mrb kızlaar yeni katılıyorum aranıza pko hastasıyım kürtajla sonuçlanan bi gebeliğim var bu sarophane ve ovitrelleyle 2. ayım ama ilk klomen ve ovitrelleyi 4 ay önce kullandım ve günü gününe hasta oldum o zaman ama bu ay iğneden sonra 19. günüm ve bugün adet günüm ama hala gelmedi kırmızılar 3 gün önce idrar testi yaptım ama tek çizgi çıktı kafam çok karışık test almayada korkuyorum doktora gitmeyede bu arada 1 yıl 6 aylık evliyim..sizce idrar testinde 3 gün önce çıkmayabilirmi
canım çatlamazsam inşallah beklemeyi düşünüyorum ama hiçte umudum yok valla
canım desteğin için çok teşekkürler asla bırakmazdım ama çok yoruldum artık tedaviden falan psikolojim bozuldu resmen...inşallah hamilesindir, canını sıkma kocan kısır olsa onu sana çocuk veremediği için terk eder miydin? niye sorunu kendinde görüyorsun, inançlı bir insansan Allahtan umut kesmemen gerektiği ayetlerde yazıyor, ben 4 yılın sonunda çocuk sahibi oldum, sıkma canını...
inşallah canım yoksa valla eşimden ayrılmaya bile karar verdim ona bunları yaşatmaya hakkım yok diye
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım sayılır 1,5 yıldır evliyim bebiş olmuyor diye doktora gittik herşey normal dedi klomen verdi 1 hafta kullandım tekrar gittim yumoşlar büyümüş dedi ovitrelle iğne verdi çarşamba günü vuruldum bakalım hayırlısı. Bu ilk tedavim bu tedaviyei uygulayıp hamile kalan var mı??
biliyordum olmadığını ama oluncada üzülüyor insan elimde değil çıkışı olmayan bir yoldayım sanki tüp kapılar kapandı sanki kilidi açmak için çok anahtar denedim geriye iki kilit kaldı yine aşılama ve tüp bebek bunlarda yapılır bekleyişler çok zor birde sonu hüsran olunca yükü ağır geliyo insan taşıması zor ve güçç offf allahım sen büyüksün
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım sayılır 1,5 yıldır evliyim bebiş olmuyor diye doktora gittik herşey normal dedi klomen verdi 1 hafta kullandım tekrar gittim yumoşlar büyümüş dedi ovitrelle iğne verdi çarşamba günü vuruldum bakalım hayırlısı. Bu ilk tedavim bu tedaviyei uygulayıp hamile kalan var mı??
hakkımızda hayırlısı inşallah hepimizin bebişi olurslm bu tedavıyle hamıle kalanda var benım gıbı kalamayanda hayırlı olsun tedavın inşallah bebegın bıran önce gelir
bnm 2. klomen bu ay cnm bu sabh bitti hapım pazartesi gidip baktırıcam büyümüşse ovitrelle olucam ama ovitrelle 3. oluck bakalık tutturucakmıyız bu ay..senn yumurtan nekdr olmuştu bnm 19du bide hapı günde kaçtane içmeni söledi dr?
olmayınca olmuyo tatlım ben bunalımdan bugün çıktımmmm benim hrsey hüsran oldu allah sonumuzu hayra yorsun
tşk .canım ne yapalım kist küçük 2cm olduğu için ameliyat gerekmiyo hem kendini tekrarlıyocanım çok üzüldüm doktor kisti almaktan hiç bahsetmiyomu
canım iki gün önce oldum aniden geldi çok acımasızcaydı bu seferkizeynoş adetmi oldun ne zaman
senin kaçıncı klomenin canım benim 2 idi
bide ben bu yazı ayarını nasıl deiştirebilirim biliomsnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?