Ovulasyon Cihazı ile yumurta takibi yapanlarrrr nerdesinizzz???

çok şaşırdım canım yaaaaaaa

sermavii ya benim okul var pzt salı böle bölük pöçük oluyyy kız bunu açık tutacam nete girdiğim anda yaz hemen gelince buluşakk yaaa

gene buluşamadık kız..neyse yarın akşam üstü 15:00 gibi uğrıcam....sen de okuldan gelmiş olursun belki...hade öptüm..yorumumu okudun mu?

gene buluşamadık kız..neyse yarın akşam üstü 15:00 gibi uğrıcam....sen de okuldan gelmiş olursun belki...hade öptüm..yorumumu okudun mu?

ayy yaaaaaaaaaaaaahanki yorum kız bilmem okudum muuuuD bende evdeyim temizlik vaaa bi kaç ssaate gelecemmm 15 de burdayım işallah öperimmm:)

ayy yaaaaaaaaaaaaahanki yorum kız bilmem okudum muuuuD bende evdeyim temizlik vaaa bi kaç ssaate gelecemmm 15 de burdayım işallah öperimmm:)

burdan ateşine yorum yapmıştım onu diyorum...zaten aynı yorumu "tüp bebeğe ara verenler "topiğinde yapmışlar..nası takip ediyorum ama.

bu arada az evvel doktordan geldim...benim yımırtalar çatlayıvermiş dün gece...zati çok ağrım olduydu.....ama biri 29 mm diğeri 20 mmdi.artık ne olur bilmem..bir de progestan verdi ya..senin bi fkrin vardır bu ilaçla ilgli belki. rahim kalınlığım iidir benim ama gene de verdi. tutarsa düşük olmasın dedi...
ben de dün temizlik yaptım...bugün ak pak oturuyorum valla...kolay gelsin bacııııımmm...

sermavimmm yaaaaaaaaaaaaaa((temizslik uzadı anam onuda yap bunuda yapppp(canımm çatlamış mı aha çalıştınız demiiiihiihiiiiiprogestan iyidir fitil mi alıyosun içiyomusun içiyosan miden bulanabilir fitil olarak atmak daha kolayyy ahhh ne kadar kullandım ben oo zıkkımıı yaaa ahahahhaama progestan la işi şansa bırakmamış oluyosun bacımmmmmm

sermavimmm yaaaaaaaaaaaaaa((temizslik uzadı anam onuda yap bunuda yapppp(canımm çatlamış mı aha çalıştınız demiiiihiihiiiiiprogestan iyidir fitil mi alıyosun içiyomusun içiyosan miden bulanabilir fitil olarak atmak daha kolayyy ahhh ne kadar kullandım ben oo zıkkımıı yaaa ahahahhaama progestan la işi şansa bırakmamış oluyosun bacımmmmmm

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmvalla bitmedi iş güç piss iş yaaaaaaaaavalla canım şimdi dün çatladı yumoş çalışıyomusun şimdiden itibaren ulen şu çatlamayı bi anlayamadım ya ben ahahahahahprogestaan anam ne kaaa kullandım ben ahahahhahahemle bi kaç ay gebemiyim değilmiyim karar veremedikteee piööfff ne kullandım ama iyi bişi yardımcı oluy bu işee fitil almanı tavsiye edrim ki mide bulandırırı o şeybide kabızlık mümkün yumuşak şeylerr ye su iç bol ve dee sakın ıkınmaaya ben burdayım sende gelsen keşkeemmmm:S

canlarr merhabaaaaaaaöğretmenlerimizin güelll günü kutlu olsunn işallah bi atraksiyon çıkmazsa buralardayımmm:

canım kaç günde adet oluyosun bilmem ama ateş ölçmede ronya diye bi arkadaş var özel mesaj at hemen cevaplıyor bende öyle yapıyodum ama bana göre 13 yada 16.gün gibi gözüküyor:26:

naaptın kı öyle.....her 5 dakikaya bir mesaj yazmışn...:))))))

ben progesanın hapına başladım canım...bakalım ne olcak. dün başladım. günde 3 tane...şimdilik iyi yan etkisi olmadı ama bakalım...
ne temizlikmiş kı bu...:)))...bayram değil seyran değil niye bu kaa sürdü ki...seni titiz seni...

sen de var mı, çalışmalar ne alemde..okudunmu yorumumu..ben 10. ya da 11. gün çatlamıştır dedim..o güneri boş geçmemişsindir umarım...

Son düzenleme:
sermavim ne bilim tuttu damarım balkon katlanır cam onu bile sildim bu havada zaten yağıy amaaya o gğnler çalıştım zatenişallah o günlerdirde gerçi o günler olsa nolacak ki yaa 1 milşyon spermle nereye hamile kalmaya çalışıyorum hiç bilimiyorm yaabugün çok asabım bozuk sanırım regli olucam bi kaç günee:S10-14 ü arası ovulasyon olduysa 24-28 i arası regli oluum:çok asabım bozuk bugün çok ağlayasım var nefret ediyorum bu bebek meselesinden de herşeydendee:Syaşasın progestan

canım kaç günde adet oluyosun bilmem ama ateş ölçmede ronya diye bi arkadaş var özel mesaj at hemen cevaplıyor bende öyle yapıyodum ama bana göre 13 yada 16.gün gibi gözüküyor:26:

aman umudum geçti bitti yaa benim iş saçma zaten ama işte iş olsun:Sbaşıma gelene kadar mucizelere inanmıyorum artıkya da bugün ahahaha

alemsin derin yaaa...preseedi ilk kez mi kullanmıştın sen?..ben ondan epey umutluym...evet dediğin gibi bugünlük böylesin sen....öyle gülerde de seninle aynı problemleri yaşayıp bebişi olan kuzenini düşün...:26:.....kaç sayfa oldu topiğin seni biz hiç umutsuz görmedik ki...
bir de bak yüksek lisans yapıyosun, hayattan beklentilerin var...az önce başka bi topikte ikizlere yazıyodum aynı şeyi..."HERŞEYDEN ÖNCE SEN VARSIN"....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…