ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

selam kızlarrrrrr bugün dr.gittim doğm kontrol hapı verdiiiiiii yumurta kisti çıkmış bende dr.aşılama istemedi 3 ay ara verelimmi dedi yoooooooğğğğğ olmaz dedim bir ay verelim tamam dedi öteki ay yine klomn ovitrelle kullanacam aşılama yamıycaz sonrasında dr.hastane ve dr. ayarlıycak tüp bebek için gönderecek beniii

nerdesinz canlarrrrrrr kuzularrrrr ayyyyy evde kalmışlarrrrr ne olceeekkk

trnaysgl sanırım daha net sonuç almak için istedi laparaskopiyi inşallah gerek kalmaz bir oğlum var 13 yaşında hiç düşünmezdim böyle olcağını Allah isteyen herkeze verir hayırlısıyla inşallah

yumurta kistide neymiss hic duymamistim hem 3 ay cokmus hakikatende 1 ay yeter:))))

ıyı aksamlarkızlar SAT 19 ocak ve gelecek adetımden sonra 7.gun HSG cekılecektım ya hanı size anlatmıstım.Yalnız benım adetım ne zaman gelır bellı olmaz belkı de 3 ay sonra gelecek ve ben doktora soylemeyı unuttum. Bana progestan yazsa ıyı olmaz mı cunku baslayıp bırakınca adet oluyoruz ya degıl mı? sadece 1. kloomen ve ovıtrelle tedavısı oldumn tutmadı. ve HSG onermıstı .ne dersenız doktoruma bu durumu hatırlatayım mı yoksa 2 3 ay bekleyım mı adetımın gelmesını.? ama o zaman da surec uzuyor

canim progestan ise yararmi bilmem bildigim kadariyla rahim duvarini kalinlastirmak icin veriyo doktorlar onu.adet zamaninida doktoruna hatirlatsan iyi olur canim cunku cok zaman geciyo aradan hem belki doktorun bi onerisi olur sonucta var bi bildikleri doktorlarin

biraz ara verince iyi oluyor canım kafan rahatlıyor benimde yumurtalık kisti 1 haftadır kontrol hapı kullanıyorum. doktor sana şeker hapı verdimi hiç bana verdi de kullanan var mı arkadaşlar aranızda

biraz ara verince iyi oluyor canım kafan rahatlıyor benimde yumurtalık kisti 1 haftadır kontrol hapı kullanıyorum. doktor sana şeker hapı verdimi hiç bana verdi de kullanan var mı arkadaşlar aranızda
3 ay çok fazla geldi bana yok canım vermedi bana ginera kullaıyrum sana hangisini verdi
yumurta kistide neymiss hic duymamistim hem 3 ay cokmus hakikatende 1 ay yeter:))))

evet canım 1 ay yeter bu arada yumurta kisti yumurtalar çatlamadığında kiste dönüşüyo kalıcı kist değil yaniii

canım kistin kaç cm di biliyormusun.benimde kistim olmuştu 6 cm bana ginera verdi ama ben yanında soğan suyuda içtim 2 ayda ancak gitti.eğer snin küçükse gineranın yanında soğan suyuda iç canım temizler çabucak.

kaç cm olduğunu sormadım vala soğan suyuu anlatrmısın hangi soğan nasıl kullanmalıyız ben 2 gün oldu yapıyorum ama düzensz

hayırlısı canım ya bende kullanyorum ya unuttum gercekten bı gun içmeyı ya inşllh gerek kalmaz canım ya tupe

allah bagışlasın canım en azından bı tesellin var bızım oda yok anladım inşllh gerek kalmaz ben yaptırdım çunku ama hsg yerını daha ayrıntılı olsun dıe

slm kızlar ben geçen çarşamba çatlatma iğnesi vuruldum yarın gitsem yumurtaların kiste dönüştüğü belli olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…