ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

eşinle buzları erittin mi canım iğneyi yaptırıcakmısın

he canım benim bi yerim ağrıyo tamm anlamadım şimdilik sabah kalk doktora git canın sıkılmasın da dedi artık gezmeye hastaneye gidiiiimmm ben amaaaan dedim delimisin şaka maka drken barıştık

eeveet buda güzel teknik deneyelim kız başlıyorum bu gece beybileri dışarı çıkarmadan yapabiliz inşallah

he canım benim bi yerim ağrıyo tamm anlamadım şimdilik sabah kalk doktora git canın sıkılmasın da dedi artık gezmeye hastaneye gidiiiimmm ben amaaaan dedim delimisin şaka maka drken barıştık

iyi iyi sevindim canım eşin seni çarşıya falan gezmeye götürmüyomu

eeveet buda güzel teknik deneyelim kız başlıyorum bu gece beybileri dışarı çıkarmadan yapabiliz inşallah

şimdi dene bi kere he iki elinle belini tut kalça havada kalsın ve oynat ayaklarını ağırlık boynunla ensen üstünde olsun dğşme bi yerlerden sonra bi tarafını kırma kız ani dengemz bozulursa fena olur ben kesin soluğu ortopedi kırık çıkıklarda ararım

iyi iyi sevindim canım eşin seni çarşıya falan gezmeye götürmüyomu

çoktandr gitmiyoruz bu aralar işlerle meşgul canım beni unutmuş hatırlamıyo bile p.tesiye çıkacaz sabah erken 10da falan öyle plan yapmış gideceğimiz yer uzak gezicizzzz kıskanma sakınnn

hacıııı ya her iki elini beline koyme o zor biraz daha kolayını buldum ellerini koy sırtının altına öyle daha iyi havada kalıyosun

ilahi düşmeyelim allah korusun çoçuk yapıcaz derken bende sırtıma sokuyorum iyice kollarımı o zaman daha iyi oluyo tutunca dengesizlik oluyo biraz

ilahi düşmeyelim allah korusun çoçuk yapıcaz derken bende sırtıma sokuyorum iyice kollarımı o zaman daha iyi oluyo tutunca dengesizlik oluyo biraz

öyle yapacam artık 1 saat dururum hem spor yamış oluruz akmasın içerde kelsın belki sinirlenip giderler gidecekleri yere bizimkiler oynak yaaa hemen dışarı çıkiyyler odan bebek olmuyo dr.rahat ol onlar gidecekleri yere gider akması önemli değil diyo

1 saat zor ben öyle yapamam yoruluveriyorum hemen ama eşim tutsun bacaklarımdan bak öyle olur. kız sen kaç kilosun göbekten bahsediyosun

aynı seyi düşünmüşüz kıskanmıyorum canım senin için seviniyorum

1 saat zor ben öyle yapamam yoruluveriyorum hemen ama eşim tutsun bacaklarımdan bak öyle olur. kız sen kaç kilosun göbekten bahsediyosun

hacı ya bazen göbeğim oluyo bazen olmuyo bgün mesala hiç yok diyebilirim 63olmuşum ama tartılar bozuk bence 60 varımdr öyle tombiş mombiş değilim yani hareketsiz kaldığım için öyle aldım

hacı ya bazen göbeğim oluyo bazen olmuyo bgün mesala hiç yok diyebilirim 63olmuşum ama tartılar bozuk bence 60 varımdr öyle tombiş mombiş değilim yani hareketsiz kaldığım için öyle aldım

evet evdeyiz sürekli hareketsiz kalıyoruz bende 62 kiloyum boyum 168 senin boy kaç birde burcunu merak ettim

evet evdeyiz sürekli hareketsiz kalıyoruz bende 62 kiloyum boyum 168 senin boy kaç birde burcunu merak ettim

benim burcum canım belli değil doğum ay ve günüm yanlış yazılmış kimsede bilmiyo sanırım annem ayla mayla dönüşü olmuşsun diyo teraziye den geliyy benden uzunsun kız güzelmiş boyuna göre kilon zyıfsın yani ben 164

tam kıvamındayım diyebilirim kızken 55 tim yanaklarım çökük gibiydi şimdi güzel oldu böyle benimde eşim terazi ben kovayım

tam kıvamındayım diyebilirim kızken 55 tim yanaklarım çökük gibiydi şimdi güzel oldu böyle benimde eşim terazi ben kovayım

o zamn cılızmışsın demk o boyla 55 kilo azzz kızzz burclara inanmıyorum yaa değişiyo

ayyyy zeyno sen çok yaşa klomenay klomencan çok güldüm yaa kaynana hala yanımda ya anca vakit buluyorum canım 2 ay daha burda sıyırcam artık

catlatma ignesinden kac gun sonra kanda gebelik belli olur

acaba su an yaptirsam daha erken mi.bu gun 9. gun

aslinda cok umudum da yok benim cunku a lekelenmeden sonra hic belirtim olmadi

galiba o pembe akinti yumurta catladigi icindi ama biz ondan 2 gun once beraber olmustuk en son.

offf beklemek cok zor kizlar

Allah hepimize yardim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…