ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ne diyeyim bilemedim canım üzüldüm senin için ne yapıcaksın devam edicekmisin tedaviye

evet canım benim edicem bide bu ay hayıt tohumu ve böğürtlen kökü kürü uyguluyorum dün başladım hayırlısı artık cnm yaa bakalım bu ay ne olucak Rabbim yardımcımız olsun acilen dualarımızı kabul etsin hepimizi sevindirsin inşAllah

bende 1 şubatta vuruldum hala bişey olmadı test yaptım bişey çıkmadı iğneden ne kadar sonra belirtilerin oldu ve nasıldı canım ya kırmızı kartı görmeden ümit kesilmiyo

ümidini kesme canım seninki inşAllah tutmuştur bu ay benim göğüslerim ağrımaya başlıyo anlıyorum adet olucağımı geçen ayda 15. gün olmuştum bu ayda 14. gün gece yarısı oldum yani yine 15. gün sayılır senin bi ümit var bence bu güne kadar olmadıysan bi belirtide hissetmiyosan bi test yaptır derim Rabbim yardımcımız olsun ..

canım yaa çok üzüldüm nasip olmadı diyen herkes için çok üüzülüyorum sanki benmişim gibi

Allah razı olsun canım Rabbim hepimizi sevindirsin inşAllah en yakın zamanda Rabbim birbirimiz için ettiğimiz duaları kabul etsin inşAllah acilen ben bu ay böğürtlen kökü kürü ile hayıt tohumuda kullanıyorum inşAllah faydalı olur..

aa gerçektenmi canım denesemmı bende..tam olarak nasıl yapıcam..5 gün sabunla karnımımı ovucam...karnımın neresı vajınal bolgenın ustunumu hemen:44:

belirtim var canım 5 gündür göğüslerim ağrıyo cuma günü aşırı sancım oldu adet te olmayınca ümitlenip test yaptım 15. günde ama bişey çıkmadı bende genelde18. gün oluyorum bende de bişey yok yani anlıycağın ama işte ağrıya takıldım bel ve karın ağrısı aynı adet sancısı gibi hayırlısı

aa gerçektenmi canım denesemmı bende..tam olarak nasıl yapıcam..5 gün sabunla karnımımı ovucam...karnımın neresı vajınal bolgenın ustunumu hemen:44:
ben kiistim patlarsa diye korkuyorum canım öncelikle banyoda kasıklarını ovvv sonra dört beş gün boyunca sabunlu su yada şekerli suyla karın alt karın ve kasıklaına massaj yaparak ov uzan sırt üstü enaz 5dk sonra sırtınıda tabi oara hafif adet görebilirsin çünkü sırtın gevşiyo bende fıtık var diye yapmıyorum ama adetten sonra diğerlerini deniycem

bende kullanıyrum canım günde kaç kez içiyosun hayıtı

kız ikinci olacak hayırlısıyla belirtilerden anlamıyomusun testti tekrarla

​hmm adet bıtımınde bı denıyım bakıyım..

umutlu olsa bile söyleyemiyo artık insan yaaa o duruma geldik bide eşim bir ay ara verelim diyo canım sıkıldı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…