hayırlı olsun anlatsana biraz çok sevindim vala hissetmişmiydin
kızlar merhaba bayadır yazmamıstım:))) dun beta hcg testı yaptırdım hastanede veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMILEYIMMM!!!
kızlar merhaba bayadır yazmamıstım:))) dun beta hcg testı yaptırdım hastanede veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMILEYIMMM!!!
ilk tedavindi değilmi bu arada belirtilerin varmıydı
sagol canım yaa ben hıc beklemıyodum hatta dun sabah kalktıgımda kasık agrılarım ıyıce artmıstı kanı verdım ama umutsuzca verdım ogleden sonra ıyıce kestım umudu cunku agrılarım ıyıce artmıstı ama sonucu aldıgımda hcg 95,87 cıktı doktora gosterdım hemen hamılesın dedı ama daha 3. haftaya yenı gırmıs dedı hıcbı belırtı yoktu hıc hıssetmedım bıle sadece goguslerım agrıyodu ve kasıklarımda agrı var onun dısında hala bısey yok bende :))
sagol canım yaa ben hıc beklemıyodum hatta dun sabah kalktıgımda kasık agrılarım ıyıce artmıstı kanı verdım ama umutsuzca verdım ogleden sonra ıyıce kestım umudu cunku agrılarım ıyıce artmıstı ama sonucu aldıgımda hcg 95,87 cıktı doktora gosterdım hemen hamılesın dedı ama daha 3. haftaya yenı gırmıs dedı hıcbı belırtı yoktu hıc hıssetmedım bıle sadece goguslerım agrıyodu ve kasıklarımda agrı var onun dısında hala bısey yok bende :))
evet canım ılk tedavıydı belırtım yoktu yaa sadece adet belırtılerı vardı halada oyle yanı adet olcakmıs gıbı hıssedıyorum kendımı kasıklarım agrıyo cunku bırazda uykuya egılımlıyım sankı bu ara
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına hep varmıydı kasık ağrın göğüslerin ne zamndan beri ağrıyordu koltuk altında da ağrı oldumu yoksa bi tek göğüs ucumu
hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin.kaçıncı klomenin kaçıncı iğnendi.kaçıncı günde öğrendin belirtilerin oldumu.yaa çok soru sordum kusura bakma.
ah canım kalbimi okuyosun sormak istediğim diğer sorularıda sen soruyosun.:)
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına hep varmıydı kasık ağrın göğüslerin ne zamndan beri ağrıyordu koltuk altında da ağrı oldumu yoksa bi tek göğüs ucumu
kaçma sakın daha sorularım bitmedi eee akıntı falan olur diyolr sende de oldumu
ya benım zaten normaldede agrırdı goguslerım ama bu kez cok farklıydı koltukaltıma dogru agrım artıyodu bıde sankı goguslerımın ıcınde tas varmıs gıbı cok sert ve kocaman oldular:)
evet akıntım var bıraz daha yogunlastı sankı ama ıdrarım cok sık gelıyo 1 haftadır ama akıntım yavas yavas artmaya basladı
başka ne sorsam yaaa unuttum hepsini heyecanlndımmm
başka ne sorsam yaaa unuttum hepsini heyecanlndımmm
kızlar merhaba bayadır yazmamıstım:))) dun beta hcg testı yaptırdım hastanede veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamıleyımmm!!!
tebrik ederim canım benım yaa çok mutlu oldum inan.ne kadarlıık meleğimiz birde neler hissettin belirtilerin nelerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?