....

selam kızlar nasılsınız bakem

slm kızlar ben dün adet oldum yarında doktora gidicem eşim gitmemi çok istiyor bakalım ne diyecek. bıktım artık doktora gitmekten her ay ilaç kullanmaktan

kader beni benden aldı çekilmez dertlere saldı sen geleceksin diye gözlerim yollarda kaldı yaralıyam ben yaralıyam ben bir bahtı karalıyam.....

selam kızlar nasılsınız bakem

sen nasılsın kendini şarkılara mı vurdun

sen nasılsın kendini şarkılara mı vurdun
evet canım ne ilaçç ne iğne nede başka şeyyy hiç birşey kesmiyo beni bende damar takılıyorum bu aralar özellikle dağıttım bugün yalnızlıkta olunca dramatik bi hayatım oldu gariban sefil bi hayata azer bülbül iyi geldi
slm kızlar ben dün adet oldum yarında doktora gidicem eşim gitmemi çok istiyor bakalım ne diyecek. bıktım artık doktora gitmekten her ay ilaç kullanmaktan

hacıı bak bakalım ne yumurtasıymış madem çatlamıyo dr.söylde üstünden kırsın vala allah yardım etsin eşin demekki çok istekliki gitmeni istiyo hayırlı olsunnn

canım ben kecı boynuzu yedırıyorum ne kadar etkı olur bılmıyorum okarısısmı keske hatırlasanda bende yaptırsam bıde benım esın cok sıgara ıcıyor gunde 1 pk nerdeyse bende kullanıyorum ama neredeyse yok gıbı gunde 2 yada 3 ıns.onumuzdekı ay yukselmış olur sonucları

canlar ne yapıyosunuz ben gıremıyorum evdekı nette sorun vardı ıs yerınden bı bakıp cıkıyorum degısık bıseyler yok heralde bırsen canım ben duaları tamamladım buarada hepsınden 10 tane cok gıremesemde dualrım kalbım sızlerle gercı artık aksamları gırerım netım duzeldısevıyorum kız sızlerı bırde soyle bırbırımızı gorsek cok merak edıyom ben can yoldası arkadaslarımı beeeeeeee oturup dertlessek ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh

ay canım bebek yok parada yok aman rabbim acısın bizlere dev.hastanesinde yap devlet öyle ücretsz hak tanıyo

amın canım acırda ınş.olur canım dev.hast için bellı sartlar aranıyo bıde bızım burda tup bebek merkezı yok ozel bı hast.daha yenı baslamıs galıba yarın arayıp ogrenıcem bakalım para yok derken cok sukur bende esımde calısıyoruz ama bellı gıderlerımız var ozellerdede cok pahalı ablam ıst.bahcecı klınıgınde yaptırdı ve bayaaaaa bı masraflı onlarda yurt dısından geldı oraya buna uzun bı vakıtte lazım benım okadar vaktım yok ıs yerıden sıkıntı olur nereye kadar rapor alıp ızne ayrılabılrımkı rabbım bunlara gerek kalmadan kendılıgınden olur ınş.sen neyaptın kuzm

acıkcası hiçte rahat degıl canım ya şimdide gitti bir ayım dıye kendımı yıyıp bıtırıyorum

ay bacım bende katılıyorum sana bende 2 ay ara verdım mecburıyettn bu bızım herıfın sonuçlarını duzeltmek ıcın ama ıcım nasıl yanıyo anlatamam 2 ayım gııtı dıye mart aynıa umıtler kaldı elalemın cocuklarını sevıyorum durmadan benım bı ark.onun yenı bebegı oldu dun aksam bıze gelmıslerdı kucagımdan bırakamadın ınan yanı sutum olsa alıp emzırecktım okadar kı dusun onlar gıttı tabı bende bı agıt salya sumuk allahım gulermısın aglarmısın

ayyyyyyyyyy ne cok sey yazmısın ben ama cokkkkkkk ozledım sızı ne yapıyım kuzular carsamba gunu mevlıt kandılı rabbım nasıp ederse ben orucluyum bırbırımıze cokca dua edelım lutfen peygamber efendımız (s.a.v) dogum gunu rabbım dualarımızı kabul etsın belkı efendımız (s.a.v) yuzusuyu hurmetıne rabbım duyar bızı bızede annelıgı nasıp eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…