ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

hayırlı olsun anlatsana biraz çok sevindim vala hissetmişmiydin

sagol canım yaa ben hıc beklemıyodum hatta dun sabah kalktıgımda kasık agrılarım ıyıce artmıstı kanı verdım ama umutsuzca verdım ogleden sonra ıyıce kestım umudu cunku agrılarım ıyıce artmıstı ama sonucu aldıgımda hcg 95,87 cıktı doktora gosterdım hemen hamılesın dedı ama daha 3. haftaya yenı gırmıs dedı hıcbı belırtı yoktu hıc hıssetmedım bıle sadece goguslerım agrıyodu ve kasıklarımda agrı var onun dısında hala bısey yok bende :))

kızlar merhaba bayadır yazmamıstım:))) dun beta hcg testı yaptırdım hastanede veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMILEYIMMM!!!

hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin.kaçıncı klomenin kaçıncı iğnendi.kaçıncı günde öğrendin belirtilerin oldumu.yaa çok soru sordum kusura bakma.

ilk tedavindi değilmi bu arada belirtilerin varmıydı

evet canım ılk tedavıydı belırtım yoktu yaa sadece adet belırtılerı vardı halada oyle yanı adet olcakmıs gıbı hıssedıyorum kendımı kasıklarım agrıyo cunku bırazda uykuya egılımlıyım sankı bu ara

rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına hep varmıydı kasık ağrın göğüslerin ne zamndan beri ağrıyordu koltuk altında da ağrı oldumu yoksa bi tek göğüs ucumu

canım peki normalde de hep adetine yakın göğüslerin ağrırmıydı.yoksa bu dahamı farklıydı.

kaçma sakın daha sorularım bitmedi eee akıntı falan olur diyolr sende de oldumu

ah canım kalbimi okuyosun sormak istediğim diğer sorularıda sen soruyosun.:)

hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin.kaçıncı klomenin kaçıncı iğnendi.kaçıncı günde öğrendin belirtilerin oldumu.yaa çok soru sordum kusura bakma.

sagol canım cok tesekkur ederım ınsallah rabbım herkese nasıp eder.benım ılk tedavımdı bu ay ama ben gordugum kadarıyla cogunuzun kullandıgı ılacların 2 katı ılac kullandım.10 tane ıgne yedım ve ıctıgım haplar cabası normalde doktorum bana 21 ocakta beklıyorum adetını dedı bı kac gun bekle gelmezse test yap dedı ben bekleyemedım dun kan verdım hastaneye adetımın gelmesı gerekıyodu cunku dun ama cok agrım var hala adet olcakmıs gıbıyım.onun dısında bı belırtı yok ama da cok kucukmus 2. haftayı yenı bıtırmıs belkıde ondan belırtım yok

ya benım zaten normaldede agrırdı goguslerım ama bu kez cok farklıydı koltukaltıma dogru agrım artıyodu bıde sankı goguslerımın ıcınde tas varmıs gıbı cok sert ve kocaman oldular:)

ya benım zaten normaldede agrırdı goguslerım ama bu kez cok farklıydı koltukaltıma dogru agrım artıyodu bıde sankı goguslerımın ıcınde tas varmıs gıbı cok sert ve kocaman oldular:)

başka ne sorsam yaaa unuttum hepsini heyecanlndımmm

başka ne sorsam yaaa unuttum hepsini heyecanlndımmm

:) ama sunu ogrendım ben sımdıye kadar hep kendımı dınlemıstım belırtım varmı dıye bu ay tamamen saldım kendımı adet olmaya cok hazırlamıstım hatta okadar hazırlıklıymısımkı adet olmaya su an bıle kafam basmıyo bazen olanı bıtenı hıc beklemıyodum cunku

kızlar merhaba bayadır yazmamıstım:))) dun beta hcg testı yaptırdım hastanede veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamıleyımmm!!!

tebrik ederim canım benım yaa çok mutlu oldum inan.ne kadarlıık meleğimiz birde neler hissettin belirtilerin nelerdi

Peki göğüslerinde şişme oldumu canım birde kasıklarına batma ara ara mı oldu böyle cok ince ince devamlı bir sızımıydı benım aralıklı oluo mesela sağ tarafım cok hassas oraya yatınca batıo bırde cok ayakta dolanınca ince ince acıyor

tebrik ederim canım benım yaa çok mutlu oldum inan.ne kadarlıık meleğimiz birde neler hissettin belirtilerin nelerdi

cok sagol canım rabbım herkese nasıp etsın:) daha cok kucuk 2. haftayı yenı bıtımıs yanı 3. haftaya gırmıs. ya bende sadece adet belırtısı vardı ama yogun bı adet belırtısıydı yanı ben hep kullandıgım ılaclara bagladımama degılmıs sadece ekstra olarak uykuya daha egılımlıyım sankı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…