ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ee benim adete daha var yani belirti başlarsa yine hamile değilim
önceki tedavide çatlatma iğnesinden bir hafta sonra göğüslerim ağrımaya başladı uçları sonrada geneli ama bu sefer göğüslerde tık yok bu gün iğneden sonra 10 gün bide bu sefer iğneden sonrada hiç ağrım olmadı 2. gün fena kasık ağrım oluyodu kasıklarımda bazen batma gibi bir ağrı oluyo hemen geçiyo bu sefer hayırlısı bana bu sefer çatlamadı gibi geliyo her ay iğne parası insan acıyo valla bazende gözüne gözükmüyo ama kaynanayıda boş ver ya tııııınnnnn

günaydın hanımlar bugun daha kimse ugramamış...ben dökülüyorum resmen hergün bi yerim ağrıyo bugun de bacaklarım agrıyo adet öncesi üşüyo gibi arır ya aynısı ama olmama daha var ..of ya ne zor işmiş bunlar

Bacılar ben geldim artık netle ilgili bir sorunum kalmadı çok sükür :) akşamları görüşürüz kv.de gitmiycez bir süre mart ayında aşılamam var kızlar bende artık aşılamacılardan oldum inş.ilk denemede olur

hoşgeldin canım kız inş.ilk denemede tuturursun aman bu tedavilerin stresi insanı psikolojikmen komalık ediyor
evet canım kimse uğramamış ben geldim ama yine kimseler yok o belirtilere takmamayı başarsak çok güzel olur ama başaramıyoruz
tatlım çatlamasa alt karın ağrır sızlar öksürünce felen uzan yere alt karnını hafif bastr ağrı yoksa bilki çatlamıştr bu arada kız inş.belirtiler çıkmaz tuturursun
selam hatunlar hoş kimse yok ama:) biz ne zaman anne olcezzzz

as canım vala canım birgün oleecek ama bilmiyorum rabbim birgün uygun görürse verir inş.çok bekletmz kaçıncı günün bugün

ben öyle kucağımda bebek görmemm rüyada birdefa oyuncak görmüştüm bir iki kez kucağımda bebek görmüştüm neyse sen ne yapıyosun

napayım canım ya annnem gelcek carsıya gıdecegız aktara falan işte sorun dert hiç bitmio kı canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…