ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

birsennn mesaj kutun doluuu yazamıyom cevap sana faceden ben değiim o kızz gizliydim de açtım tekrar denesene

tüh şansa bk kız hersey nasip okadarda git demiştm bari 20 günü değerlendirde bu arada nereye gidiyomuş ilacın ismi ne
kızlarr nasılsınız..
geçmişi okuyunca çok canım sıkıldı..inanın içimden hiç bir şey yazmak gelmiyor......

yoksun kaç gündürr

birsennn mesaj kutun doluuu yazamıyom cevap sana faceden ben değiim o kızz gizliydim de açtım tekrar denesene

kızz kime msj çektim ben sen değilsennnnnnn​nasıl tanıycam ben seni

tüh şansa bk kız hersey nasip okadarda git demiştm bari 20 günü değerlendirde bu arada nereye gidiyomuş ilacın ismi ne

yoksun kaç gündürr

evde yoktum canım ıkı gundur gezmelerdeydım..hastalanmışsın çok üzüldüm sana pelin arkadasımızda düşük yapmmışş offf offff...

selam kızlar, nasılsınız? ben hastalandım bugün, çatlatma iğnesi bi işe yaramadı, yarın doktorumu arayacağım bakalım, moralim bozuldu ama napayım allahım ne zaman nasip ederse. en çokta 2 senedir istiyoruz ama hani hiçbikere bile hamile kalamadım, bundan sonrada hiç kalamayacak gibi hissediyorum kendimi hani olsa buz amana kadar olurdu belkide moralim çok bozuldu bu ay sanırım aşılamaya başlayacağız.birde bu ay erken hastalandım iğnedenmidir bilmiyorum ama normal siklus 30-31 oluyordu bu sefer 27. gün hastalandım

Son düzenleme:

ümitlizliğe kapılma canım herşeyin bir zamanı var işte, bende ilaçları kullanalı hep erken oluyorum düzenim tamamen bozuldu

acımazızcası nasıl oluyo kız

birde bu aya aşılama yaptırmak istiyoruz ama ondan önce hsg çekilmem gerekiyor değilmi?

çatlama iğnesini doktormu yapıyor yoksa bizmi internnette baktığımda kedinisi yapıyordu ondan merak ettim bende çünkü 17 şubat gibi yaptıracam bu konuda bilgi verirseniz sevinirim iğne vurulduktan sonraki süreci anlatırsanız sevinirim

genelde doktor yapıyor iğneyı iğneden sonrada ilşki gunlerını söyluyor

canım ben gecen ay ılk tedavıyle hamıle kaldım fakat cuma gunu dusukle sonuclandı

kızlar merhaba bugun yıne basladık tedavıye doktorum hersey olumlu ama once dusukten sonra senın kendını toparlaman lazım dedı ama nasıl olcak bılmıyorum.seraphone ve menagonla basladık ınsallah bu ayda tuttururuz

amiiinnn cnm inşAllah Rabbim yardımcımız olsun..

ınş.canım bu ay bı mucıze olur toplu oluruz

kızlar nerdesınız yaaaaaa huhuuuuuuuuuuuuuuu kımsecıkler yok n'oldu boyle bızım topiğe nazarmı degdı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…