ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

neyse verriz parasını canım yaaaaa
aaşılama yaptırmk zormu canımmmmm
ahandaaaaaaaaa buldum yine de saolllllllllllll

kızlar bir sorum daha olacak ben bu ovitrelle iğnesinden sonra kasıklarda hiç bir ağrı sancı v.b olmadı normal mi bu durum. yumurta çatlamamış olabilir mi ???

kızlar bir sorum daha olacak ben bu ovitrelle iğnesinden sonra kasıklarda hiç bir ağrı sancı v.b olmadı normal mi bu durum. yumurta çatlamamış olabilir mi ???

canım bazılrında oluyo bazılarında olmuyo ne zamn yaptın iğneni

takılma kasık ağrısına herkese göre değişiyor inş.çatlar ve tutunur canım bizde çatlıyoda olmuyo
takılmamak elde değil neyse isyan etmiş olmayayım ALLAH hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. çocuğu olmayan istiiyor arıyor çocuğu olan ilgilenmiyor hayırlısı.

takılmamak elde değil neyse isyan etmiş olmayayım ALLAH hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. çocuğu olmayan istiiyor arıyor çocuğu olan ilgilenmiyor hayırlısı.

amiinnn canım evet haklısın vala takma desemde takılıyo senin nedn olmuyo

amiinnn canım evet haklısın vala takma desemde takılıyo senin nedn olmuyo
valla şimdilik birşey yok gibi canım 1,5 yıllık evliyiz bekledik bekledik olmadı yeni bakıldık. eşimde de bende de sorun yok dediler. kafanıza hiçbirşey takmayın dediler psikolojik nedenlerden olmuyor olabilir falan filan........

Son düzenleme:

o kadar çok takıyormusunuz yani

bende yeni üyeyim ovitrelle ve üç ayrı ilaç kullandım ama olmadı bu ay hsg çekildi bi sorun yok üç ay bekleyelim olmazsa laparaskopi dedi doktorum

bende yeni üyeyim ovitrelle ve üç ayrı ilaç kullandım ama olmadı bu ay hsg çekildi bi sorun yok üç ay bekleyelim olmazsa laparaskopi dedi doktorum
ALLAH tüm isteyenlere verir inşallah

Son düzenleme:
sebepli sebepsiz hepimiz aynı dertteyiz Rabbim aratmasın bizi mağdur etmesin inşAllah canlarımm

bbz canımmm esraya gittim çok sevimliii soyadı tolo bu aradaD

bebeğim yine ilaç verdi klomen benzeriymiş s ile başlıyor..dedim herkes klomenden sonra iğneye geçiyo ben neden geçmiyorum bunuda deneyelim dediii amaaa kötü haber tayini çıkmış 20 gün sonra yok

kızlarr nasılsınız..
geçmişi okuyunca çok canım sıkıldı..inanın içimden hiç bir şey yazmak gelmiyor......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…