ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

selam kızlarr :))
kocama silkeletmeyi anlatmaya çalıştım abartma dedi

hem kızlar anlamadım tamamen yerle ilişkiniz kesiliyor mu bu şeyde ya nasıl silkeliyor

vala canm bana ayşegül iki çdefa anlattı birde bı konunun sahibide anlattıda benim saksıya girmiyo o pozisyonu benim saksı anlamamış durumda

incir havuç kürünüde dene kız dr.zaten alttan bakıyo bari birseyle ucundan kırsa bu arada boşuna çatlatma iğnesi kullanıyorz dr.hafif vurursa çalatrda tıp bence uğraşsın atık bu yöntemle

incir havuç kürü yaptım canım ama o ay daha kürüm bitmeden adetimin 19. günü kırmızılar geldi hemde yumoşlar gene çatlamamıştı bende ondan kaynaklandı herhalde diye tedaviyle birlikte yapmıyorum artık. benim doktorum alttan bakmıyo canım ya

selam kızlarr :))
kocama silkeletmeyi anlatmaya çalıştım abartma dedi

hem kızlar anlamadım tamamen yerle ilişkiniz kesiliyor mu bu şeyde ya nasıl silkeliyor

tatlım istersen konuyada bakabılırsın gebelıkte silkelet hamış kal topiği esın ayaklarından tutup silkeleyecek basın kalsın yerde anlatabıldımmı

hacı seninkide sürpriz olacak ama ağıya takılma derim

tatlım istersen konuyada bakabılırsın gebelıkte silkelet hamış kal topiği esın ayaklarından tutup silkeleyecek basın kalsın yerde anlatabıldımmı

canım ben öylesine ilişki olmadan bakalım olacakmı diye denedim bizimki silkelemeye benzemedi beni bir sağa sola bir öne arkaya salladı anca o kadar oldu yani sizindemi öyle oluyo

yaniii bitek baş kalıyo sırt ve ayak hep silkeleniyyyyyyyy
evet canım aynen öyle
canım ben öylesine ilişki olmadan bakalım olacakmı diye denedim bizimki silkelemeye benzemedi beni bir sağa sola bir öne arkaya salladı anca o kadar oldu yani sizindemi öyle oluyo

nasıl anlatılırkı canım ya tamda anlatamadım silkelesın esınde saga sola farketmeez canım ya

evet canım aynen öyle

nasıl anlatılırkı canım ya tamda anlatamadım silkelesın esınde saga sola farketmeez canım ya

eşime ne gerek var yahu ben o olmadan da o pozisyonda kendimi daha iyi sallıyorum onu farkettim.. eşlerini ikna edemeyen kızlar bir deneyin derim zaten popoyu havaya dikiyoruz ya normalde bu sefer biraz kıvırtıcaz işte

merhaba kızlar moralim çok bozukbugün hsg çekildim çok şükür ağrım filan olmadı daha sonucu doktora göstermedim ama sanırım temiz değil sol taraf normal ama sağda proksimal tubal oklüzyon diyor anlamıyorumda bilen birileri varmıya.zaten dolmuştum sabahtan beri ağlıyorum

Son düzenleme:

sunuç bölümündemi öyle yazıyor. daha doktora göstermeden moralini bozma canım ya

neden göstermedinki ben bittikten sonra yanına çıkıp göstermiştim

canım benim doktorum fındıkzadede bi merkeze göndermişti film için ordan çekip sonucumu aldım ama orda bana sonucu kendi doktoruma göstereceğimi söylediler bugün için geç oldu ondan doktorumada gösteremedim.

ben geldim kızlar kimse yok muu

sonuç henüz belli değil herhalde canım inş. hayırlı haberlerini alırız.

bende incir-havuç kürünü yaptım 2 ay kendiliğinden yumurtam 22 mm oluştu faydasını gördüm inşallah görürümde... devam yapmak gerekiyormu sizce...

canım rahim filmini çekerken sana muhakkak sonucunu söylüyorlar. sıkma canını benimde ameliyattan sonra sol tüpüm kapandı ama dr şansımın olduğunu söylüyor. allahın izniyle hamiş kalırız inşallah...

eşime ne gerek var yahu ben o olmadan da o pozisyonda kendimi daha iyi sallıyorum onu farkettim.. eşlerini ikna edemeyen kızlar bir deneyin derim zaten popoyu havaya dikiyoruz ya normalde bu sefer biraz kıvırtıcaz işte

hacııııııı allah canını almasın kızzzbende bugün gündüz kendi kendime öyle yapmıştım vallahi ama o pozisyonla kocamın yanında nasıl yapacam bu aralar spora gitmk istediğimi söylüyorum olmadı derim her saat başı yapmam gerek göbek eritiyyy diye haha hayyyy yapicim benim saksıya bu girdi ayol

aman ne çekiniyosun doktor böyle yapmamı söyledi dersin

geçmiş olsun inş.temiz çıkar ama bildiğim kadarıyla sağ tüpün kapalı tubal okluzyon öylede progsimal ne demek onu bilmiyorum inş.yanılıyorumdur

aman ne çekiniyosun doktor böyle yapmamı söyledi dersin

onuda düşündüm kız araya yalan kandırmaca girsin istemiyorum mecbur kalırsam derim yumurtlama dönemine kadar ilişki olmuycak bu sefer hee he buda benim tekniğim ilişkiden sonra bisiklet sürer gibi ayaklarımı oynatacam kızzz yappp sende tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…