selam kızlarr :))
kocama silkeletmeyi anlatmaya çalıştım abartma dedi
hem kızlar anlamadım tamamen yerle ilişkiniz kesiliyor mu bu şeyde ya nasıl silkeliyor
incir havuç kürünüde dene kız dr.zaten alttan bakıyo bari birseyle ucundan kırsa bu arada boşuna çatlatma iğnesi kullanıyorz dr.hafif vurursa çalatrda tıp bence uğraşsın atık bu yöntemle
selam kızlarr :))
kocama silkeletmeyi anlatmaya çalıştım abartma dedi
hem kızlar anlamadım tamamen yerle ilişkiniz kesiliyor mu bu şeyde ya nasıl silkeliyor
incir havuç kürü yaptım canım ama o ay daha kürüm bitmeden adetimin 19. günü kırmızılar geldi hemde yumoşlar gene çatlamamıştı bende ondan kaynaklandı herhalde diye tedaviyle birlikte yapmıyorum artık. benim doktorum alttan bakmıyo canım ya
tatlım istersen konuyada bakabılırsın gebelıkte silkelet hamış kal topiği esın ayaklarından tutup silkeleyecek basın kalsın yerde anlatabıldımmı
tatlım istersen konuyada bakabılırsın gebelıkte silkelet hamış kal topiği esın ayaklarından tutup silkeleyecek basın kalsın yerde anlatabıldımmı
evet canım aynen öyleyaniii bitek baş kalıyo sırt ve ayak hep silkeleniyyyyyyyy
canım ben öylesine ilişki olmadan bakalım olacakmı diye denedim bizimki silkelemeye benzemedibeni bir sağa sola bir öne arkaya salladı anca o kadar oldu yani sizindemi öyle oluyo
evet canım aynen öyle
nasıl anlatılırkı canım ya tamda anlatamadım silkelesın esınde saga sola farketmeez canım ya
merhaba kızlar moralim çok bozukbugün hsg çekildim çok şükür ağrım filan olmadı daha sonucu doktora göstermedim ama sanırım temiz değil sol taraf normal ama sağda proksimal tubal oklüzyon diyor anlamıyorumda bilen birileri varmıya.zaten dolmuştum sabahtan beri ağlıyorum
sunuç bölümündemi öyle yazıyor. daha doktora göstermeden moralini bozma canım ya
evet na demek onuda bilmiyom ama iyi bişey değil heralde.
neden göstermedinki ben bittikten sonra yanına çıkıp göstermiştim
ben geldim kızlar kimse yok muu
eşime ne gerek var yahu ben o olmadan da o pozisyonda kendimi daha iyi sallıyorum onu farkettim.. eşlerini ikna edemeyen kızlar bir deneyin derim zaten popoyu havaya dikiyoruz ya normalde bu sefer biraz kıvırtıcaz işte
hacııııııı allah canını almasın kızzzbende bugün gündüz kendi kendime öyle yapmıştım vallahi ama o pozisyonla kocamın yanında nasıl yapacam bu aralar spora gitmk istediğimi söylüyorum olmadı derim her saat başı yapmam gerek göbek eritiyyy diye haha hayyyy yapicim benim saksıya bu girdi ayol
merhaba kızlar moralim çok bozukbugün hsg çekildim çok şükür ağrım filan olmadı daha sonucu doktora göstermedim ama sanırım temiz değil sol taraf normal ama sağda proksimal tubal oklüzyon diyor anlamıyorumda bilen birileri varmıya.zaten dolmuştum sabahtan beri ağlıyorum
aman ne çekiniyosun doktor böyle yapmamı söyledi dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?