evet canım ya denk gelemedık bı ruya gördüm onun etkısınden hala daha mutluyum o yuzden enerjım yüksek şimdilik
kızlr bu akşam rüyamda çok eski bir hocam liseden tabi beni çağırdı birde baktım elinde pasta doğum günümü kutladı arkadaşlarla bana oyuncak bebek elbiseleri felan almıştılar taşlı altın incirli kolye bileklik vardı 2 tane bende sanırım hepsini satıp bileklik yapicim diyodum nedr sizce ben bebeğe bağlıyorum oyuncak bebek elbisesi maviydi oda murattr sizce
yemn ederim yazdıklarını görmemştim bende gördüm sen neyi gördün allah hayır etsin
rüyamda eve tasınıyoduk sonra hamıle oldugumu ögrendık ama hiç hamılelık yasadıgımı görmedım sütüm gelmıyodu azdı sonra elımde acayıp bışey vardı ondan krem rengı sut aktı ben sevındım sutum gelıyo dıye sonra kızımı kucagıma aldım basladım emzırmeye ama nasıl akıyo sut anlatamam bı taraftan bebek emıyo bı taraftan akıyo o agız sutu denılen sey varya bıraz koyu kıvamlı gördunmu bılmıyorum canım işte ondan öle uyundum okadar guuzeldıkı bebegımı ruyamda görmek mutlu edıyo bırazda olsa yaramı hafıfletıyo
allah hayır etsin erkek çocuğun olacak senin rüyada kız erkek oluyo birde emzirmekte biliyosun evlat sahibi olmk demk inş.ya
hadi ya bna hiç öle bişiyden bahsetmedi dr bak kafam karıstı simdi..bakalım ozmana kalmadan olur belki bebek inş sennde en kısa zamanda tkrr kalırsın gecen aylarda bnmde arkadsım senn gbi oldu gün gectükce degeri düştü ama kanaması 3.4 gün sonra basladı oşekilde attı ama 2ay korunma verio dr böle durumlarda cnm en az..
canim soylenecek bisey yok tabi acimi tek basima dibine kadar yasiyorum baskada carem yok
canım yaa Rabbim yardımcın olsun gerçekten çok üzüldüm Rabbim sabır versin bekletmeden arkasından tekrar müjdelesin seni
bende oyle dusunmustum ama az once geldım doktordan ara yok dedı kanamanın 3. gel tedavıye devam edelım dedı beklıyorum bende kanamamı ama bugun yarın gelcek bugun degerım 6.71 e dusmus tamamen sonlanmıs artık gebelık
cok üzüldüm canım ya bu durumda ne denır bılmıyorum ama gercekten uzuldum inşallah bır daha yasamazsın
amın canım allahım hıcbırımıze yasatmasın cok acıymıs bu durum ama allahın takdırı kabullenmekten baska carem yok tek duam bı an once gelsın artık kanamam
düşük önleyıcı ilaç falan vermemışmıydı canım ya
verdı progestan kullanıyodum 2. kutuyu bıtırmek uzereydım ama bebegın gelısımı tam olmadıgında tutunamamıs o yuzdende progestan bı ıse yaramadı bıraktım sımdı onuda kanamamın gelmesını engellıyodu doktor herseyı bırak bekle kanamanı dedı
merhaba kızlar, beklemek ne kadar zormuş ya çatlatma iğnesinden sonra 12. günümdeyim ne zaman belli olru yani adetimi bekliyeyim mi? birde ben özel doktora gidiyorum, bana sonrasında aşılama deneriz dedi, bunun maliyeti nedir aşağı yukarı bilgisi olan varmıdır, sanırım sigortadan faydalanamıyoruz değilmi özel olduğu için?
teşekkür canım, 30 adet tarihim bakalım bekliyeceğim o zaman.merhaba canım iğneden 14gun sonra kanda çıkıyomuş adet gunun ne zamn asılamanın ilaçları pahalı raporsuz alırsan asılamanın fiyatı hakkında bı fikrim yok canım doktora baglı galıba
evettt nıhayet kanamamda geldı ve tamamen bıttı hersey kısmet boyleymıs allah hakkımızda hayırlısını versın...
kızlr bu akşam rüyamda çok eski bir hocam liseden tabi beni çağırdı birde baktım elinde pasta doğum günümü kutladı arkadaşlarla bana oyuncak bebek elbiseleri felan almıştılar taşlı altın incirli kolye bileklik vardı 2 tane bende sanırım hepsini satıp bileklik yapicim diyodum nedr sizce ben bebeğe bağlıyorum oyuncak bebek elbisesi maviydi oda murattr sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?