tşk .canım ne yapalım kist küçük 2cm olduğu için ameliyat gerekmiyo hem kendini tekrarlıyo
canım iki gün önce oldum aniden geldi çok acımasızcaydı bu seferki
canım 4 klomen 4 çatlatma iğnesi kullandım son olara aşılama yaptım bu arada biliyorum bedava olmazzzzzz
kızlar bir sorum daha olacak ben bu ovitrelle iğnesinden sonra kasıklarda hiç bir ağrı sancı v.b olmadı normal mi bu durum. yumurta çatlamamış olabilir mi ???
bu çarşamba yaptırdım yani 23 ündecanım bazılrında oluyo bazılarında olmuyo ne zamn yaptın iğneni
bu çarşamba yaptırdım yani 23 ünde
takılmamak elde değiltakılma kasık ağrısına herkese göre değişiyor inş.çatlar ve tutunur canım bizde çatlıyoda olmuyo
takılmamak elde değilneyse isyan etmiş olmayayım ALLAH hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. çocuğu olmayan istiiyor arıyor çocuğu olan ilgilenmiyor hayırlısı.
valla şimdilik birşey yok gibi canım 1,5 yıllık evliyiz bekledik bekledik olmadı yeni bakıldık. eşimde de bende de sorun yok dediler. kafanıza hiçbirşey takmayın dediler psikolojik nedenlerden olmuyor olabilir falan filan........amiinnn canım evet haklısın vala takma desemde takılıyo senin nedn olmuyo
valla şimdilik birşey yok gibi canım 1,5 yıllık evliyiz bekledik bekledik olmadı yeni bakıldık. eşimde de bende de sorun yok dediler. kafanıza hiçbirşey takmayın dediler psikolojik nedenlerden olmuyor olabilir falan filan........
o kadar taktığımızı düşünmüyorduk ama takıyormuşuz demek farkında değilmişizo kadar çok takıyormusunuz yani
ALLAH tüm isteyenlere verir inşallahbende yeni üyeyim ovitrelle ve üç ayrı ilaç kullandım ama olmadı bu ay hsg çekildi bi sorun yok üç ay bekleyelim olmazsa laparaskopi dedi doktorum
amin canım inşallahsebepli sebepsiz hepimiz aynı dertteyiz Rabbim aratmasın bizi mağdur etmesin inşAllah canlarımm
bende yeni üyeyim ovitrelle ve üç ayrı ilaç kullandım ama olmadı bu ay hsg çekildi bi sorun yok üç ay bekleyelim olmazsa laparaskopi dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?