ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

TATLI DILLIM GULER YUZLUM EY CEYLAN GOZLUM DONLUM HEP SENI ARIYOR NEREDESIN SENNNNNNNNNNNN
KIZ ZEYNOŞ BENDE SENIN GIBI KENDIMI SARKILARA VURDUM ARTIK BANA HERSEY SENI HATIRLATIYORRRRRRRR (kucuk yavrum gel artık uzme daha fazla annenı)
NEYSE BEN CIKIYOM BI ABDEST ALIP YASIN OKUYAYIM BARI ALLAH KABUL EDRSE

bende tutacam vala o gece bol bol dua edelim belki rabbim kabul eder duyar bizi
canım şimdi çalışsanız bile gelir gider belli biraz sıkışıyo insan ama değer

canım damar yokmuydu bunlar bana şerbet kesmiyo ciğerimin acısını bu arada allah kabul etsin yavrusuuuu anecin seni bekliyo gitte gözü yollarda kalmasın bi zahmet benim ve diğer kızlarınkide gelse çok dehşet olurr

sorma canım ya aynı durum bendede var nolcak bızım bu halımız bılmıyorum valla ya benımde en yakınımda eltımınkı var 5aylık yere dahı bırakasım gelmıyo ama nappalım hayırlısı işte bizde bunları görup yasayacakmısız

her adetten önce koltuk altlarına doğru ağrıyan göğüslerim yine ağrımaya başladı. nekadarda ümidimi kesmim desemde moralim bozuldu şimdi diyeceksinizki göğüs ağrısı hamilelik belirtiside olabilir bende kendi kendime diyorum ama olumsuz taraf daha ağır basıyor.inşallah adetim gecikmezde önümüzdeki aya kısmet olur.

Arkadasım benıde eklerimin bursalıyım 5yıllık evlıyım 4yıldır cocuk istiyorum 8ay aradan sonra 4. Klomen ve ovıtrelle oldum 28ınde sonucumu alcam

benimde doktorum ayın 28ne kadar adet olmazsan test yapalım dedi.sen ayın kaçında yaptın iğneni

iyiki gitmişim doktora kistim varmış benim ya erimemiş dedi. aslında küçük bişey zararsız ama sen bebek istediğin için tedaviye engel olabilir dedi. gene kontrol hapı vericek herhalde kan verdim değerlerim için tekrar gidicem. yani 1 ay daha boş geçicek

Arkadasım benıde eklerimin bursalıyım 5yıllık evlıyım 4yıldır cocuk istiyorum 8ay aradan sonra 4. Klomen ve ovıtrelle oldum 28ınde sonucumu alcam
bacım bende okudum niye beni ikonlamıyosun aşk olsun benimkileri kabul etmiyomusun yoksa

canım nice sigara içenler var çocukları olan ama olmayınca olmuyor işte, o karışımın paketinde adı aksuvital yazıyo arı sütü, bal ve polen karışımıymış içinde küçük kaşığı var her gün 1 kaşık alıyodu eşim inşallah yükselir değerleriniz

kuzularrr nasılsınızzzzzzzzzz...
dualara başladınızmı mataranı arkadaşımız ıcın okuyoruz..
haticecim msjla bana adını soyadını yazarsan eklerım senı kuzum..benım profıl gızlı bulamazsın benı o yuzden benım senı aramam lazım

ayy canım o yumurta kisti niye gitmemşki
canım onlar geçen haftanın ikonuydu sen kimin için okumuştun bu hafta sıra mataranide oda küstü bize galiba
biz okuyalımda

ben yarın başlıycam canım sen nasılsın

canım ben başladım hepsini okuyorum meryem suresinide perşembe akşam cuma gecesi ya ozaman yasinle beraber okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…