ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

benim adetim 3 gün geçtiği halde idrar testinde çıkmamıştı ama ertesi gün kanda baktırdım gebelik çıkmıştı. idrar testinde çıkabilmesi için gebelik oluştuktan 10-12 gün geçmesi gerekiyor, bence kan testi kesin sonuç idrar testiyle uğraşmana gerek yok...

canım çatlamazsam inşallah beklemeyi düşünüyorum ama hiçte umudum yok valla

inşallah hamilesindir, canını sıkma kocan kısır olsa onu sana çocuk veremediği için terk eder miydin? niye sorunu kendinde görüyorsun, inançlı bir insansan Allahtan umut kesmemen gerektiği ayetlerde yazıyor, ben 4 yılın sonunda çocuk sahibi oldum, sıkma canını...

canım desteğin için çok teşekkürler asla bırakmazdım ama çok yoruldum artık tedaviden falan psikolojim bozuldu resmen...

kızlar dr. p.tesi günü gelecekmiş ben en iyisi bu ay tedaviye geçmiyim diyorum soğan suyu deniyim bu ayy yoksa p.tesi günümü gideyim ne diyosunuz

inşallah canım yoksa valla eşimden ayrılmaya bile karar verdim ona bunları yaşatmaya hakkım yok diye

canım biz belki ağlıyoruz sızlıyoruz isyan edşyorz psikolojimizii bozuyoruz ama eşimzden psikolojikmen ayrılmayı hiç düşünmedik evettt bunları yaşatmaya hakkımız yok ama taktir ilahi elimizden birsey gelmiyooo o yüzden o psikolojiyi at kafandan düşünme öyle halbuki eşin duysa böyle düşündüğünü daha çok üzeceksin erkekler sevdimi eşlerini sonuna kadar gider onlar huzur isterler genelde

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım sayılır 1,5 yıldır evliyim bebiş olmuyor diye doktora gittik herşey normal dedi klomen verdi 1 hafta kullandım tekrar gittim yumoşlar büyümüş dedi ovitrelle iğne verdi çarşamba günü vuruldum bakalım hayırlısı. Bu ilk tedavim bu tedaviyei uygulayıp hamile kalan var mı??

slm bu tedavıyle hamıle kalanda var benım gıbı kalamayanda hayırlı olsun tedavın inşallah bebegın bıran önce gelir

şükür kaç gündür kayıp olan hanımlarımız gelmiş topigee :) nasılsınız bakalım keyifler moreller nasııııııl ?

canım çok üzüldüm doktor kisti almaktan hiç bahsetmiyomu

bnm 2. klomen bu ay cnm bu sabh bitti hapım pazartesi gidip baktırıcam büyümüşse ovitrelle olucam ama ovitrelle 3. oluck bakalık tutturucakmıyız bu ay..senn yumurtan nekdr olmuştu bnm 19du bide hapı günde kaçtane içmeni söledi dr?

doktor 7 gün dedi ama ben bazı sebeplerden dolayı bir gün sonra gittim yani 8 tane kullandım her gün 1 adet. ayrıca doktorum biraz tuhaf zorla konuşuyor kaç yumurta olduğunu söylemedi kaç mm olduğunu da söylemedi sadece iyi büyümüş dedi iğne vurul 36 saat sonra ilişki dedi

Son düzenleme:

doktor 7 gün dedi ama ben bazı sebeplerden dolayı bir gün sonra gittim yani 8 tane kullandım her gün 1 adet. ayrıca doktorum biraz tuhaf zorla konuşuyor kaç yumurta olduğunu söylemedi kaç mm olduğunu da söylemedi sadece iyi büyümüş dedi iğne vurul 36 saat sonra ilişki dedi

olmayınca olmuyo tatlım ben bunalımdan bugün çıktımmmm benim hrsey hüsran oldu allah sonumuzu hayra yorsun

senin kaçıncı klomenin canım benim 2 idi
bide ben bu yazı ayarını nasıl deiştirebilirim biliomsnnnnnn

canım çok üzüldüm doktor kisti almaktan hiç bahsetmiyomu
tşk .canım ne yapalım kist küçük 2cm olduğu için ameliyat gerekmiyo hem kendini tekrarlıyo
zeynoş adetmi oldun ne zaman
canım iki gün önce oldum aniden geldi çok acımasızcaydı bu seferki
senin kaçıncı klomenin canım benim 2 idi
bide ben bu yazı ayarını nasıl deiştirebilirim biliomsnnnnnn

canım 4 klomen 4 çatlatma iğnesi kullandım son olara aşılama yaptım bu arada biliyorum bedava olmazzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…