- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
inşallah canım allah hepimize versin çok yıpranıyorum ben bu tedavi süreçlerin de
sanırım pestilin çıksın istiyosun olur canımda rahat olabilecekmisin kızzzz birde yapınca vala beğenme yarım 15dk boyunca yaptırt bak yeminle bunlar eski usul alimede yaptırmış mesala yani dedimmm ama
canım peki bende ne varrrr
Jfk Hastanesi, Begonya Sok. No: 7 Daire: 9 Bahçelievler Mh. Bahçelievler İstanbul Türkiye.
ben hep göbekten vuruldum genelde göbektn oluyo iğneyle kistin alakası yok yumurtan catlamadıgı için kıste dönuşuyo bazen iğnee oldugun halde yumurtan catlamaya bılıyo
ahh canım benım senın hıc olmazsa bı tane evladın var bızde hıc bısey yok bız ne yapalım..hepimiz yıpranıyoruz hem maddı hem manevı çok zor bı surek..insanda moral denen bısey kalmıyor..allah yardımcımız olsun..bu arda ne durumdasın kırmızılar gelmedı inş. iyi haberlerını beklıyoruz..içime senden ıyı haber alıcakmısız gıbı doguyor..
inşallah içine doğan doğrudur canım hala bişey olmadı ama bu sabah yine test yaptım çıkmadı 17. günde çıkması lazım artık oyüzden benim içime de dışımada doğan bişey kalmadı yarını bekliyorum işte 18. gece olurum bu günde kasıklarım ağrımaya başladı 2 kerede kendimi adet olmuş görüyorum rüyamda insan kendini neye odaklarsa onu görüyo geçen ayda çok ümitliydim hep hamile görüyordum kendimi
evet çok şükür bi tane var canım ama allah sanada nasip etsin inşallah 2. isteyipte olmadığı zamanda aynısını yaşıyorsun allah sana yaşatmasın arka arkaya olsun inşallah
hahahah walla öyle benım kocanında elı pek bı agrdır ama çok guzel masaj yapar..söyledım yaparım dedı bakalım yapıcakmı...
sende senı cok seven bı koca var yakında bebişte gelicek çok mutlu bi aile olucaksınız..
​canım şimdi aile hastanesı oldu o..jfk kapandı..
ahh canım benım senın hıc olmazsa bı tane evladın var bızde hıc bısey yok bız ne yapalım..hepimiz yıpranıyoruz hem maddı hem manevı çok zor bı surek..insanda moral denen bısey kalmıyor..allah yardımcımız olsun..bu arda ne durumdasın kırmızılar gelmedı inş. iyi haberlerını beklıyoruz..içime senden ıyı haber alıcakmısız gıbı doguyor..
hahahah walla öyle benım kocanında elı pek bı agrdır ama çok guzel masaj yapar..söyledım yaparım dedı bakalım yapıcakmı...
sende senı cok seven bı koca var yakında bebişte gelicek çok mutlu bi aile olucaksınız..
bari eziyet edeck şekilde yaptırt kızzz inş.ya hepimiz inş.mutlu oluruz ben eşimi çokk çok seviyorum burdan ona sevgilerimi iletiyo vee diyorumki sevgilelr gününde eli boş girdiğim için teesüf ederim gelecek nesil okursa eşleri hediye almamışsa ablalrıda almamş üzülmesinler
merhaba zeynoş
merhaba.
ben ayın 12'sinde ovitrelle çatlatma iğnesi buruldum.vurulduğum ilk günler bir yan etki görmedim ama dün ve bugün rahimden yumurtalıklarıma vuran ince sızı şeklinde ağrılar var.bu durum normalmidir acaba ?
aaa doktorlar değişmemiştir belki yaa adı önemli değil
bari eziyet edeck şekilde yaptırt kızzz inş.ya hepimiz inş.mutlu oluruz ben eşimi çokk çok seviyorum burdan ona sevgilerimi iletiyo vee diyorumki sevgilelr gününde eli boş girdiğim için teesüf ederim gelecek nesil okursa eşleri hediye almamışsa ablalrıda almamş üzülmesinler
canım olsun sen h ıc olmazsa bı kere yaşadın o duydguyu bız hıc yaşamadık..bazen olsada bı tane olsa keşke diyorum...inan çok zoer bi durum...hadi bkalım inşallah hastalanmazsın..bende öyle değişik değişik rüyalar görürüm..hepsi bilinç altı işte..walla doktorları bılmıyorum ama adı aile olmuş canım..bende yarın yenı bı doktora balıyorum bakalım o ne dıycek...
yok kız öyle yaptırırsam 5 gun boyunca yapmaz 1 gun yapar bırakır...oyy oyy duyy sesını eşiii zeynoş senı cok sevıyormuş..aman nazar değmesin sevgınız her daim yükselsin inş. bende eşmi çok sewiyorumm yerim ben onun balındann ayy aşkışımm benım..bizimde 10 gun once yıldonumumuzdu altın yuzuk almıştı abana bıde çiçek getırtmişti..sewgililer gününde de güllerim geldi..facen olsaydı görürdün orda yayınlamıştımm
kıskandımmmmm ya kız iyi günlerde kullan bugüne kadar hiç çiçek almadım kocişten ısrar ediyorum nerdeyse yalvaracam yine almıyo ya kız yok ya bende merak ediyorum sizleri kociş öyle şeyleri sevmiyo yaa...seviyorum dedim diye illa çekemeyip sende dedin vazgeçtim sevmiyorum sırf sen kocanı seviyon diy sevmiycem artık ağayı
canım olsun sen h ıc olmazsa bı kere yaşadın o duydguyu bız hıc yaşamadık..bazen olsada bı tane olsa keşke diyorum...inan çok zoer bi durum...hadi bkalım inşallah hastalanmazsın..bende öyle değişik değişik rüyalar görürüm..hepsi bilinç altı işte..walla doktorları bılmıyorum ama adı aile olmuş canım..bende yarın yenı bı doktora balıyorum bakalım o ne dıycek...
yok kız öyle yaptırırsam 5 gun boyunca yapmaz 1 gun yapar bırakır...oyy oyy duyy sesını eşiii zeynoş senı cok sevıyormuş..aman nazar değmesin sevgınız her daim yükselsin inş. bende eşmi çok sewiyorumm yerim ben onun balındann ayy aşkışımm benım..bizimde 10 gun once yıldonumumuzdu altın yuzuk almıştı abana bıde çiçek getırtmişti..sewgililer gününde de güllerim geldi..facen olsaydı görürdün orda yayınlamıştımm
Merhaba, bende bu ay ilk kez klomene başladım. Bitince kontrole gideceğim. Çatlama iğnesini doktorun mu yaptı? fiyatı ne kadar, SGK karşılıyormu? öğrenebilirmiyim..
ayşegül iğnelerin kaça mal oluyo canım senim klomenle yumurta anca bitane oluyo o da geç büyüyo iğnemi istesem doktordan acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?