kızlarr nasılsınız..
geçmişi okuyunca çok canım sıkıldı..inanın içimden hiç bir şey yazmak gelmiyor......
tüh şansa bk kız hersey nasip okadarda git demiştm bari 20 günü değerlendirde bu arada nereye gidiyomuş ilacın ismi nebbz canımmm esraya gittim çok sevimliii soyadı tolo bu aradaD
bebeğim yine ilaç verdi klomen benzeriymiş s ile başlıyor..dedim herkes klomenden sonra iğneye geçiyo ben neden geçmiyorum bunuda deneyelim dediii amaaa kötü haber tayini çıkmış 20 gün sonra yok
kızlarr nasılsınız..
geçmişi okuyunca çok canım sıkıldı..inanın içimden hiç bir şey yazmak gelmiyor......
birsennn mesaj kutun doluuu yazamıyom cevap sana faceden ben değiim o kızz gizliydim de açtım tekrar denesene
tüh şansa bk kız hersey nasip okadarda git demiştm bari 20 günü değerlendirde bu arada nereye gidiyomuş ilacın ismi ne
yoksun kaç gündürr
selam kızlar, nasılsınız? ben hastalandım bugün, çatlatma iğnesi bi işe yaramadı, yarın doktorumu arayacağım bakalım, moralim bozuldu ama napayım allahım ne zaman nasip ederse. en çokta 2 senedir istiyoruz ama hani hiçbikere bile hamile kalamadım, bundan sonrada hiç kalamayacak gibi hissediyorum kendimi hani olsa buz amana kadar olurdu belkide moralim çok bozuldu bu ay sanırım aşılamaya başlayacağız.birde bu ay erken hastalandım iğnedenmidir bilmiyorum ama normal siklus 30-31 oluyordu bu sefer 27. gün hastalandım
tşk .canım ne yapalım kist küçük 2cm olduğu için ameliyat gerekmiyo hem kendini tekrarlıyo
canım iki gün önce oldum aniden geldi çok acımasızcaydı bu seferki
canım 4 klomen 4 çatlatma iğnesi kullandım son olara aşılama yaptım bu arada biliyorum bedava olmazzzzzz
çatlama iğnesini doktormu yapıyor yoksa bizmi internnette baktığımda kedinisi yapıyordu ondan merak ettim bende çünkü 17 şubat gibi yaptıracam bu konuda bilgi verirseniz sevinirim iğne vurulduktan sonraki süreci anlatırsanız sevinirim
gunaydın kızlar canım hiç çekılmedın mı hsg
tamam canım teşekkür ederimbence önce cektır
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım sayılır 1,5 yıldır evliyim bebiş olmuyor diye doktora gittik herşey normal dedi klomen verdi 1 hafta kullandım tekrar gittim yumoşlar büyümüş dedi ovitrelle iğne verdi çarşamba günü vuruldum bakalım hayırlısı. Bu ilk tedavim bu tedaviyei uygulayıp hamile kalan var mı??
kızlar merhaba bugun yıne basladık tedavıye doktorum hersey olumlu ama once dusukten sonra senın kendını toparlaman lazım dedı ama nasıl olcak bılmıyorum.seraphone ve menagonla basladık ınsallah bu ayda tuttururuz
birsennn mesaj kutun doluuu yazamıyom cevap sana faceden ben değiim o kızz gizliydim de açtım tekrar denesene
kızlar merhaba bugun yıne basladık tedavıye doktorum hersey olumlu ama once dusukten sonra senın kendını toparlaman lazım dedı ama nasıl olcak bılmıyorum.seraphone ve menagonla basladık ınsallah bu ayda tuttururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?