daha yeni yapmışsın çatlamıştr inş.çatlamayıp kist yapmışsa alt karın ağrısı olur daha çok öksürürken özellikle silkeleme günlri bitti mi
merhaba canım hoşgeldin
az kaldı gibi ama geçmz günler silkelerken kız kalçada havaya kalkıyormu yosa ayaktan tutuluptamı yapılıyo ben biliiiydimde unuttttuuuuummmmmmanlayamadım artık canım ya benım normaldede cok sık karnım agrır silkeleme bıttı sılkelerken cok agrım olmuştu inşallah çatlamıştır ya 9unda gelmesı gerekıyo
hoşbuldum.bende ovitrelle kullandım.ama çok huzursuzm bat 5 i.Ama sinirlilik hali,kasıklarda önce batma ama şimdi sancı,göğüslerde hassasiyet,akıntı,uyku hali,arada sırada ayaklarım altına giren yanmalar.Sizlerde de var mı acaba.Hamile olanlar bize bilgi verseler ne iyi olur değil mi?
az kaldı gibi ama geçmz günler silkelerken kız kalçada havaya kalkıyormu yosa ayaktan tutuluptamı yapılıyo ben biliiiydimde unuttttuuuuummmmmm
evet canım sadece basın kalıo ya silkeletten bı hamış daha haberı aldık ya herkes hamıleeee
az kaldı gibi ama geçmz günler silkelerken kız kalçada havaya kalkıyormu yosa ayaktan tutuluptamı yapılıyo ben biliiiydimde unuttttuuuuummmmmm
evet canım sadece basın kalıo ya silkeletten bı hamış daha haberı aldık ya herkes hamıleeee
kızzz kocalarınız öyle güçlümüki onlar aylık uğraşıyolar zaten olacaktı
vala canımmm anlatıkların hamilelk belirtileri keşkeee hamile olsamda güzel cevap verebilsem
kızzz kocalarınız öyle güçlümüki onlar aylık uğraşıyolar zaten olacaktı
tatlım ben zayıf oldugum için eşimde sagolsun kuvvetlı o yuzden cok rahat silkelıyo ya bı gun bende yazabılecekmıyım acaba yaaa:26:
orası öylede canım ama hamilelk belirtisinede benziyo kızzz keşke gelse artıkinşallah hamile olduğun,hamile olduğumuz günlerde gelir.Ağzın bal yesin derler ya ne güzel yazmıssın inşallah öyledir.ama bunlar adet belirtiside olabilir malesef.
tatlım ben zayıf oldugum için eşimde sagolsun kuvvetlı o yuzden cok rahat silkelıyo ya bı gun bende yazabılecekmıyım acaba yaaa:26:
yazarsın neden olmasın şu silkeleme işide belki tuturtur kız akıyomu öyle yaptıktan sonra
orası öylede canım ama hamilelk belirtisinede benziyo kızzz keşke gelse artık
yazarsın neden olmasın şu silkeleme işide belki tuturtur kız akıyomu öyle yaptıktan sonra
inşllah canım ya akıyo ama şöyle 1,5 2 saat yatıyorum kalkmıyorum kalkınca su gıbı bişy akıyo o da normaldır herhaalde dimi
orası öylede canım ama hamilelk belirtisinede benziyo kızzz keşke gelse artık
amin canım inşallah.
kızlar daha iğne olalı 36 saat olmadı ama benim hiç kasıklarımda ağrı, batma gene olmuyo gene çatlamayacak bunlar herhalde ya
inş canım bende şimdi gidip kan vercem
anca catlar canım ya ama herzamn agrı olmuyo kı ya takmamaya calış
kızlar daha iğne olalı 36 saat olmadı ama benim hiç kasıklarımda ağrı, batma gene olmuyo gene çatlamayacak bunlar herhalde ya
senin oldumu bu sefer canım
sendekide bilmiyorum ne yumurtası kız kaz yumurtası desek oda değil ya sen incir havuç kürüde yapsana kız belki çatlar geçn ayda öyle dedm diye benimkide çatlamamıştı
çokta olmadı canım ama silkeletırken agrım oldu bende catlamamıştır dıe korkuyorum acıkcası
nedir bende bilmiyorum ki doktorum ilk kez haftaya gel çatlmış mı diye progestorana bakıcaz dedi hiç çağırmıyodu öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?