ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

​kız sen dogum kontrol hapı kullanmıyomusun...eşim yapsa olurmı?

sanırım pestilin çıksın istiyosun olur canımda rahat olabilecekmisin kızzzz birde yapınca vala beğenme yarım 15dk boyunca yaptırt bak yeminle bunlar eski usul alimede yaptırmış mesala yani dedimmm ama

sanırım pestilin çıksın istiyosun olur canımda rahat olabilecekmisin kızzzz birde yapınca vala beğenme yarım 15dk boyunca yaptırt bak yeminle bunlar eski usul alimede yaptırmış mesala yani dedimmm ama

daha neler deniycez acaba

senin duygularınla oynadım kızzz geçmiş olsun kaynanaya nasıl başırdın kim onun yanında şimdi gidip ziyaret ediyomusun kız

kimse yok yanında günlük gidiyo eşim bazende beraber talhayı çok sokmak istemiyorum ortama ağrı merkezinde önemli bişey değil ağrıyan bölgelerine tedavi uygulanıyo hanfendinin keyfi gıcır

inş.yaaa ben birini doğurursam ikinciye sıkıntı olmaz onu daha çabuk yaparım ben senmiyim eski yönteminini unutmuşsun galiba

hiç korunmadık ki bende sözde hemen yapcaktım hemde arka arkaya 4 tane 2 kız 2 erkek ama olmuyo işte olmuyo

kimse yok yanında günlük gidiyo eşim bazende beraber talhayı çok sokmak istemiyorum ortama ağrı merkezinde önemli bişey değil ağrıyan bölgelerine tedavi uygulanıyo hanfendinin keyfi gıcır

oğluşunun ismi demk talha ama güzelmiş eee ne zamn gidecek evine

hiç korunmadık ki bende sözde hemen yapcaktım hemde arka arkaya 4 tane 2 kız 2 erkek ama olmuyo işte olmuyo

getirdikten sonra neden ikincisi olmuyo yaa canım korunmamışsın bende 2kız 2erkekten yanayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…