Başka topicte arkadaş bi hikaye anlatmıştı şöyle ki:
Peygamber efendimizin zamanında bir karı-koca Hz. Musaya sormuş sen Allah ile konuşuyorsun sorarmısın bizim ne zaman çocuğumuz olacak. Hz Musa sormuş Allahu teala demiş asla döl tutmayacaklar
Karı koca üzülmüş çaresiz gitmişler
Uzun bi süre sonra Hz Musa onları çocuklu görmüş demiş Rabbim sen çocukları olmayacak demiştin ama olmuş.
Rabbimiz demiş ki; evet ama onlar buna rağmen benden ümitlerini dualarını kesmediler bende verdim !!!
Tüylerim diken diken oldu yazarken hikayenin yaşanmışlığı ne kadar doğru bilmem ama verdiği mesaj çok büyük.
Asla ümidimizi kaybetmeyelim zamanı gelince olacak ben inanıyorum....
zeyno bu birazda sana çok karamsarsın carım
umitli oluyorum olmuyor olmuyorumda olmuyor olmuyorda olmuyor ne yapayım başkaaşılamada olmadı şimdi ne yapicim ne halt yiycem onu bilmiyiiim
canım niye bukadar umutsuzsun belkide olmuştur.kişinin kendini en kötü ihtimale hazırlaması lazım tabi ama bu kadarda umutsuz olmamak lazım.Allah dilerse taşı bile yumuşatır
iğneden sonraki 13.günüm bugün. hayırlısı bakalım. Rabbim hepimize güzel haberler verebilmeyi nasip eylesin..
en makbul dua gaybın gayba olan duasıdır derler..birbirimize dua edelim insaallah kardeşler...
dua ile...sebat ile ve selametle...
mrb arkadaşlar...
dün o kadar garip bir gün geçirdim ki sanki her şey benim ihtiyacıma binaen gelişti!paylaşmak istedim sizlerle..
bir aile.. senelerdir çocuk istiyorlar.duaları su sekilde: Allah ım evlat ver bize nasıl verirsen ver ama annelik ve babalığı tadalım! icabet ediyor Cenab ı hak bu içten yakarışa..oluyor çocukları. her şey gayet güzel gelişiyor. cocuk gayet sağlıklı ama hep bir ifade vardır ya: cocuk büyüyünce dertleri de büyür diye, işte bu anneyle baba cocuklarının hayırsızlığıyla dertleniyorlar.. simdi bu cocuk 19 yaşında. evden kaçıp gidiyor. içki içip eve gelip annesini dövüyor. kadıncağız perişan durumda. hem dua istiyor hem de her duasında ne kadar da yanlış dualar ettiğinin farkına bir kez daha varıyor.. keşke demek pek uygun düşmez ama yine de ah keşke diyerek hayırlı evlat ver diye dua etseydim Rabbim e,hayırlı olmazsa verme deseydim! diye perişanlığını ifade ediyor..
cok düsündüm bunun üzerine.bizi bizden iyi bilen ve her şeyin zamanını da belirleyen,bizi işiten bizi her an gören ve yalnız bırakmayan bir Rabbimiz var. her şeyin hayırlısını isteyelim Ondan. neylerse güzel eyler O cc...
''SANMA Kİ SADECE DERT SENDE VAR: SENİN DERDİNİ NİMET SAYANLAR DA VAR!!!''(Hz.MEVLANA)
Dua ile...
iğneden sonraki 13.günüm bugün. hayırlısı bakalım. Rabbim hepimize güzel haberler verebilmeyi nasip eylesin..
en makbul dua gaybın gayba olan duasıdır derler..birbirimize dua edelim insaallah kardeşler...
dua ile...sebat ile ve selametle...
kader beni benden aldı çekilmez dertlere saldı sen geleceksin diye gözlerim yollarda kaldı yaralıyam ben yaralıyam ben bir bahtı karalıyam.....
selam kızlar nasılsınız bakem
evet canım ne ilaçç ne iğne nede başka şeyyy hiç birşey kesmiyo beni bende damar takılıyorum bu aralar özellikle dağıttım bugün yalnızlıkta olunca dramatik bi hayatım oldu gariban sefil bi hayata azer bülbül iyi geldisen nasılsın kendini şarkılara mı vurdun
slm kızlar ben dün adet oldum yarında doktora gidicem eşim gitmemi çok istiyor bakalım ne diyecek. bıktım artık doktora gitmekten her ay ilaç kullanmaktan
canım ben kecı boynuzu yedırıyorum ne kadar etkı olur bılmıyorum okarısısmı keske hatırlasanda bende yaptırsam bıde benım esın cok sıgara ıcıyor gunde 1 pk nerdeyse bende kullanıyorum ama neredeyse yok gıbı gunde 2 yada 3 ıns.onumuzdekı ay yukselmış olur sonuclarıüzülme canım dokdorun dediği gibi aydan aya değişikli gösterebiliyo spermıgrom sonuçları, bize de düşük demişlerdi hatta eşime klomen vermişti ürolog artırması için birde akdardan bir karışım aldırmıştı tabi bunlar 2 sene önce oldu. ama şimdiki sonuçları iyi diyolar
ay canım bebek yok parada yok aman rabbim acısın bizlere dev.hastanesinde yap devlet öyle ücretsz hak tanıyo
acıkcası hiçte rahat degıl canım ya şimdide gitti bir ayım dıye kendımı yıyıp bıtırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?