canım ya yazdım ama cevap veren yok ilk kez gebelikle ilgili bir topicde bu kadar kalabalık ama bu kadar duyarsızlık gördüm.belki tablo olmadığından yanıtlamıyorlar ama o halde tablo yapsan vs. diyebilirler.bir daha yazmayı düşünmüyorum orada.gözünü eveyip tüp ttopiclerinin yaa herkes ne kadar candanbiz elimizden geldiğince ne biliyorsak paylaşmaya çalışıyoruz ama sanırım orada farkındalık bu kadar yüksek değil ne yazık ki umarım buralara yolları düşmez hiçbirinin ama düşerse de karınca kararınca herkesin sadece tanıdıklarına değil herkese ne kadar paylaşımcı olduğunu görürler...
çok şaşırdım canım yaaaaaaa
yeteeeerrcim senden naber..sen ne alemdesin...ateş mateş ölçüyo musun?..
nerdesin kuzum?...bi göründün bi kayboldun...bu senden umutluyum vallahi....
sermavii ya benim okul var pzt salı böle bölük pöçük oluyyy kız bunu açık tutacam nete girdiğim anda yaz hemen gelince buluşakk yaaa
gene buluşamadık kız..neyse yarın akşam üstü 15:00 gibi uğrıcam....sen de okuldan gelmiş olursun belki...hade öptüm..yorumumu okudun mu?
ayy yaaaaaaaaaaaaahanki yorum kız bilmem okudum muuuu D bende evdeyim temizlik vaaa bi kaç ssaate gelecemmm 15 de burdayım işallah öperimmm:)
burdan ateşine yorum yapmıştım onu diyorum...zaten aynı yorumu "tüp bebeğe ara verenler "topiğinde yapmışlar..nası takip ediyorum ama.
bu arada az evvel doktordan geldim...benim yımırtalar çatlayıvermiş dün gece...zati çok ağrım olduydu.....ama biri 29 mm diğeri 20 mmdi.artık ne olur bilmem..bir de progestan verdi ya..senin bi fkrin vardır bu ilaçla ilgli belki. rahim kalınlığım iidir benim ama gene de verdi. tutarsa düşük olmasın dedi...
ben de dün temizlik yaptım...bugün ak pak oturuyorum valla...kolay gelsin bacııııımmm...
burdan ateşine yorum yapmıştım onu diyorum...zaten aynı yorumu "tüp bebeğe ara verenler "topiğinde yapmışlar..nası takip ediyorum ama.
bu arada az evvel doktordan geldim...benim yımırtalar çatlayıvermiş dün gece...zati çok ağrım olduydu.....ama biri 29 mm diğeri 20 mmdi.artık ne olur bilmem..bir de progestan verdi ya..senin bi fkrin vardır bu ilaçla ilgli belki. rahim kalınlığım iidir benim ama gene de verdi. tutarsa düşük olmasın dedi...
ben de dün temizlik yaptım...bugün ak pak oturuyorum valla...kolay gelsin bacııııımmm...
hepücüğünüzeeee öüpücüklerrr sevgileerrr:))
benim kafam bi dünya olduu test hala 2. kademede ateşimde garip yaa poff ne ki bu??????????
1- 36.3 r 1. gün
2- 36.5 r 2. gün
3- 36.5 r 3. gün
4---------
5- 36.5 r 5. gün
6- 36.3 test yaptım 1. kademe
7- 36.4 test yaptım 1. kademe
8- 36.1 test yaptım 1. kademe
9- 36.4 test yapmaddım:)
10-36.0test yaptım 2. kademee:)))
11.36.6 test yaptım 2. kademe:)))
12-36.4 test yaptım 2. kademe:)))
13-36.4 test yaptım 2. kademe:))
14-36.5 test yaptım 2. kademe
15-36.6 test yaptım 2. kademe
16-36.6 testyaptım 2. kademe
17-36.9 test yaptım 2. kademe
18-36.8 test yaptım 2. kademe
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmvalla bitmedi iş güç piss iş yaaaaaaaaavalla canım şimdi dün çatladı yumoş çalışıyomusun şimdiden itibaren ulen şu çatlamayı bi anlayamadım ya ben ahahahahah progestaan anam ne kaaa kullandım ben ahahahhaha hemle bi kaç ay gebemiyim değilmiyim karar veremedikteee piööfff ne kullandım ama iyi bişi yardımcı oluy bu işee fitil almanı tavsiye edrim ki mide bulandırırı o şey bide kabızlık mümkün yumuşak şeylerr ye su iç bol ve dee sakın ıkınmaa ya ben burdayım sende gelsen keşkeemmmm:S
sermavim ne bilim tuttu damarım balkon katlanır cam onu bile sildim bu havada zaten yağıy amaanaaptın kı öyle.....her 5 dakikaya bir mesaj yazmışn...:))))))
ben progesanın hapına başladım canım...bakalım ne olcak. dün başladım. günde 3 tane...şimdilik iyi yan etkisi olmadı ama bakalım...
ne temizlikmiş kı bu...:)))...bayram değil seyran değil niye bu kaa sürdü ki...seni titiz seni...
sen de var mı, çalışmalar ne alemde..okudunmu yorumumu..ben 10. ya da 11. gün çatlamıştır dedim..o güneri boş geçmemişsindir umarım...
canım kaç günde adet oluyosun bilmem ama ateş ölçmede ronya diye bi arkadaş var özel mesaj at hemen cevaplıyor bende öyle yapıyodum ama bana göre 13 yada 16.gün gibi gözüküyor:26:
sermavim ne bilim tuttu damarım balkon katlanır cam onu bile sildim bu havada zaten yağıy amaaya o gğnler çalıştım zaten işallah o günlerdirde gerçi o günler olsa nolacak ki yaa 1 milşyon spermle nereye hamile kalmaya çalışıyorum hiç bilimiyorm yaa bugün çok asabım bozuk sanırım regli olucam bi kaç günee:S10-14 ü arası ovulasyon olduysa 24-28 i arası regli oluum:çok asabım bozuk bugün çok ağlayasım var nefret ediyorum bu bebek meselesinden de herşeydendee:Syaşasın progestan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?