canım allah kabul etsincanım ben başladım hepsini okuyorum meryem suresinide perşembe akşam cuma gecesi ya ozaman yasinle beraber okuyorum.
daha erken canım 6.gündesin onlar büyüyecek dahakızlar yaa sizin klomen kaç mg ben burda gonal yedim 5 gün bugün doktor yumurtalıklar büyümemiş bugün adetimin 6.günü devam edicem yani
mataranı canııııııııııııııııımmm msj çekemııyorum sana msj kutun doluymuş..bize gönül koymaaaa geri dönn aramızaaa duyyyy sesimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...yanlış anlaşılma olmuş ardaaaaaaaaaaaa huuuuuuu huuuuuuuuuu pınarcııııııııııııııııııımmm
Rabbim hayırlısıyla nasib etsin canım benim sana bana ve tüm isteyenlere bu ilk sefer mi?
2. sefer... hayırlısı olsun bakalım..
yeise düşersek boğuluruz. Allah cc korusun. ümitle ve duayla neticeyi bekliyoruz insaallah..
sebeplere riayet etmek bizden takdir ALLAH'TAN CC....:)
DUA EDER DUA BEKLERİM..Vesselam:)
bende 2. denemeye başladım 5 gün iğne yedim büyümemiş yumurtalıklar iğneye devam nolur dualarınızdan eksik etmeyin sizler canı yürekten dualarımdasınız gerçekten bizi bizden daha iyi anlayan yoktur sanırım Rabbim icabet etsin dualarımıza inşAllah en kısa zamanda Rabbim sağlıklı hayırlı salih saliha evlatlar nasib etsin hepimize..
canım nice sigara içenler var çocukları olan ama olmayınca olmuyor işte, o karışımın paketinde adı aksuvital yazıyo arı sütü, bal ve polen karışımıymış içinde küçük kaşığı var her gün 1 kaşık alıyodu eşim inşallah yükselir değerleriniz
Birsencim isteğini kabul ettim resimler harika maşallah allah mutluluğunuzu bozmasın bu arada özelde yazdığın şeyi benimde kimse bilmiyor konuşmayız canım burası yeter
kızlar sizlede tenışalım facede zeynoo ayşegül pınar burcu tabi diğer arkadaşlarda
inş.canım bende dün arı sütü almıştım hem kendim hemde eşim için ama kullanmıycam aksam çok üzdü beni benim gibi hissetmiyo ben üzülüp ağlayınca kızdı ne var niye abartıyosun bu kadar olur gören görmeyen hiç olmıycak sanar falan filan daha bi çok canım yandı o böyle yapınca aslında hiç böyle bi insan değil yanımda olur beni güldürmeye çalışır ne biliyim konuşmıycam küsüs şimdilik
canlarım ewet krıldım ogunde çok sürmez bende:)özledim sizleri görüşürüzzz
Birsencim isteğini kabul ettim resimler harika maşallah allah mutluluğunuzu bozmasın bu arada özelde yazdığın şeyi benimde kimse bilmiyor konuşmayız canım burası yeter
kızlar sizlede tenışalım facede zeynoo ayşegül pınar burcu tabi diğer arkadaşlarda
yok canım sol göğsm ağrıyo oda herzamanki adetten önceki belirtim bu ay çok kasık ağrısı yaşadım birde batmalr oldu onun dışında pek bi değişiklik yok ince sızılr karnıma vuruyo ya üşüttüm yada iğnelrden mide bulantısı oluyomuş genelde sen öyle deyince senin için tutmuştr diye düşündüm birgün benden öncesin testi kaçıncı gün yapacn bu ayda aşılama yaparm tekrar sonra otururum yerimde 2.şans daha yüksekmş
yakarım sizi uleeen nolamaz naslaaa benim facem yokkkk kıskandım bende merak ediorum nasıl olacak bende isterimmmmm bana neBirsencim isteğini kabul ettim resimler harika maşallah allah mutluluğunuzu bozmasın bu arada özelde yazdığın şeyi benimde kimse bilmiyor konuşmayız canım burası yeter
bak canım beş altı güne bak yumurtaların büyüyecek bunu stres yapma kendine duaların için amin canım benimbende 2. denemeye başladım 5 gün iğne yedim büyümemiş yumurtalıklar iğneye devam nolur dualarınızdan eksik etmeyin sizler canı yürekten dualarımdasınız gerçekten bizi bizden daha iyi anlayan yoktur sanırım Rabbim icabet etsin dualarımıza inşAllah en kısa zamanda Rabbim sağlıklı hayırlı salih saliha evlatlar nasib etsin hepimize..
canım benimde kistim var 4klomn 4iğneden sonra aşılamaya geçtim oda olmadı şafak karanlık inş.bu sefer güzel haberlerini yazarsınslm kIzlar bnmde sorunum sizle aynı 2yıldır bebiş olmuyo ve bizde bi sorun yok nedensiz anlayacagınız. 2kez klomen ovitrelle oldum ama tutmadı bgn yne basladım klomene bakalım 3.de ne olack ama dr bna bu yolla hamiş kalanlar 10kişiden 2kişi dedi biras morel bozuldu bnmde sizin kaçıncı denemeleriniz ?
canım faceden görüp burdan yazışacaz yine ama benim yokkkkne güzel olur tanışalım ama burdan nasıl yapcaz
günaydın kuzularrr
nasılsınız yavrular..benim sncılar inceden vuruyor daha gunume 2 gün var ama erken hastalancam galıba..zaten bu ayda boş geçmişti...kuzularr ben bugun babama gıdıcem kalmaya o yuzden nnete gıremeyebılırım büyük iihtimal
birsen 7+24 geziyosun bende bugün sana gelecektim evde durduğun yokki birgün bulsam seni evde inan halay çekerm
pınarcıııııııııııımm hoşgeldinnn kuzuuuuuuummmm...biz sır ortagı olduk birbirimizin o yüzden kırgınlık falan olamaz arada özledik seni aramıza geri dön kuzummm
birsene katılıyorum pınarrrr bizi bi daha bırakma tatlım daha sırada güzel haberlerimiz olacak
haticecimmm bendee senii gördüüüüm...sizin resımlerde harıka maşallah size yavrum mevlam aılenızden huzuru eksık etmesın...hele o mınık talha yokmu maşşallah çok tatlı çokta bılmiş bişeye benzıyor yerım ben onu yaa çok sewimli..rabbim uzun saglıklı bı ömür bahşetsin inş.
kıskandımmmmmmm :18::18::18:
ewt kızlarr bızı gormek ısteyen adını soyadını msj ceksın ekleyelımmm
kızlar merhaba bayadır yazmamıstım:))) dun beta hcg testı yaptırdım hastanede veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMILEYIMMM!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?