ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar yorum yapacak kımse yok muuu

soruma hala cevap alamadım bayanlar.
yaşadığım durum normalmidir ?

Allah bir ömür mutluluğunuzu bozmasın tatlım çok yakışıyorsunuz birbirinize.çiçeklerinde yüzüğünde çok güzeldi

kasıklarım ağrıyo sabahtan beri geliceksen gelde bende kurtuluyum kırmızı bela

günaydın herkese..bugün iğneden sonra 11. gün sadece göğüs uçlarımda ağrı var başka belirti yok.

allah sana bagıslasın yavrum tatliş talhaya cicii bi kardeş gelir inş....ewt gördüm maşallah canım allah mutlulugunuzu bozmasın çok guzel bı aiele gıbı gozukuyosunuz..pastanda harıkaymış olsada yisekk

Allah bir ömür mutluluğunuzu bozmasın tatlım çok yakışıyorsunuz birbirinize.çiçeklerinde yüzüğünde çok güzeldi

​sağol bıtanem sende çok guzelsin ..ama eşinle resimlerini göremedim o yüzden çok yakışmışsınız dıyemıycem...sağol canım daha guzelleri sizin olsun inş.

günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

hadi kalkın uyanın
......oyşş ne tembel çıktınız siz yaa...

amandaa amann kimlerr gelmiş..hoşgeldiniz zeynoş hanım buyrun şöyle size sıcak sıcak çay ikram edeyimmm :80:

kız ben asıl görsem sizleri çiçeği burnuna dikmişsin demek merak ettim şimdi çatlıycam nerdeyse
soruma hala cevap alamadım bayanlar.
yaşadığım durum normalmidir ?

canım kasık ağrıları olmuşsa normaldr bende hep olduğu için birşey diyemiyorum çatlasa bile döllenip tutunmsı önemli inş.olur

günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

hadi kalkın uyanın
......oyşş ne tembel çıktınız siz yaa...

amandaa amann kimlerr gelmiş..hoşgeldiniz zeynoş hanım buyrun şöyle size sıcak sıcak çay ikram edeyimmm :80:

günaydın yavrıııııı ceylan olur canım ikrama hayır diyeemem şekersiz açık çay olsun rica edrimmmm

hahahah çatlada patla zeynoşşşş....merak edilcek bişey yok canım kırmızı beyaz güller iştee

canım gülleri değil seni merak ediyorum gülle poz verişini falan yahu acep burnunamı koymuşsun yoksa yanağınamı bakışların nasıl elin nerde kolun nerde sağamı solamı bakmışsın sağdan bakışmı soldan bakışmı yakışıyo bunları tespit etmem grek

ozaman merkını aydınlatıyım...gülleri vazoda çektim..yanı benım elimde değiller ve resımde ben yokum sadece güller var..beni merak edıyorsan pek guzel sayılmam koca burunlu biriyim

sağol canım çok dehşet olmuşşşş vay beee ne güzel çay yapmışsın ben böyle çay içmadim hayatımda kız dr.gitmiycekmiydn

ayy hayrettt
...kız ıyımısın başına taş maş düşmüş olmasın:44:...sen ve benim yaptığım birşeyi begenmek....gidicem 2.30 da randövum heycandan uyuyamadım yenı doktor ne dıycek acaba kafama taktım..korkuyorum amelıyat demesinden..

ozaman merkını aydınlatıyım...gülleri vazoda çektim..yanı benım elimde değiller ve resımde ben yokum sadece güller var..beni merak edıyorsan pek guzel sayılmam koca burunlu biriyim

burnu büyük olan çirkindr diye birsey yok canım abartma istersen kızzz sendee ha bu arada canım sen yaparsında güzel olmazmı he he heee çok beğendim çayını içtikten sonra bir daha çay içmeme kararı aldımdaaaa kız yeni dr.yeni heyecan yeni strs yeni umut demek korkma ya hayırlısı neyse o olsun slogan neeee başa gelen çekilir bebiş gelsin yeterki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…