merhaba kızlar, beklemek ne kadar zormuş ya çatlatma iğnesinden sonra 12. günümdeyim ne zaman belli olru yani adetimi bekliyeyim mi? birde ben özel doktora gidiyorum, bana sonrasında aşılama deneriz dedi, bunun maliyeti nedir aşağı yukarı bilgisi olan varmıdır, sanırım sigortadan faydalanamıyoruz değilmi özel olduğu için?
evet onu bende duymuştum, tutunamayan bebek düşer die, allahım hayırlısını sağlıklı bebişler versin.üzülme cnm söle düşün tutunamayan düşen bebeklerin %90ı sanırım sorunlu oluyolarmıs vardır bundada bi hayır die düşün yıpratma sakın kendini nie die emi :)
600tl aşılama 400tl igneler 1000tl toplamda asılamanın fiyatı.tebi ortalama bi fiyat bunlar ignelerde fln pazarlık yaparsan ucuza verende oluyomuş diolar bn bilmiyorum tebi :)
evet canım beklemek çok zor bende aşılma 300tl yumurta geliştirme iğnesi 365 tl çatlatma iğnesi 68 tl muane 38tl tuttu şehr neresimerhaba kızlar, beklemek ne kadar zormuş ya çatlatma iğnesinden sonra 12. günümdeyim ne zaman belli olru yani adetimi bekliyeyim mi? birde ben özel doktora gidiyorum, bana sonrasında aşılama deneriz dedi, bunun maliyeti nedir aşağı yukarı bilgisi olan varmıdır, sanırım sigortadan faydalanamıyoruz değilmi özel olduğu için?
benim hayatım liseden beri rüyalar ben her zamn güzel yorarım vala ne yapim başkarüyayı neye yorarsan o cıkarmıs cnm sn bu güzel seylere yormussun inş bebiş gelir muradın gerceklesir :)
600tl aşılama 400tl igneler 1000tl toplamda asılamanın fiyatı.tebi ortalama bi fiyat bunlar ignelerde fln pazarlık yaparsan ucuza verende oluyomuş diolar bn bilmiyorum tebi :)
üzülme cnm söle düşün tutunamayan düşen bebeklerin %90ı sanırım sorunlu oluyolarmıs vardır bundada bi hayır die düşün yıpratma sakın kendini nie die emi :)
cevabın için teşekkürler canım, iğneleri heralde eczanelerden temin ediyoruzdur değilmi?
kızlar nereye kayboldunuz
yanı bende oyle tesellı edıyorum kendımı mutlaka bı sorun vardı ondan gelısemedı artık onumuzdekı tedavıyı beklıyorum pazartesı tekrar gıdıcem tedavı ıcın doktora ınsallah onumuzdekı ay tuttururuz
evet cnm igneler eczanelerden alınıyor ama tanıdık eczanen yoksa bikaç yere sor öle al derim fiyat arastırması yap yani :) aşılama bedelide 600 tabi bnm gittigim hastaneninki baska hastanelerde degişiyo mu bilmiyorum cnm hiç..
evet cnm igneler eczanelerden alınıyor ama tanıdık eczanen yoksa bikaç yere sor öle al derim fiyat arastırması yap yani :) aşılama bedelide 600 tabi bnm gittigim hastaneninki baska hastanelerde degişiyo mu bilmiyorum cnm hiç..
anladım canım bende bırazdan cıkcam yemek falan işlerı malum
mrb kızlaar yeni katılıyorum aranıza pko hastasıyım kürtajla sonuçlanan bi gebeliğim var bu sarophane ve ovitrelleyle 2. ayım ama ilk klomen ve ovitrelleyi 4 ay önce kullandım ve günü gününe hasta oldum o zaman ama bu ay iğneden sonra 19. günüm ve bugün adet günüm ama hala gelmedi kırmızılar 3 gün önce idrar testi yaptım ama tek çizgi çıktı kafam çok karışık test almayada korkuyorum doktora gitmeyede bu arada 1 yıl 6 aylık evliyim..sizce idrar testinde 3 gün önce çıkmayabilirmi
ayy canım mutfakta şimdi şiddetli depremler olacak desene kız ben çok sakarım benim tabak bardak aklına n e gelirse herseydn illa biri eksik hep kırıyorum valla geçen günde 4 bardak kırdım
bilmiyorum ki artık psikolojim bozuldu valla eşime sürekli çatıyorum huzurm falan kalmadı stres ve sıkıntıdan eşimle ayrılma noktasına geldim nerdeyse yarında bekleyim diyorum öyle test yapayım diyorum ama yinede cesaret edemiyorum..hoşgeldın canım cıkmaya bılıyor idrar testınde testı tekrarla yada en ıyısı kan testı yaptır sonuç garantı olur
bilmiyorum ki artık psikolojim bozuldu valla eşime sürekli çatıyorum huzurm falan kalmadı stres ve sıkıntıdan eşimle ayrılma noktasına geldim nerdeyse yarında bekleyim diyorum öyle test yapayım diyorum ama yinede cesaret edemiyorum..
canım çatlamazsam inşallah beklemeyi düşünüyorum ama hiçte umudum yok vallaidrar testıyle ugrasma en ıyı kan testı yaptır bence yarına kadar bekle bı
canım çatlamazsam inşallah beklemeyi düşünüyorum ama hiçte umudum yok valla
inşallah canım yoksa valla eşimden ayrılmaya bile karar verdim ona bunları yaşatmaya hakkım yok diyeinşallah hamılesındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?